-
Βαζω μπροστα το αμαξι,κανω μερικα χιλιομετρα.
Σταματαω σε βενζιναδικο βαζω βενζινα,βαζω μπροστα και το αμαξι περνει μπροστα με το ζορι σαν να ανοιγουν ενα ενα τα μπουζι!!!!!
Μετα δουλευει κανονικα και παει οπως πρεπει να πηγαινει!
Μπαταρια καινουργια(73αρα)θερμοκρασιες-λαδια ολα.....κατω του νορμαλ.
Ειναι τα μπουζι?η ηλεκτρονικη?
Και δεν το κανει παντα,σπανια θα ελεγα..... -
Σταματαω σε βενζιναδικο βαζω βενζινα,βαζω μπροστα και το αμαξι περνει μπροστα με το ζορι σαν να ανοιγουν ενα ενα τα μπουζι!!!!!
To punto gt mk1 του κολλητου το εκανε και καινουριο (του κουτιου) μεχρι που το πουλησε, no problem...
-
καλα αμα μιλαμε για Punto GT χαιρετισματα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
καλα αμα μιλαμε για Punto GT χαιρετισματαΦιλε ησουν κατατοπιστικοτατος,παντα τετοια.....
Τετοια σπουδη και γνωση σπανια..... -
φιλε μου σορυ για το αλλα νομιζω οτι ειναι ιστορια μεγαλη τετοιο αμαξι ιδιαιτερα αμα ειναι και πειραγμενο
-
Οι ιστορίες είναι για να λέγονται. Δεν είναι λογικό να απαιτούμε όλοι μας να κυκλοφορούμε με Μaybach η αποκλειστικά 'μαμά'. Θα ήταν ένας βαρετός κόσμος. Ο νοών νοείτω ...
Στο προκείμενο. Εφόσον μιλάμε για συμπεριφορά στο κρύο έχω μια έμπνευση (για την ακρίβεια όχι 'έμπνευση' αλλά ανάλογη συμπεριφορά στη ... βέσπα μου ) ότι κάτι δεν πάει καλά με τα μπουζί. Θα πρότεινα μια τετράδα καινούρια και δοκιμή. Δηλαδή, με τα παλιά φορεμένα άναμμα-λειτουργία για λίγη ώρα-σβήσιμο-ξανά εκκίνηση. Μετά αλλαγή στα μπουζάκια και ξανά δοκιμή.
Αν δεν είναι τα μπουζί θα έλεγα να κοιτάξεις για απώλεια συμπίεσης σε κάποιο μηχανικό.
Δεν είμαι ειδικός. Ιδέες δίνω !
-
Γενικά προσπαθώντας να βάλεις μπρος σε ζεστό κινητήρα χρειάζεσαι πολύ γκάζι για να μπει πολύς αέρας αλλιώς μπορεί να δυσκολεύεται γιατί μπουκώνει. Μήπως λοιπόν έτυχε οι συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας να το μπουκώσουν;
Κολπα στην εκινηση κινητηρα......