-
Προσπαθώ εδώ και καιρό να εντοπίσω ένα τρίξιμο που ακούγεται 1)όταν κλείνω την πόρτα του οδηγού 2) στις 2050 - 2100 στροφές του κινητήρα .Το μόνο που κατάφερα ήταν ότι μάλλον προέρχεται από την πόρτα του πορτ μπαγκάζ αλλά παρόλες του συνδυασμούς ενεργειών που έκανα δεν μπόρεσα να τον απομονώσω .
Ενα δεύτερο θέμα που με απασχολεί είναι ότι την περίοδο αυτή (χειμώνας ) από τους αεραγωγούς μπαίνει χλιαρός αέρας χωρίς να έχω ανοικτά τον κλιματισμό .
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και το πιο εκνευριστικό είναι το τρίξιμο.
Το αυτοκίνητο είναι με κλιματισμό και ο θερμός αέρας έρχεται κατά την κίνηση του .Επίσης να απαντήσω ότι και σε μένα στο τιμόνι αισθάνομαι ζεστά τα διάφορα κουμπάκια χειρισμού και το απέδωσα στον φωτισμό τους.
Περιμένω συνέχεια στην επικοινωνία μας για λύσεις και προβλήματα σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό αυτοκίνητο , να παρακαλέσω επίσης να μου δοθούν οδηγίες για την χρήση του forum. -
Προσπαθώ εδώ και καιρό να εντοπίσω ένα τρίξιμο που ακούγεται 1)όταν κλείνω την πόρτα του οδηγού 2) στις 2050 - 2100 στροφές του κινητήρα .Το μόνο που κατάφερα ήταν ότι μάλλον προέρχεται από την πόρτα του πορτ μπαγκάζ αλλά παρόλες του συνδυασμούς ενεργειών που έκανα δεν μπόρεσα να τον απομονώσω .
Ενα δεύτερο θέμα που με απασχολεί είναι ότι την περίοδο αυτή (χειμώνας ) από τους αεραγωγούς μπαίνει χλιαρός αέρας χωρίς να έχω ανοικτά τον κλιματισμό .
Το αυτοκίνητο είναι με κλιματισμό και ο θερμός αέρας έρχεται κατά την κίνηση του .Επίσης να απαντήσω ότι και σε μένα στο τιμόνι αισθάνομαι ζεστά τα διάφορα κουμπάκια χειρισμού και το απέδωσα στον φωτισμό τους.
Περιμένω συνέχεια στην επικοινωνία μας για λύσεις και προβλήματα σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό αυτοκίνητο , να παρακαλέσω επίσης να μου δοθούν οδηγίες για την χρήση του forum. -
καλώς ήρθες !!!! ....
αυτό με τον χλιαρό αέρα ... θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα σου πω.
o ζεστός αέρας, μπαίνει μόνο όταν το αυτοκίνητο κινητέ ? το αυτοκίνητο έχει clima ?
εγώ πάλι, έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό στο ζεστό τον κλιματισμό ..... ζεσταίνονται και τα κουμπιά που έχει πάνω το τιμόνι....
-
Ο χρήστης MKmike63 έγραψε:
Ενα δεύτερο θέμα που με απασχολεί είναι ότι την περίοδο αυτή (χειμώνας ) από τους αεραγωγούς μπαίνει χλιαρός αέρας χωρίς να έχω ανοικτά τον κλιματισμό .Αυτό που έχω παρατηρήσει σε όλα τα αυτοκίνητα με clima είναι οτι 'θυμούνται' την τελευταία θερμοκρασία που το είχες ρυθμίσει. Λογικά αν ανοίξεις το clima, το ρυθμίσεις στη χαμηλότερη θερμοκρασία και μετά το σβήσεις μετά δέν θα βγάζει ζέστη.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
...έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό στο ζεστό τον κλιματισμό ..... ζεσταίνονται και τα κουμπιά που έχει πάνω το τιμόνι....Μήπως έχεις θερμαινόμενο τιμόνι....;; και με κάποιον συνδυασμό ενεργοποιείται;;
-
Για τον αέρα μπορείς να βάζεις το σύστημα στην ανακύκλωση ώστε να μην φέρνει αέρα.
volvo v50 , θόρυβος από συντονισμό /θέρμανση