-
Την προηγουμενη βδομαδα ο Αλφα εδειχνε ρεπορταζ με το Πουτιν και ενα καινουργιο 4*4 διαδοχο του NIVA να το προμοταρει.
-
Τα πιο πρόσφατα σχέδια τους είναι:
http://carsspyphotos.com/2012-lada-granta/
και η συνεργασία της με τη Renault δίνει για το 2012:
http://img844.imageshack.us/img844/8850/13283731668.jpgΟ Πούτιν το Kalina Sport οδήγησε ως την Σιβηρία.
http://society.ezinemark.com/vladimir-putin-drives-a-yellow-lada-kalina-sport-773661e54e42.html -
Εδω και 10+ χρονια εχει ακουστει οτι θα βγει νεο niva αλλα τιποτα ακομα...
Ημουν νιος και γερασα! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
η lada απο οσο θυμαμαι θα χρησιμοποιησει την πλατφορμα B0 των dacia.
To concept C εξελίχθηκε υπο την αιγίδα της GM για αυτο άλλωστε περιέχει και στο εσωτερικο του εξαρτηματα απο αλλα μοντελα της opel...π.χ καθισματα , πισω αερογωγους, διακοπτες κτλ.
Δεν ξερω αν εχει έλθει σε τέλμα η ολη προσπαθεια του concept c 2116.
Παντως ειχε γινει καλη δουλεια μιας και ειχε αποσπασei το ....''σασι'' του προτοτυπου 5 αστερια με stadarts του euroncap πριν την αναβαθμηση την φετινή
Tο 3θυρο Concept C είχε εξελιχθεί από τη Magna Steyr και είχε στο εσωτερικό του ολόκληρη τη συλλογή διακοπτών και χειριστηρίων του VAG.
Το sedan που διαφέρει εντελώς σχεδιαστικά, αφού προορίζεται για παραγωγή, είναι συμπαθητικό σχεδιαστικά (σίγουρα πιο όμορφο από το logan μέσα-έξω) αλλά μετά την εξαγορά από τη Renault παραμένει άγνωστο τι γίνεται με την εξέλιξή του. Το πρωτότυπο πάταγε σε πλατφόρμα που είχε εξελίξει η Lada σε συνεργασία με τη Magna. Κάτι είχε ακουστεί για πάτωμα Megane αλλά δε νομίζω να ισχύει. Σίγουρα πάντως η Renault θα εφοδιάζει τα μελλοντικά μοντέλα των Ρώσων με κινητήρες και κιβώτια.
Ενδιαφέρον έχει και το πρωτότυπο SUV C-cross.
Υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα στο 'Μελλοντικά μοντέλα' για όποιον ενδιαφέρεται.
Α, και το Granta είναι απλά το f/l του Kalina.
-
αμα γυρισω τον χρονο πισω 3 δεκαετιες θα βρω αμαξια που θα τα εχουν και αυτα!
μαλλον ολοι αντιγραφουν την vw!
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Εδω και 10+ χρονια εχει ακουστει οτι θα βγει νεο niva αλλα τιποτα ακομα...
Ημουν νιος και γερασα!αντιγράφουν την αλφα ρομεό...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
η lada απο οσο θυμαμαι θα χρησιμοποιησει την πλατφορμα B0 των dacia.
To concept C εξελίχθηκε υπο την αιγίδα της GM για αυτο άλλωστε περιέχει και στο εσωτερικο του εξαρτηματα απο αλλα μοντελα της opel...π.χ καθισματα , πισω αερογωγους, διακοπτες κτλ.
Δεν ξερω αν εχει έλθει σε τέλμα η ολη προσπαθεια του concept c 2116.
Παντως ειχε γινει καλη δουλεια μιας και ειχε αποσπασei το ....''σασι'' του προτοτυπου 5 αστερια με stadarts του euroncap πριν την αναβαθμηση την φετινή
Tο 3θυρο Concept C είχε εξελιχθεί από τη Magna Steyr και είχε στο εσωτερικό του ολόκληρη τη συλλογή διακοπτών και χειριστηρίων του VAG.
