-
GEIA SAS EXW TO TIGUAN EDW KAI 5 MINES KAI O DIKTIS VENZINIS STO KANTRAN EXEI APOKLISIS.DILADI ANALOGA TO AFTOKINITO AN THA STRIPSI ARISTERA I DEXIA EXEI APOKLISI KAI ANEVOKATEVENEI.AFTO GINETAI ANEXARTITOU AN TO AFTOKINITO EINAI I SE ANFORA-KATIFORA I SE EFTHIA.APO TO SINERGEIO KAI TI COSMOCAR MOU LENE OTI EINAI FISIOLOGIKO O DIKTIS NA EXEI APOKLISIS.EGW PROSOPIKA DE TO EXW DEI SE ALLA AFTOKINITA.MPOREI KAPOIOS NA MOU PEI AN EINAI FISIOLOGIKO?????
-
GEIA SAS EXW TO TIGUAN EDW KAI 5 MINES KAI O DIKTIS VENZINIS STO KANTRAN EXEI APOKLISIS.DILADI ANALOGA TO AFTOKINITO AN THA STRIPSI ARISTERA I DEXIA EXEI APOKLISI KAI ANEVOKATEVENEI.AFTO GINETAI ANEXARTITOU AN TO AFTOKINITO EINAI I SE ANFORA-KATIFORA I SE EFTHIA.APO TO SINERGEIO KAI TI COSMOCAR MOU LENE OTI EINAI FISIOLOGIKO O DIKTIS NA EXEI APOKLISIS.EGW PROSOPIKA DE TO EXW DEI SE ALLA AFTOKINITA.MPOREI KAPOIOS NA MOU PEI AN EINAI FISIOLOGIKO?????
-
-
-
Γράφε Ελληνικά.
Βρες 1-2 ακόμα Tiguan και ρώτησε τους, αν το κάνει και σε αυτούς είναι σχεδιαστικό το θέμα και θα πρέπει να ζήσεις με αυτό, αν δεν τους το κάνει έχεις κάποιο πρόβλημα και πήγαινε στη VW. -
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟ ΤΙΓΙΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕ ΑΝΦΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ Η ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΣΜΟΚΑΡ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?????
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
http://services.innoetics.com/greeklish/Πλάκα έχει, εγώ θεωρώ πάντως ότι είναι πιο δύσκολο να γράφεις κορακίστικα παρά να γράφεις Ελληνικά, μάλλον πρόκειται για τεμπελιά και αδιαφορία προς του υπόλοιπους, που να γυρίζεις τώρα το πληκτρολόγιο ?
-
Τα μυαλά μας πονάνε φίλε quadra
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Γράφε Ελληνικά.
Βρες 1-2 ακόμα Tiguan και ρώτησε τους, αν το κάνει και σε αυτούς είναι σχεδιαστικό το θέμα και θα πρέπει να ζήσεις με αυτό, αν δεν τους το κάνει έχεις κάποιο πρόβλημα και πήγαινε στη VW.Εχω παει στη VW και μου εχουν αλλαξει 2 φλοτερ και ενα καντραν!!!!
και τωρα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο και δε περνει τιποτε αλλο....και οσο για τα αλλα αυτοκινητα δεν το κανουν. -
Εχω παει στη VW και μου εχουν αλλαξει 2 φλοτερ και ενα καντραν!!!!
και τωρα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο και δε περνει τιποτε αλλο....και οσο για τα αλλα αυτοκινητα δεν το κανουν.
Τι αλλο να κανω???
xristos4
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 3 Εγγραφή: 06/11/09 17:42 * Προσωπικό μήνυμα
-
Αν σου έχουν αλλάξει και φλοτέρ κ καντράν, τότε μάλλον θα πρέπει να ζήσεις με αυτό. Όπως σου είπαν, ψάξε κάποιον με ίδιο αυτοκίνητο κ ρώτα μήπως το έχουν όλοι.
-
Γνωστο αυτο το προβλημα σε πολλα VAG.
Στο δικο μου ο δεικτης εχει την ταση να πεφτει στο μισο στον αυτοκινητοδρομο πανω απο τα 100κμ/ω και να δειχνει 1/8 κατω απ το full οταν το γεμιζω. Βρηκα τη λυση για το δικο μου εδω :http://www.audiworld.com/tech/elec77.shtml αλλα επειδη εκει που βρισκεται η αντλια πρεπει να γινω τιραμολα μεσα στο πορτ μπαγκαζ για να τη φτασω και ειναι και πολυ σφιγμενη και θα μαστουρωσω απο τις αναθυμιασεις, το αφηνω ως εχει. Δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο για τετοιες λεπτομερειες να δινεις 100αευρα στους ηλεκτρολογους, ασε που δεν εχω βρει και κανεναν καλο στη Θεσσαλονικη.
Μπορει επισης να οφειλεται και στο καντραν, αλλα εκει το καταλαβαινεις οταν και αλλα οργανα κανουν διαφορα παλαβα.
Οπως και να εχει, αν ξερεις ποσο εβαλες περιπου δεν εχεις προβλημα να μεινεις. Καλο ειναι επισης να μην οδηγεις με το λαμπακι αναμμενο, ρουφας ολα τα σκουπιδια του ρεζερβουαρ ετσι, οποτε βαζε λιγο παραπανω και ξεχνα το προβλημα. -
Ο χρήστης xristos4 έγραψε:
Εχω παει στη VW και μου εχουν αλλαξει 2 φλοτερ και ενα καντραν!!!!
και τωρα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο και δε περνει τιποτε αλλο....και οσο για τα αλλα αυτοκινητα δεν το κανουν.
Τι αλλο να κανω???
xristos4
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 3
Πάρε ένα καινούριο ρεζερβουάρ και βάλε ΤΕΣΣΕΡΑ φλοτέρ, ένα σε κάθε γωνία του ρεζερβουάρ. Μετά φτιάξε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που να στέλνει στο ταμπλό τη μέση τιμή από όλα τα σήματα των φλοτέρ.
Έτσι δεν θα μπερδεύεσαι ΠΟΤΕ με την αλλαγή της στάθμης της βενζίνης όταν το αμάξι στρίβει.
Αλλιώς, να αγοράζεις αμάξια που το φλοτέρ είναι μέσα σε σωλήνα που έχει μια πολύ μικρή τρύπα στον πάτο και δεν προλαβαίνει να αλλάξει η στάθμη καθώς στρίβεις.
-
Leon εδωσες ιδεα για θανατηφορο project
2 σε 1 και 4 φλοτερ και καζανακι ελευθερας -
Και στο δικό μου αμάξι (αυτό του avatar) έτσι είναι ο δείκτης, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς.
-
Τη θυμάμαι τη DS.
Ο δείκτης της έπαιζε λιγότερο από άλλα αμάξια της εποχής (πχ κάτι ιταλικά).
Υπήρχαν όμως πολύ καλύτεροι δείκτες βενζίνης. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
2 σε 1 και 4 φλοτερ και καζανακι ελευθερας -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
2 σε 1 και 4 φλοτερ και καζανακι ελευθεραςΘεος...
Βλεπω εχεις περασει και μοκετα το ψευτοκαπακο... -
Ένα πρόβλημα είπε ο άνθρωπος και βγήκατε
Λοιπόν έχω το ίδιο αυτοκίνητο και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον δείκτη.
Ούτε και στο αντίστοιχο φόρουμ έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Σίγουρα υπάρχει λύσηΈχεις pm
PROVLIMA ME TO DIKTI VENZINIS TO TIGUAN