-
APORIA..........:
GIATI DEN KATASXONTAI TA OXHMATA POY EINAI EKTOS PRODIAGRAFWN TOY KATASKEYASTH?
MESA SE AYTA VAZW KAI TA PAPAKIA ME EJATMHSEIS POY SPAZOYN TYMPANA......... -
APORIA..........:
APORIA..........:
Ο χρήστης DASKALOS od έγραψε:
APORIA..........:
MESA SE AYTA VAZW KAI TA PAPAKIA ME EJATMHSEIS POY SPAZOYN TYMPANA.........Γραφε με ελληνικους πεζους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται[MOD]
-
Δάσκαλε για τα παπάκια των μαθητών σου μιλάς?
-
Ο χρήστης DASKALOS od έγραψε:
APORIA..........:
MESA SE AYTA VAZW KAI TA PAPAKIA ME EJATMHSEIS POY SPAZOYN TYMPANA.........Γιατι να κατασχονται?Δηλαδη σε ενα αμαξι αμα λεμε εχεις βαλει μια μεγαλυτερη εισαγωγη και μια εξατμιση πρεπει να μου παρουν το αμαξι δηλαδη?Ναι αν περναω το οριο των db ας με γραψουν αλλα αμα ειμαι νομιμος δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα!!!
-
Πλάκα-πλάκα και εμένα με εκνευρίζουν αυτά τα παπάκια χωρίς ή με τροποποιημένες εξατμίσεις... βαβούρα χωρίς λόγο... και έχουν και το θράσος να θες να κάνεις ένα πάτημα σε φανάρι, να σκάνε σφήνα στον μπροστινό προφυλακτήρα και να σου κόβουν το δρόμο
-
Τί θα πει κατάσχεση;;; Χρωστάω σε κανέναν;;; Αν για οποινδήποτε λόγο βλάπτω το περιβάλλον περισσότερο ας μου αφαιρέσουν στην χειρότερη τις πινακίδες μέχρι να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του κατάσταση.
Το μοναδικό πράγμα ιδιοκτησίας του κράτους στο αυτοκίνητό μου είναι οι πινακίδες και η άδεια. Όλα τα άλλα, μέχρι και η βρωμιά του, είναι πληρωμένα μετά πολλών φόρων μέχρι τελευταίο cent. -
α) γιατι δεν υφισταται σωστη μετρηση θορυβου στον δρομο
β) γιατι οι μπατσοι δεν ξερουν να μετρανε σωστα με το dbμετρο (κ φυσικα το κανουν στον δρομο, αρα βλεπε α.)
γ) γιατι οσο πιο πολυ εξουσια δινεις στον μπατσο, στην Ελλαδαρα οπου δεν μπορεις να διεκδικησεις το δικιο σου στο δικαστηριο οσον αφορα τα διοικητικα μετρα, βγαινουμε χαμενοι ολοι μας.
-
Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο Δάσκαλος...(και ο Kacey συνάμα που εξηγεί το γιατί)...
ΔΕΝ υπάρχει (τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο) ΝΟΜΙΜΟ παπάκι...
ΔΕΝ έχουν πινακίδες...ΔΕΝ έχουν ασφάλεια...ΔΕΝ φοράνε κράνος...ΔΕΝ έχουν νόμιμες εξατμίσεις (από πλευράς θορύβου)...ΔΕΝ έχουν φώτα...ΔΕΝ...ΔΕΝ ...ΔΕΝ...Και δεν μιλάμε για 2-3, αλλά για ΟΛΑ (ανάθεμά το και έχω δει παπάκι μαμίσιο, εκτός από προσπέκτ)...
Και καλά...εδώ στο Ηράκλειο η Τροχαία είναι ανίκανη και άφαντη μαζί...αλλά και σεις εκεί πάνω το ίδιο πρόβλημα;;;
Αυτά τα κ@λ@παιδα εκτός από ένα δυνατό χέρι ξύλο (που οι δικοί τους μάλλον δεν μπορούν να τους το δώσουν) θα έπρεπε να νιώσουν για τα καλά το χέρι του νόμου (του ποιανού;;;).
Έπρεπε να έχουμε Γερμανική αστυνομία και νόμους εδώ, να δεις για πότε ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ αυτά τα μ@λ@κισμένα τα παπάκια...(ΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ εκεί...η αστυνομία την στήνει με ΦΟΡΗΤΑ δυναμόμετρα και ντεσιμπελόμετρα ΚΟΝΤΑ στα σχολεία...ΤΟΣΟ εύκολο θα ήταν να τους ξεπαστρέψουνε και δω...αλλά που;...).
ΘΑΝΑΤΟΣ στα παπάκια...(αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μηχανόβιος που να γουστάρει αυτά τα κ@λ@παιδα)...
-
Να προσθεσω οτι με τον τροπο που γινεται η 'μετρηση' απο τα τζιμανια τους δικους μας, ολοι μας με φουλ εργοστασιακα αυτοκινητα, ακομα κ τα πιο οικογενειακα, βγαινουμε παρανομοι. Συνεχιζετε να θελετε κατασχεσεις?
