-
Φίλοι καλημέρα,
Θέλω να κάνω μια μετατροπή στα μπροστινά φώτα στο Subaru Forester που έχω, και να βάλω μέσα από το κρύσταλλο των μπροστινών προβολέων ledάκια. Μια αντίστοιχη μετατροπή την είδα σε site του εξωτερικού ( http://www.subaruforester.org/vbulletin/f104/tricked-out-xt-sport-led-audi-inspired-42097/ ), μόνο που ο συγκεκριμένος κάτοχος την είχε υλοποιήσει μόνος του.
Γνωρίζετε αν εδώ υπάρχει κάποιος μάστορας που να μπορεί να ανοίξει τα φώτα και να τοποθετήσει μέσα τα leds, μετά να τα κλείσει με επιτυχία πάλι και να τα τοποθετήσουμε πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς να τα έχουμε 'καταστρέψει' τελείως;
Θα το επιχειρούσα μόνος, αλλά απαιτεί χρόνο που δεν έχω, εργαλεία που δεν έχω, και σχετική εμπειρία που πάλι δεν έχω...
Ζω στην Αθήνα...
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Φίλοι καλημέρα,
Θέλω να κάνω μια μετατροπή στα μπροστινά φώτα στο Subaru Forester που έχω, και να βάλω μέσα από το κρύσταλλο των μπροστινών προβολέων ledάκια. Μια αντίστοιχη μετατροπή την είδα σε site του εξωτερικού ( http://www.subaruforester.org/vbulletin/f104/tricked-out-xt-sport-led-audi-inspired-42097/ ), μόνο που ο συγκεκριμένος κάτοχος την είχε υλοποιήσει μόνος του.
Γνωρίζετε αν εδώ υπάρχει κάποιος μάστορας που να μπορεί να ανοίξει τα φώτα και να τοποθετήσει μέσα τα leds, μετά να τα κλείσει με επιτυχία πάλι και να τα τοποθετήσουμε πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς να τα έχουμε 'καταστρέψει' τελείως;
Θα το επιχειρούσα μόνος, αλλά απαιτεί χρόνο που δεν έχω, εργαλεία που δεν έχω, και σχετική εμπειρία που πάλι δεν έχω...
Ζω στην Αθήνα...
-
Φίλοι καλημέρα,
Ζω στην Αθήνα...
-
Ο χρήστης Varaderistas έγραψε:
Φίλοι καλημέρα,Θέλω να κάνω μια μετατροπή στα μπροστινά φώτα στο Subaru Forester που έχω, και να βάλω μέσα από το κρύσταλλο των μπροστινών προβολέων ledάκια. Μια αντίστοιχη μετατροπή την είδα σε site του εξωτερικού ( http://www.subaruforester.org/vbulletin/f104/tricked-out-xt-sport-led-audi-inspired-42097/ ), μόνο που ο συγκεκριμένος κάτοχος την είχε υλοποιήσει μόνος του.
Ζω στην Αθήνα...
Καλησπέρα και καλώς ήλθες.
Αν θέλεις την άποψή μου μη τα βάλεις γιατί αφενός είναι κάπως καγκούρικα και αφετέρου αν σου ανοίξει κάποιος το φανάρι υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να παίρνει υγρασία μέσα.
-
Έχεις δίκιο για αυτά που έγραψες, και όσον αφορά τα 'καγκούρικα' γούστα , αλλά και όσον αφορά υγρασίες κλπ. Αυτοί ακριβώς είναι και οι ενδοιασμοί μου... Μέχρι σήμερα, δεν είχα ποτέ κάνει κάτι που να μοιάζει κακόγουστο και επισφαλές, όμως μου άρεσε εκείνο το αυτοκίνητο που είδα στο site...
Respect! Θα το σκεφτώ πολύ, αλλά, αν το θελήσω, υπάρχει κανείς που να το κάνει;
-
Μπορείς να πας σε κάποιον μάστορα, να τα ανοίξει θερμαίνοντάς τα και να σου βάλει ότι θέλεις κ να τα κλείσει με σιλικόνη πάλι. Αλλά για μένα δεν αξίζει τον κόπο/χρόνο/χρήμα.
-
Εδώ θα βρείς αναλυτικές οδηγίες για αντίστοιχο καγκούρεμα σε Peugeot 3008 που ίσως σε βοηθήσουν.
Αν πιάνουν τα χεράκια σου λοιπόν, καλή επιτυχία...
Μετατροπή μπροστινών φώτων όπως στα Audi - Συνεργείο