-
Πριν τρέξετε στην αντιπροσωπεία για να παραγγείλετε το καινούριο σας γυαλιστερό αυτοκίνητο
με τα σουπερ λουξ δερμάτινα καθίσματα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ντοκυμαντέρ, μπορεί και να αλλάξετε γνώμη... -
Πριν τρέξετε στην αντιπροσωπεία για να παραγγείλετε το καινούριο σας γυαλιστερό αυτοκίνητο
με τα σουπερ λουξ δερμάτινα καθίσματα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ντοκυμαντέρ, μπορεί και να αλλάξετε γνώμη... -
μηπως να σταματησουμε να τρωμε και κρεας...? νταξει ειναι σκληρες αυτες οι εικονες, αλλα ειμαστε ζωα και εκμεταλλευομαστε τα αλλα ζωα ετσι ειναι η φυση..
-
Θα μπορούσα να σου αναλύσω το σκεπτικό μου, αλλά χρόνος γιοκ Ίσως κάποια άλλη στιγμή...
Πάντως μην το παίρνεις προσωπικά επειδή έχεις δερμάτινο σαλόνι -
Το θέμα είναι ο τρόπος θανάτωσης και πλέον υπάρχουν κανόνες (ευτυχώς) στα αναπτυγμένα κράτη(τουλάχιστον οι μεγάλες μονάδες ελέγχονται και αυτό εφαρμόζεται-ηλεκτροσόκ,κ.λ.π.-, τι γίνεται σε κάθε μικρό μαντρί εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο).
Ούτε εγώ είμαι υπέρ υστεριών και γραφικών τύπων που θέλουν να σταματήσουν τα πάντα, αλλά να τηρούμε κάποιους κανόνες θανάτωσης όπως έχει συμφωνηθεί.
Βέβαια, φυσικά και έχει ευθύνη και ο καταναλωτής που αγοράζει επώνυμα προϊόντα από χώρες που καταναγκάζουν ανήλικα να δουλεύουν σε συνθήκες σκλαβιάς, ...αρκεί να είναι μακριά από εμάς(μακριά απ' τον κώλο μας και όπου θέλει...που λέει και ο λαός )
-
Άμα είναι μάγκας κάποιος να βρει βίντεο που βγάζουν τα άντερα από σφαγμένο αρνί
ΥΓ: Καλό Πάσχα
ΥΓ2: αγαπητέ dimidekas σε φόρουμ για αυτοκίνητα πόσους οικολόγους περίμενες να βρείς; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ2: αγαπητέ dimidekas σε φόρουμ για αυτοκίνητα πόσους οικολόγους περίμενες να βρείς; -
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
με τα σουπερ λουξ δερμάτινα καθίσματα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ντοκυμαντέρ, μπορεί και να αλλάξετε γνώμη...εγω παντως προτιμω να τα καθομαι τα ζωακια. Δεν εχω κανενα ενδοιασμο και τυψη.... αλλωστε δεν ψηφισα οικολογους
-
Δυστηχως σαν ανθρωπινο ειδος πασχουμε απο παιδεια,
οι περισσοτεροι εχουν μαθει απο το σπιτι τους να μην υπολογιζουν τον πονο,την αγωνια,την λαχταρα και την αξια της ζωης τως ζωων .
Το ανθρωπινο ειδος ειναι το μονο που σκοτωνει ή βασανιζει για διασκεδαση,ειναι το μονο ειδος που κυνηγαει χωρις να εχει αναγκη για τροφη,προσωπικα οταν ακουω για θανατο κυνηγου ηδονιζομαι
Υπαρχουν ατομα που δεν αντεχουν ουτε στην θεα των ζωων , ποσο μαλλον να ειναι διπλα τους..... δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι ειναι ανικανοι να καταλαβουν οτι τα ζωα αισθανονται οτι και εμεις,πονανε οπως και εμεις,αγαπανε,τρομαζουν,κλαινε ,νιωθουν μοναξια κ.λ.π
Προσωπικα δεν ειμαι vegeterian , ουτε vegan, χρησιμοποιω ζωικα προιοντα και ναι θα επερνα αυτον τον γαματο δερματινο καναπε που ειδα στα ΙΚΕΑ (προιον γουνας δεν θα παρω ποτε) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βοηθησω καποιο ζωο που εχει αναγκη,ουτε θελω να βασανιζονται μεχρι να πεθανουν.