-
Για να γινει πουμε οτι θα γινει σωστος ελεγχος πρεπει πρωτα να γινει ο ελεγχος και προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου να σταματανε αυτοκινητο ή μηχανακι για ελεγχο θορυβου.
Εαν το κανανε το 99% απο τα παπια θα επρεπε να τα κατασχεσουν,.
Εχω την ατυχια και στο διπλανο στενο απο το σπιτι μου εχω 2 μαγαζια που πουλανε μηχανες και εχουν και συνεργειο οπου εκτος απο το σερβις των μηχανων που πουλανε φτιαχνουν και μηχανακια ,οι τεχνικοι απο συνεργεια βγαζουν βολτα τα μηχανακια για δοκιμες - ελεγχους κ.λ.π σχεδον καθημερινα ......... πραγματικα δεν μπορειτε να φανταστητε τι ηχορυπανση υπαρχει στην γειτονια ειδικα το καλοκαιρι ειναι ανηποφορη η κατασταση -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να προσθεσω οτι με τον τροπο που γινεται η 'μετρηση' απο τα τζιμανια τους δικους μας, ολοι μας με φουλ εργοστασιακα αυτοκινητα, ακομα κ τα πιο οικογενειακα, βγαινουμε παρανομοι. Συνεχιζετε να θελετε κατασχεσεις?Nα προσθεσω οτι ΟΛΑ τα οχηματα με καταλυτη, μετα απο καποιες χιλιαδες χλμ(οχι πολλα), βγαινουν εκτος προδιαγραφων EURO3 μιας και ο κινητηρας αδυνατει να κοψει ρυπους
Αλλα αυτο μαλλον το γνωριζουν πολλοι λιγοι, αν οχι κανενας -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εχω την ατυχια και στο διπλανο στενο απο το σπιτι μου εχω 2 μαγαζια που πουλανε μηχανες και εχουν και συνεργειο οπου εκτος απο το σερβις των μηχανων που πουλανε φτιαχνουν και μηχανακια ,οι τεχνικοι απο συνεργεια βγαζουν βολτα τα μηχανακια για δοκιμες - ελεγχους κ.λ.π σχεδον καθημερινα ......... πραγματικα δεν μπορειτε να φανταστητε τι ηχορυπανση υπαρχει στην γειτονια ειδικα το καλοκαιρι ειναι ανηποφορη η καταστασηΠαθών κι εγώ... Στην παραδίπλα πολυκατοικία υπάρχει συνεργείο. Οι άνθρωποι βέβαια έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο ηλιθιότητας. Επειδή ο χώρος τους είναι ουσιαστικά μία τρύπα, έχουν κάνει συνεργείο τον... δρόμο. Βγαίνουν έξω, έχουν καβατζώσεις τρεις θέσεις πάρκινγκ, κάνουν τις δουλειές τους, φωνάζουν, μαρσάρουν, δοκιμάζουν, μπαίνουν ανάποδα στο στενό, ενίοτε κλείνουν τον δρόμο κ.λπ. κ.λπ.
Μετά απ'όλα αυτά, σιγά μην τούς ένοιαζε η ηχορρύπανση! Ή τέλος πάντων οποιαδήποτε νομιμότητα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εχω την ατυχια και στο διπλανο στενο απο το σπιτι μου εχω 2 μαγαζια που πουλανε μηχανες και εχουν και συνεργειο οπου εκτος απο το σερβις των μηχανων που πουλανε φτιαχνουν και μηχανακια ,οι τεχνικοι απο συνεργεια βγαζουν βολτα τα μηχανακια για δοκιμες - ελεγχους κ.λ.π σχεδον καθημερινα ......... πραγματικα δεν μπορειτε να φανταστητε τι ηχορυπανση υπαρχει στην γειτονια ειδικα το καλοκαιρι ειναι ανηποφορη η κατασταση
Παθών κι εγώ... Στην παραδίπλα πολυκατοικία υπάρχει συνεργείο. Οι άνθρωποι βέβαια έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο ηλιθιότητας. Επειδή ο χώρος τους είναι ουσιαστικά μία τρύπα, έχουν κάνει συνεργείο τον... δρόμο. Βγαίνουν έξω, έχουν καβατζώσεις τρεις θέσεις πάρκινγκ, κάνουν τις δουλειές τους, φωνάζουν, μαρσάρουν, δοκιμάζουν, μπαίνουν ανάποδα στο στενό, ενίοτε κλείνουν τον δρόμο κ.λπ. κ.λπ.
Μετά απ'όλα αυτά, σιγά μην τούς ένοιαζε η ηχορρύπανση! Ή τέλος πάντων οποιαδήποτε νομιμότητα.
αστα να πανε και τι μπορεις να κανεις? να τσακωθεις? να φωναζεις συνεχεια αστυνομια ? δεν θα καταφερεις τιποτα
KATASXESH!!!!!!!!!!!