-
Οδός Αγίας Μαύρας Χαιδάρι, η ΕΥΔΑΠ για να δώσει νερό στο σπίτι δεξιά κάνει έργα:
αποτέλεσμα? μπροστά στα μάτια μου εχθές το βράδυ προπορευόμενο ιχ να πέσει μέσα στο λάκο! ύψους περίπου 25 εκατοστών! δύο ελαστικά κομμένα και ζάντες σε κακή κατάσταση, ίσως και περισσότερες ζημιές... που θα φανούν σε συνεργείο μόνο.
τηλεφωνήσαμε στο Δήμο ο οποίος είπε είναι ευθύνη της ΕΥΔΑΠ.
μάλλον φταίει η βροχή τελικά όμως, η οποία προξένησε καθίζηση στο χώμα!
-
Οδός Αγίας Μαύρας Χαιδάρι, η ΕΥΔΑΠ για να δώσει νερό στο σπίτι δεξιά κάνει έργα:
αποτέλεσμα? μπροστά στα μάτια μου εχθές το βράδυ προπορευόμενο ιχ να πέσει μέσα στο λάκο! ύψους περίπου 25 εκατοστών! δύο ελαστικά κομμένα και ζάντες σε κακή κατάσταση, ίσως και περισσότερες ζημιές... που θα φανούν σε συνεργείο μόνο.
-
-
Στο 100 τηλεφώνησε να έρθει για καταγραφή; Αγωγή κατά του δήμου (εφόσον ο δρόμος είναι δική του αρμοδιότητα) και παντός άλλου υπευθύνου, κι ας αποδείξει ο δήμος ότι δεν ήταν δικό του το φταίξιμο.
-
Αν δεν το εχει καταγραψει η τροχαια δεν παιρνει μια.
210 2144444 τα κεντρικα της ΕΥΔΑΠ. Ισως εκει μάθει τα στοιχεια του εργολαβου(αν δεν τον καλυψει η εταιρεια). -
Ελληνικοί 'δρόμοι'... παντού τα ίδια...
Και μετά μου λέτε για αυτοκίνητα με οδηγικές συμπεριφορές που στρίβουν και κάνουν και δείχνουν... και πατάνε καλύτερα ...
Κολοκύθια με τη ρίγανη...
Κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορούμε με αυτά που στέλνουν για απόσυρση και να αποσύρουμε τα καινούρια ...
-
Ταυτοχρονη μηνυση και προς ΕΥΔΑΠ και προς ΔΗΜΟ για να παραστουν και οι δυο
και το δικαστηριο θα αποφασισει ποιος τελικα φταιει.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!!!!!! -
Μην το χοντρένετε ακόμα...
Ενα ευγενικό τηλ στην ΕΥΔΑΠ και δες τί θα γίνει...
-
Aς ονομάσουμε αυτό το θέμα 'Κακοτεχνίες δρόμων' γιατί σίγουρα θα έχουμε και άλλες καταγγελίες [mod]
-
βασικα επειδη εργαζομαι σε Δημο και η δουλεια μου ειναι αυτη (να κυνηγαμε τους εργολαβους των ΔΕΚΟ) δεν μου κανει ιδιαιτερη αισθηση το θεαμα.Εχω πολλα τετοια
Σε ασφαλτικη τομη για διελευση αγωγου αεριου παραλληλα με την προσοψη πολοικατοικιας ξεχαστηκε να τοποθετηθει λαμαρινα στην εισοδο εξοδο της πιλοτης με αποτελεσμα να αποκλειστουν τα αυτοκινητα! ΚΛΠ -
Είναι από τα thread που έχουν το potential να ξεπεράσουν και τα όρια χωρητικότητας του server
Σε περίπτωση που ξέρω από γνωστή μου, που δούλευε στον Δήμο, ο ίδιος ο δήμαρχος πήρε τηλ. τον εργολάβο και του είπε >
Και αποζημιώθηκε.Βέβαια, αυτή είναι μια περίπτωση, αλλά, μήπως τελικά κάπως έτσι θα πρέπει να λειτουργούν οι δήμοι, ώστε να σφίξουν οι...
-
Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε ένα θέμα 'Καλότεχνοι δρόμοι' ... Αυτό είναι ποιο σπάνιο στην Ελλάδα και πράγματι αξίζει να δούμε κάποιον καλότεχνο δρόμο...
Όλοι οι δρόμοι θεωρούνται κακότεχνοι οπότε τι φωτογραφίες να βγάλεις στο αέρα ή ποιες καταγγελίες;...;Πριν από 3 μέρες ξεκίνησα με το κινητό να τραβάω φωτογραφίες από λακούβες και δρόμους με κακοτεχνίες στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια και μέσα σε 5 λεπτά είχα τραβήξει 30 φωτογραφίες... Περιοχή: Μαρούσι ...
Τα παράτησα. Τσάμπα κόπος... -
Αποζημίωση για πτώση σε φρεάτιο
Σε αποζημίωση 6.000 ευρώ καταδίκασε στον Δήμο Βόλου το Διοικητικό Πρωτοδικείο για βαρύτατες κακώσεις, που υπέστη 86χρονη από την πτώση της μέσα σε φρεάτιο, εξαιτίας κακοτεχνιών σε κεντρικό πεζόδρομο.
Το ατύχημα σημειώθηκε πριν από 4,5 χρόνια και την ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ηλικιωμένη βίωσε από κοντά όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης, αφού το ποινικό της υπόθεσης αναβλήθηκε τέσσερις φορές και η δίκη της στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου προσδιορίστηκε εκ νέου στις 15 Μαρτίου 2010.
Ωστόσο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου εξέδωσε την απόφασή του προ ημερών, κάνοντας εν μέρει δεκτή την αγωγή της, με την οποία ζητούσε αποζημίωση.
By the way, υπάρχει και το viewtopic.php?f=5&t=27584 που είναι παρόμοιο κι έχει μόνο καμιά 10αριά δημοσιεύσεις. Θα μπορούσε να ενωθεί με το παρόν, ε φανταστικοί mods;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε ένα θέμα 'Καλότεχνοι δρόμοι' ... Αυτό είναι ποιο σπάνιο στην Ελλάδα και πράγματι αξίζει να δούμε κάποιον καλότεχνο δρόμο...
Όλοι οι δρόμοι θεωρούνται κακότεχνοι οπότε τι φωτογραφίες να βγάλεις στο αέρα ή ποιες καταγγελίες;...;Πριν από 3 μέρες ξεκίνησα με το κινητό να τραβάω φωτογραφίες από λακούβες και δρόμους με κακοτεχνίες στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια και μέσα σε 5 λεπτά είχα τραβήξει 30 φωτογραφίες... Περιοχή: Μαρούσι ...
Τα παράτησα. Τσάμπα κόπος...Πρεπει να περασεις μια βολτα απο Πατρα
-
Και από Πύργο.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τα παράτησα. Τσάμπα κόπος...Πρεπει να περασεις μια βολτα απο Πατρα
+πανεπιστημιου.. μιλαμε αν πηγαινεις απο εκει στο πανεπιστημιο αντι απο την εθνικη θα χρειαστεις αμορτισερ στο μισο χρονο..
Κακοτεχνίες στους δρόμους