Λιγο νερο , λιγο φαγητο και ενα χαδι σε ενα αδεσποτο ολοι μπορουμε να δωσουμε και αν δεν θελουμε τουλαχιστον ας το αφησουμε στην ησυχια του και ας μην το ταλαιπωρουμε, επεισης οσοι ειστε γονεις ΜΗΝ πηγαινετε τα παιδια σας στο τσιρκο,εκει τα αγρια ζωα εχουν απομακρυνθει απο το φυσικο τους περιβαλον,ειναι φυλακισμενα και δεχονται ενα διαρκη βασανισμο και εξευτελισμο (δεν ειναι διασκεδαση να βλεπεις τα ζωα να κανοουν τον καραγκιοζη υπο την απειλη βιας
Επεισης οι γονεις του φορουμ ας διαβασουν αυτο το αρθρο που λεει για την επιδραση των ζωων στη ζωη του παιδιου ειμαι σιγουρος οτι θα το βρουν πολυ χρησιμο και οσοι δεν ξερουν θα μαθουν καποια πραγματα : http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/75181a27e029e8d9/67aa32a1a83b0ac2/95e0d742e3c2252c.html -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άμα είναι μάγκας κάποιος να βρει βίντεο που βγάζουν τα άντερα από σφαγμένο αρνίΥΓ: Καλό Πάσχα
ΥΓ2: αγαπητέ dimidekas σε φόρουμ για αυτοκίνητα πόσους οικολόγους περίμενες να βρείς;Δεν καταλαβαινω γιατι πιστευεις οτι οσοι ενδιαφερονται για το αυτοκινητο δεν εχουν οικολογικη συνειδηση ,δεν αγαπουν τα ζωα κ συνδεουν το τιμονι με το κοκορετσι .
Διεστραμενοι που βασανιζουν κ δηλητητιαζουν ζωα η , ανθρωποι που η μονη σχεση τους με τα ζωα ειναι οταν αυτα βρισκονται στο πιατο τους ,βρισκονται παντου . -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
...προσωπικα οταν ακουω για θανατο κυνηγου ηδονιζομαι
Προσωπικα δεν ειμαι vegeterian , ουτε vegan, χρησιμοποιω ζωικα προιοντα και ναι θα επερνα αυτον τον γαματο δερματινο καναπε που ειδα στα ΙΚΕΑ (προιον γουνας δεν θα παρω ποτε)...Το θέμα παιδείας φυσικά και υπάρχει ακόμα και στην αναπτυγμένη χώρα μας.... φαντάσου τι γίνεται στις υπανάπτυκτες.
Αλλά όλα νομίζω είναι θέμα ορίων (που εξαρτώνται από την παιδεία, τις επιρροές και το πολιτιστικό επίπεδο).
Έτσι άλλοι βάζουν όριο σε κρέας, αυγά μερικοί ακόμα και στο γάλα...
Οι περισσότεροι μάλλον δεχόμαστε τα ζωικά προϊόντα σαν βολικά για τη διατροφή μας και θεωρούμε καλό τα υπόλοιπα να μην πάνε χαμένα κι έτσι χρησιμοποιούμε το δέρμα και το μαλλί
Μερικοί δεν έχουν πρόβλημα να πάνε ένα βήμα παραπάνω και να επιδιώξουν το φίδι, τον κροκόδειλο και τη γούνα που προκύπτει από ζώα που δεν εξυπηρετούν τις διατροφικές μας ανάγκες αλλά μόνο την ματαιοδοξία μας..
Κάποιοι, πολλοί λίγοι υποθέτω δεν έχουν πρόβλημα να τα κλωτσήσουν, να τα τραυματίσουν, ακρωτηριάσουν, βασανίσουν, κάψουν, γδάρουν ζωντανά κλπ.
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσεις, να τα φας, να κάτσεις στο δέρμα σου και βάζεις φρένο στη γούνα αλλά από την άλλη ενώ νοιάζεσαι για τα ζώα τη βρίσκεις με θάνατο κυνηγού...
