-
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ STATION WAGON ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ PEUGEOT KAI TO FOCUS (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ) ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ .Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΕΧΕΙ 78000 Km ΚΑΙ 115 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ PEUGEOT 67000 KAI 110 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 1,5 ΧΡΟΝΟ (2005 FOCUS ΤΕΛΗ 2003 PEUGEOT). ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ PEUGEOT EINAI TA ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ(ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ)
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ; -
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ STATION WAGON ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ PEUGEOT KAI TO FOCUS (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ) ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ .Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΕΧΕΙ 78000 Km ΚΑΙ 115 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ PEUGEOT 67000 KAI 110 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 1,5 ΧΡΟΝΟ (2005 FOCUS ΤΕΛΗ 2003 PEUGEOT). ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ PEUGEOT EINAI TA ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ(ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ)
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ; -
το peugeot ειναι και 7 θεσιο....απο δυναμη ειναι τα ιδια...τωρα τι να σου πω....δεν ειναι σπορ...αρα παιρνεις οποιο σ κανει κλικ!
γραφε με ελληνικα μικρα
-
αν το νοίκιαζα για ΣΚ θα έπαιρνα το 307 .....
αν έπρεπε να το αγοράσω μάλλον θα επέλεγα το φόκους. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν το νοίκιαζα για ΣΚ θα έπαιρνα το 307 .....
αν έπρεπε να το αγοράσω μάλλον θα επέλεγα το φόκους.+1
-
Από την στιγμή που υπάρχουν δυο συγκεκριμένα και υπάρχοντα αυτοκίνητα και η συζήτηση δεν είναι γενική και αόριστη η επιλογή είναι εύκολη.
Μια καλή εξέταση απο μηχανικό/ηλεκτρολόγο, έλεγχο των servise books, αισθητικό κριτήριο των συγκεκριμένων (κατασταση αυτοκινήτου), 'υπαρκτά' σταθερά δεδομένα όπως ηλικία και χιλιόμετρα.Μη έχοντας δει τα συγκεκριμένα αμάξια και μόνο απο τα γραφόμενα απο το 1ο ποστ, θα ήμουν πιο κοντά στο Focus λόγω νεότερης ηλικίας του αυτοκινήτου, παραβλέποντας εξοπλιστικά, αισθητικά κριτήρια (που δείχνουν 307).
-
Ομολογουμένως το 307 είναι από τα πιο όμορφα στέησιον μιας και διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από το απλό χάτσμπακ. Το φόκους είναι λίγο κακομούτσουνο ωστόσο είναι μισή γενιά μπροστά, έχει στοιχεία που θα χαρεί ένας οικογενειάρχης όπως εξαιρετική παθητική ασφάλεια, τεράστιους χώρους, δυνατότερο μοτέρ και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση.
από μένα φόκους αλλα αξίζει να μπει στη ζυγαρία ότι για μένα ο επιπλέον εξοπλισμός του πεζώ μου είναι αδιάφορος εώς μειονέκτημα, μιας και η διαφανής ηλιοροφή όσο και απορροφητική και αν είναι μου φαίνεται σαν μαρτύριο στο ελληνικό καλοκαίρι ενώ τη φοβάμαι σε περίπτωση ανατροπής και τα δερμάτινα έχουν τα γνωστά μειονεκτήματα δηλαδή γλιστράνε, καίνε το καλοκαίρι και ακούγονται όχι ευχάριστοι ήχοι όταν κουνιέσαι
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ομολογουμένως το 307 είναι από τα πιο όμορφα στέησιον μιας και διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από το απλό χάτσμπακ. Το φόκους είναι λίγο κακομούτσουνο ωστόσο είναι μισή γενιά μπροστά, έχει στοιχεία που θα χαρεί ένας οικογενειάρχης όπως εξαιρετική παθητική ασφάλεια, τεράστιους χώρους, δυνατότερο μοτέρ και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση.από μένα φόκους αλλα αξίζει να μπει στη ζυγαρία ότι για μένα ο επιπλέον εξοπλισμός του πεζώ μου είναι αδιάφορος εώς μειονέκτημα, μιας και η διαφανής ηλιοροφή όσο και απορροφητική και αν είναι μου φαίνεται σαν μαρτύριο στο ελληνικό καλοκαίρι ενώ τη φοβάμαι σε περίπτωση ανατροπής και τα δερμάτινα έχουν τα γνωστά μειονεκτήματα δηλαδή γλιστράνε, καίνε το καλοκαίρι και ακούγονται όχι ευχάριστοι ήχοι όταν κουνιέσαι
είχα νοικιάσει ενα φοκους ντιζελ στην γερμανια .μόνο θετικα έχω να θυμάμαι
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
μιας και η διαφανής ηλιοροφή όσο και απορροφητική και αν είναι μου φαίνεται σαν μαρτύριο στο ελληνικό καλοκαίριεχει ηλεκτρικη μοκετα που καλυπτει ολη την γυαλλινη επιφανια!
-
Εγω εχω το 307 SW απο το 2003 με 115.000 (τελειως) απροβληματιστα χιλιομετρα. Οπως γραφτηκε παραπανω, το Πεζο ειναι πιο ομορφο και 'πολυμορφικο', το Φοκους πιο σβελτο και με καλυτερο 'πατημα'-τιμονι-κιβωτιο.
Προσωπικα ειχα εξετασει πολυ σοβαρα το Φοκους, αλλα προτιμησα το 307 για 2 λογους:
- Χωροι (και ειδικα εσωτερικο πλατος στα πισω καθισματα)
- Πρακτικοτητα (αποθηκευτικοι χωροι, δυνατοτητες διαμορφωσης πισω καθισματων, ντουλαπακι-ψυγειο, τραπεζακι και πριζα στα πισω καθισματα κλπ). Ειδικα τα πισω καθισματα του Πεζο, που μετακινουνται μπρος-πισω, ανακλινονται, ανασηκωνονται, αφαιρουνται τελειως, μενουν μονο 2, μου ελυσαν τα χερια σε πολλες περιπτωσεις. Εχω κουβαλησει απιστευτα μεγαλα αντικειμενα.
Αυτα μπορει να φαινονται μαλακιες, αλλα εμενα με ενδιεφερε (για το 1 ) να χωραει 2 καθισματακια και εναν ενηλικα πισω (στο Φοκους με τιποτα) και (για το 2) να διευκολυνει τα μεγαλα ταξιδια με παιδια.
PEUGEOT 307 1600 SW VS FORD FOCUS 1600 SW