-
Εγώ λέω να βάλεις τον ορθογράφο/addon του FF, γιατί ο Bill33 θα σου ζητήσει να ξαναγράψεις greeklish.
-
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
Επίσης εύχομαι να μην είσαι φοιτητής φιλολογίας γιατί η ορθογραφία σου είναιΜπορεί να είναι φοιτητής γαλλικής φιλολογίας οπότε και δικαιολογείται λίγο και δεν πειράζει...
Αν όμως όπως φοβάμαι και υποπτεύομαι από το ψευδώνυμό του είναι στη νομική.... μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Και επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι το barrister γράφεται με 2 r....μπορείς να ζητήσεις από τους διαχειριστές να στο διορθώσουν... εκτός αν η ανορθογραφία είναι σήμα κατατεθέν σου και αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό σου και τμήμα της προσωπικότητάς σου (όπως για άλλους το τσιγάρο...) οπότε πάω πάσο! -
Κανένας σοβαρώς άνθρωπος που να μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημα μου. (να μου πει την γνώμη του).
Spam σε ενα άλω topic plz. -
ενδεχομενος εχει χαλασει και η τρομπα.καποια μοντελα εχουν ανεξαρτητη τρομπα για υδραυλικο συμπλεκτη.99% ειναι μικρο το προβλημα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ενδεχομενος εχει χαλασει και η τρομπα.καποια μοντελα εχουν ανεξαρτητη τρομπα για υδραυλικο συμπλεκτη.99% ειναι μικρο το προβλημαΗ μεγάλη πατάτα είναι ότι σε πολλά με υδραυλικό συμπλέκτη με κοινά υγρά με τα φρένα, είναι πλαστικές με ότι αυτό συνεπάγεται με τις θερμοκρασίες των υγρών.
Problima se Skoda Fabia 1.4 2003