Θέμα ορίων.... που βέβαια δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο μοιάζουν στις πιο πάνω προτάσεις μου, όπως φαίνεται ο καθένας βάζει τα δικά του και μπορεί ελεύθερα να κατηγορεί όλους τους άλλους που έχουν διαφορετικά! Εγώ πάντως, όσο και να προσπαθήσεις να με πείσεις δεν θα αλλάξω γνώμη, τους κυνηγούς τους προτιμώ ζωντανούς... -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δυστηχως σαν ανθρωπινο ειδος πασχουμε απο παιδεια,
οι περισσοτεροι εχουν μαθει απο το σπιτι τους να μην υπολογιζουν τον πονο,την αγωνια,την λαχταρα και την αξια της ζωης τως ζωων .
Το ανθρωπινο ειδος ειναι το μονο που σκοτωνει ή βασανιζει για διασκεδαση,ειναι το μονο ειδος που κυνηγαει χωρις να εχει αναγκη για τροφη,προσωπικα οταν ακουω για θανατο κυνηγου ηδονιζομαι
Υπαρχουν ατομα που δεν αντεχουν ουτε στην θεα των ζωων , ποσο μαλλον να ειναι διπλα τους..... δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι ειναι ανικανοι να καταλαβουν οτι τα ζωα αισθανονται οτι και εμεις,πονανε οπως και εμεις,αγαπανε,τρομαζουν,κλαινε ,νιωθουν μοναξια κ.λ.π
Προσωπικα δεν ειμαι vegeterian , ουτε vegan, χρησιμοποιω ζωικα προιοντα και ναι θα επερνα αυτον τον γαματο δερματινο καναπε που ειδα στα ΙΚΕΑ (προιον γουνας δεν θα παρω ποτε) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βοηθησω καποιο ζωο που εχει αναγκη,ουτε θελω να βασανιζονται μεχρι να πεθανουν.
Λιγο νερο , λιγο φαγητο και ενα χαδι σε ενα αδεσποτο ολοι μπορουμε να δωσουμε και αν δεν θελουμε τουλαχιστον ας το αφησουμε στην ησυχια του και ας μην το ταλαιπωρουμε, επεισης οσοι ειστε γονεις ΜΗΝ πηγαινετε τα παιδια σας στο τσιρκο,εκει τα αγρια ζωα εχουν απομακρυνθει απο το φυσικο τους περιβαλον,ειναι φυλακισμενα και δεχονται ενα διαρκη βασανισμο και εξευτελισμο (δεν ειναι διασκεδαση να βλεπεις τα ζωα να κανοουν τον καραγκιοζη υπο την απειλη βιας
Επεισης οι γονεις του φορουμ ας διαβασουν αυτο το αρθρο που λεει για την επιδραση των ζωων στη ζωη του παιδιου ειμαι σιγουρος οτι θα το βρουν πολυ χρησιμο και οσοι δεν ξερουν θα μαθουν καποια πραγματα : http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/75181a27e029e8d9/67aa32a1a83b0ac2/95e0d742e3c2252c.html+οο
Απλά και κατανοητά !!!! Το θέμα μπορεί να κλείσει εδώ!
-
Poor little cotton flower
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...προσωπικα οταν ακουω για θανατο κυνηγου ηδονιζομαι
Προσωπικα δεν ειμαι vegeterian , ουτε vegan, χρησιμοποιω ζωικα προιοντα και ναι θα επερνα αυτον τον γαματο δερματινο καναπε που ειδα στα ΙΚΕΑ (προιον γουνας δεν θα παρω ποτε)...Το θέμα παιδείας φυσικά και υπάρχει ακόμα και στην αναπτυγμένη χώρα μας.... φαντάσου τι γίνεται στις υπανάπτυκτες.
Αλλά όλα νομίζω είναι θέμα ορίων (που εξαρτώνται από την παιδεία, τις επιρροές και το πολιτιστικό επίπεδο).
Έτσι άλλοι βάζουν όριο σε κρέας, αυγά μερικοί ακόμα και στο γάλα...
Οι περισσότεροι μάλλον δεχόμαστε τα ζωικά προϊόντα σαν βολικά για τη διατροφή μας και θεωρούμε καλό τα υπόλοιπα να μην πάνε χαμένα κι έτσι χρησιμοποιούμε το δέρμα και το μαλλί
Μερικοί δεν έχουν πρόβλημα να πάνε ένα βήμα παραπάνω και να επιδιώξουν το φίδι, τον κροκόδειλο και τη γούνα που προκύπτει από ζώα που δεν εξυπηρετούν τις διατροφικές μας ανάγκες αλλά μόνο την ματαιοδοξία μας..