Το sedan που διαφέρει εντελώς σχεδιαστικά, αφού προορίζεται για παραγωγή, είναι συμπαθητικό σχεδιαστικά (σίγουρα πιο όμορφο από το logan μέσα-έξω) αλλά μετά την εξαγορά από τη Renault παραμένει άγνωστο τι γίνεται με την εξέλιξή του. Το πρωτότυπο πάταγε σε πλατφόρμα που είχε εξελίξει η Lada σε συνεργασία με τη Magna. Κάτι είχε ακουστεί για πάτωμα Megane αλλά δε νομίζω να ισχύει. Σίγουρα πάντως η Renault θα εφοδιάζει τα μελλοντικά μοντέλα των Ρώσων με κινητήρες και κιβώτια.
Ενδιαφέρον έχει και το πρωτότυπο SUV C-cross.
Υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα στο 'Μελλοντικά μοντέλα' για όποιον ενδιαφέρεται.
Α, και το Granta είναι απλά το f/l του Kalina.
οχι ρε πστη να εχω ιδιο χερουλι για να πεφτει το καθισμα με lada
και φωτα, παραθυρα , διακοπτης καθρεπτων
FAIL
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Μοιαζει πολύ με VAG ή δεν βλέπω καλά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι ρε πστη να εχω ιδιο χερουλι για να πεφτει το καθισμα με lada
και φωτα, παραθυρα , διακοπτης καθρεπτων
FAIL
Οι διακοπτες, χερουλια χειριστηρια κλπ ηταν το δολωμα ωστε να φορτωσουν στη Λαντα και τους μηχανισμους εξ αιτιας των οποιων πεφτουν τα παραθυρα στα αυτοκινητα του Γκρουπ
-
Εχει στοιχεια απο το προηγουμενο opel astra.Διακοπτες,πορτες,
Οι πισω αεραγωγοι τους εχω ξαναδει σε opel omega -
τσουπ, λίγο από δω, λίγο από κει.. το φτιάξανε το αμαξάκι οι κερατούκλιδες
-
Το προηγούμενο Αστρα κατασκευάζεται από τη Lada και προσφέρεται στη Ρωσική αγορά με τα σήματα της Chevrolet σαν Viva. Ίσως εκεί οφείλονται τα εξαρτήματα της GM.
-
Οπως και στο Νιva ειχε δωθει τοτε ο κινητηρας fam 1.8 ,εξαρτηματα και διακοπτες απο τα opel καθως και επεμβασεις στην παθητικη ασφαλεια και στα μηχανικα του μερη.
Εκεινη την εποχη γινοταν και η εξελιξη του 2116 -
Πάντως ωραίο Lada είναι και το Priora.Νομίζω το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει βγάλει ως τώρα.
-
Εδώ έχει αρκετά μοντέλα (παραγωγής και εκθεσιακά πρωτότυπα): http://ladacars.pblogs.gr/2010/03/all-the-cars-of-lada-here.html
Ενα Lada Roadster εκεί ανάμεσα ... δεν είναι κακό!!! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Premium είναι...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως ωραίο Lada είναι και το Priora.Νομίζω το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει βγάλει ως τώρα.επειδη εχω καποια ακρη μεσα στην LADA HELLAS να σε ενημεωσω πως το συγκεκροιμενο μοντελο ειναι το μοναδικο το οποιο αναμενεται να κυκλοφορησει στην Ελληνικη αγορα. Τωρα για θεμα εμφανισης κτλ αυτα ειναι και υποκειμενικα εμενα παντως δεν μαρεσει.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Premium είναι...
έναν premium αέρα τον έχει πάντως
-
Αυτο εδω λετε???
Μοιαζει σαν παλιο ΚΙΑ (σεφια???) και δεν ξενιζει τοσο η εμφανιση του...
Lada 110/111/112