-
εχτες πηγα να βγαλω δυο κλειδια για ενα saxo του 2002.μου ειπανε οτι για κλειδια με Immobilizer η τιμη είναι 45 ευρω Κατοπιν μιλησα με εναν φιλο ηλεκτρολογο και του ζητησα να το απενεργοποιησει αλλα μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται πρεπει να αφαιρεθει ολοκληρο και μονο στην αντιπροσωπεια.
-
εχτες πηγα να βγαλω δυο κλειδια για ενα saxo του 2002.μου ειπανε οτι για κλειδια με Immobilizer η τιμη είναι 45 ευρω Κατοπιν μιλησα με εναν φιλο ηλεκτρολογο και του ζητησα να το απενεργοποιησει αλλα μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται πρεπει να αφαιρεθει ολοκληρο και μονο στην αντιπροσωπεια.
-
-
Έχω πάει στην toyota να βγάλω 2ο κλειδί με κουμπάκια (καθώς δίνουν μόνο 1) του yaris κ μου ζήτησαν 140ε. Τελικά δεν έβγαλα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω πάει στην toyota να βγάλω 2ο κλειδί με κουμπάκια (καθώς δίνουν μόνο 1) του yaris κ μου ζήτησαν 140ε. Τελικά δεν έβγαλα.Να στέλνεις πμ για τέτοια πράγματα, έτσι ώστε να μην αναγκάζεσαι να βάζεις ανθρωπάκια κοκκινισμένα από το κακό τους λόγω τιμών που άκουσες . Μπορούμε να την κάνουμε τη δουλειά, πολύ φθηνότερα .
-
Χμμ, να και κάτι στο οποίο η VW είναι σχετικά φτηνή. Μόλις 35 €
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Χμμ, να και κάτι στο οποίο η VW είναι σχετικά φτηνή. Μόλις 35 €εισαι βεβαιος? γιατι θυμαμαι οτι ειναι πολλα τα λεφτα..
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Έχω πάει στην toyota να βγάλω 2ο κλειδί με κουμπάκια (καθώς δίνουν μόνο 1) του yaris κ μου ζήτησαν 140ε. Τελικά δεν έβγαλα.
Να στέλνεις πμ για τέτοια πράγματα, έτσι ώστε να μην αναγκάζεσαι να βάζεις ανθρωπάκια κοκκινισμένα από το κακό τους λόγω τιμών που άκουσες . Μπορούμε να την κάνουμε τη δουλειά, πολύ φθηνότερα .
Και μου το λες έτσι? Δώσε πληροφορίες με πμ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Χμμ, να και κάτι στο οποίο η VW είναι σχετικά φτηνή. Μόλις 35 €
εισαι βεβαιος? γιατι θυμαμαι οτι ειναι πολλα τα λεφτα..
Βεβαιότατος, εκτός αν μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. 35 € για καινούριο κλειδί ίδιο με αυτό που είχε το αμάξι από τη μάνα του....
κλειδια Immobilizer