Κάποιοι, πολλοί λίγοι υποθέτω δεν έχουν πρόβλημα να τα κλωτσήσουν, να τα τραυματίσουν, ακρωτηριάσουν, βασανίσουν, κάψουν, γδάρουν ζωντανά κλπ.
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσεις, να τα φας, να κάτσεις στο δέρμα σου και βάζεις φρένο στη γούνα αλλά από την άλλη ενώ νοιάζεσαι για τα ζώα τη βρίσκεις με θάνατο κυνηγού...
Ωχ αρχίσανε τα όργανα...
Θέμα ορίων.... που βέβαια δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο μοιάζουν στις πιο πάνω προτάσεις μου, όπως φαίνεται ο καθένας βάζει τα δικά του και μπορεί ελεύθερα να κατηγορεί όλους τους άλλους που έχουν διαφορετικά! Εγώ πάντως, όσο και να προσπαθήσεις να με πείσεις δεν θα αλλάξω γνώμη, τους κυνηγούς τους προτιμώ ζωντανούς...Οι κυνηγοί πριν από 10000 περίπου χρόνια ήταν οι ήρωες της φυλής διότι φρόντιζαν για την επιβίωσή της.
Στις μέρες μας καταντάει γραφικό και κυρίως αναχρονιστικό και άχρηστο να βγαίνεις στο ήδη ταλαιπωρημένο φυσικό περιβάλλον και να σκοτώνεις για χόμπι.
Όχι δεν είμαι φανατικός απλά θα μου άρεσε να απαλλαγούμε οι σύγχρονοι άνθρωποι από ''προϊστορικές'' συνήθειες και ένστικτα με την ίδια λογική που απαλλαχτήκαμε από τους μεγάλους κυνόδοντες και το τρίχωμα....
Η εξέλιξη είναι μεγάλη π@@τάνα αλλά υφίσταται.
-
Άρχισαν τα όργανα δεν θα πει τίποτα... Αλλά τι περίμενε όποιος ξεκινάει τόσο προκλητικά ένα θέμα με το ηρωικό ΌΧΙ !
Να με κάτι τέτοιες απόψεις καταντήσανε οι άντρες φλώροι κουραμπιέδες και οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες...
Ο άντρας είναι κυνηγός, αν του το κόψεις αυτό δεν θα είναι το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ του κυνηγίου και σκοτώματος ζώων, υπάρχουν πολλά άλλα να κυνηγήσεις στη ζωή (και δεν εννοώ μόνο τις γυναίκες)! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Άρχισαν τα όργανα δεν θα πει τίποτα... Αλλά τι περίμενε όποιος ξεκινάει τόσο προκλητικά ένα θέμα με το ηρωικό ΌΧΙ !Να με κάτι τέτοιες απόψεις καταντήσανε οι άντρες φλώροι κουραμπιέδες και οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες...
Ο άντρας είναι κυνηγός, αν του το κόψεις αυτό δεν θα είναι το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ του κυνηγίου και σκοτώματος ζώων,** υπάρχουν πολλά άλλα να κυνηγήσεις στη ζωή** Ακριβώς!!! (και δεν εννοώ μόνο τις γυναίκες)! ΜΑ ΓΙΑΤΙ? -
Γιατι οσο λιγοτεροι, ασχολουνται με αυτο το χομπυ τοσο καλυτερα για μας
-
Παντως ειναι ετσι κι αλλιως πικρα τα δερματινα,το καλοκαιρι πυρακτώνουν και τον χειμώνα παγωνουν,ενω χρειάζονται και φροντίδα για να μην γινουν χαλια σε 3-5 χρονια.
Πρεπει να εισαι σαδομαζό για να έχεις δερμάτινα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως ειναι ετσι κι αλλιως πικρα τα δερματινα,το καλοκαιρι πυρακτώνουν και τον χειμώνα παγωνουν,ενω χρειάζονται και φροντίδα για να μην γινουν χαλια σε 3-5 χρονια.
Πρεπει να εισαι σαδομαζό για να έχεις δερμάτιναΌχι όλα τα δερμάτινα.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΑