-
Γεια σας.Ειμαι 22 χρονων και χρειαζομαι ενα αυτοκινητο.Ειμαι σχετικα νεος οδηγος.Εχω ακουσει αρκετα για τα ΛΑΝΤΑ 110/111/112 και βλεπω αρκετα στους δρομους.Μαλιστα,τα Lada 110 τα εχω δει και σαν ταξι.Αξιζει τον κοπο να παρω ενα(μεταχειρισμενο θα το παρω,εχω μονο 3500ΕΥΡΩ)η να κοιταξω κανα Κορεατικο(Hyundai,Kia,Chevrolet/Daewoo)?
-
Γεια σας.Ειμαι 22 χρονων και χρειαζομαι ενα αυτοκινητο.Ειμαι σχετικα νεος οδηγος.Εχω ακουσει αρκετα για τα ΛΑΝΤΑ 110/111/112 και βλεπω αρκετα στους δρομους.Μαλιστα,τα Lada 110 τα εχω δει και σαν ταξι.Αξιζει τον κοπο να παρω ενα(μεταχειρισμενο θα το παρω,εχω μονο 3500ΕΥΡΩ)η να κοιταξω κανα Κορεατικο(Hyundai,Kia,Chevrolet/Daewoo)?
-
-
Micra, Starlet ... ... ...
Άσε τα κασόνια για τις ντομάτες.
-
3500 χιλιαρικα για λαντα ??????? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/418041/ ...δες αυτο σκυλι που δεν ψοφαει....
-
Λετε οτι κανα Hyundai Accent(η αν ψαξω κατι παλιοτερο,Hyundai Excel)ειναι καλυτερο?
-
Φιλε μου , την αγγελια που σου στειλα την ειδες ?? Παιρνεις honda civic με 105 αλογα 1500 κυβικα κ κυριολεκτικα δεν του λειπει τπτ απο τα βασικα . + εχει απιστευτα χαμηλη καταναλωση k ειναι τρομακτικα αξιοπιστο , αλλα γενικα στα ιδια λεφτα 2500 με 3000 χιλ βρισκεις κ κορολα κ αλλα japan που ειναι μια χαρα αυτοκινητα για πρωτα .
-
-
Ενας γνωστος μου βρηκε ενα Hyundai Excel Sedan του 1993 μονο με 70.000 χλμ με 4 ηλεκτρικα παραθυρα,κεντρικο κλειδωμα,ραδιο-cd,και συναγερμο μονο 1500ΕΥΡΩ,και εννοειται ατρακαριστο.Τι λετε?Επισης,με 3500ΕΥΡΩ εχω βρει ενα Hyundai Accent Hatchback του 2000 με 35.000 χλμ με a/c,υ/τ,ηλ.παραθυρα-κλειδαριες-καθρεπτες,radio-cd,immobilizer,ζαντες αλουμινιου και airbag οδηγου.Παντως τα LADA 110/111/112 σιγουρα δεν αξιζουν ετσι?Γιατι εγω εχω ακουσει καλα σχολια(ειδικα για το 112).Βεβαια,γνωριζω το οτι δεν εχουν abs και αεροσακους(και τα μοντελα μεχρι το 2004 ουτε υδραυλικο τιμονι)και επισης το design,ειδικα του εσωτερικου,ειναι καπως παρωχημενο...
-
Ο χρήστης JimmyGR94 έγραψε:
Επισης,με 3500ΕΥΡΩ εχω βρει ενα Hyundai Accent Hatchback του 2000 με 35.000 χλμ με a/c,υ/τ,ηλ.παραθυρα-κλειδαριες-καθρεπτες,radio-cd,immobilizer,ζαντες αλουμινιου και airbag οδηγουΠόσο??????
-
Ρε τζιμυ , βλεπω μια μανια προς οτι χειροτερο κυκλοφορει , γτ ετσι?? τα χοντα τογιοτα νισσαν κλπ που τα βρισκεις στα 2500 με 3 χιλ δεν σου κανουν ??
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Επισης,με 3500ΕΥΡΩ εχω βρει ενα Hyundai Accent Hatchback του 2000 με 35.000 χλμ με a/c,υ/τ,ηλ.παραθυρα-κλειδαριες-καθρεπτες,radio-cd,immobilizer,ζαντες αλουμινιου και airbag οδηγου
Πόσο??????
3500ΕΥΡΩ.Το πουλαει επειδη πηρε το Hyundai i30...
-
Ενας γνωστος μου βρηκε ενα Hyundai Excel Sedan του 1993 μονο με 70.000 χλμ με 4 ηλεκτρικα παραθυρα,κεντρικο κλειδωμα,ραδιο-cd,και συναγερμο μονο 1500ΕΥΡΩ,και εννοειται ατρακαριστο.Τι λετε?αξιζει τα λεφτα του!
-
Nταξ ρε παιδια μην ειρωνευεστε, το παιδι προφανως δεν γνωριζει. Φιλε μου σε κλεβει το ''φιλαρακι'' σου πολυ απλα ....
-
Τα Hyundai πραγματι αξιζουν τα λεφτα τους.Ολοι οι συγγενεις μου και οι φιλοι μου μου εχουν πει να μην παρω ΛΑΝΤΑ(ουτε τα 110/111/112 ουτε κανα παλιοτερο π.χ. Σαμαρα)γιατι θα θελει συνεργειο καθε 15 μερες.Μου λενε παρε ενα Hyundai(Accent η Excel)η κανα Kia Rio αν βρεις με τοσα λεφτα η κανα Chevrolet/Daewoo(Aveo,Kalos,Lanos,Nexia κλπ).Να τους ακουσω και να παρω κατι κορεατικο η να παρω κανα Lada.Eπισης,μεχρι 3500ΕΥΡΩ,τι αλλα αμαξια παιζουν(Νισσαν Αλμερα,Οπελ Αστρα,VW Golf κλπ)?
-
Ποιος με κλεβει?Αν μιλας για το Εξελ,εκανα λαθος.1200Ευρω ειναι και οχι 1500.Πιστευω οτι ατρακαριστω με ηλ.παραθυρα-κλειδαριες,ραδιο-σιντι και συναγερμο και μονο 70.000 χλμ(μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο του 1993)δεν ειναι και ασχημα...
-
Ποιος με κλεβει?Αν μιλας για το Εξελ,εκανα λαθος.1200Ευρω ειναι και οχι 1500.Πιστευω οτι ατρακαριστω με ηλ.παραθυρα-κλειδαριες,ραδιο-σιντι και συναγερμο και μονο 70.000 χλμ(μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο του 1993)δεν ειναι και ασχημα...Μηπως εχει γυρισει το κοντερ;Ειναι λιγα τα χλμ για 17 χρονων αμαξι.
Εσυ ποσα χρηματα διαθετεις; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιος με κλεβει?Αν μιλας για το Εξελ,εκανα λαθος.1200Ευρω ειναι και οχι 1500.Πιστευω οτι ατρακαριστω με ηλ.παραθυρα-κλειδαριες,ραδιο-σιντι και συναγερμο και μονο 70.000 χλμ(μην ξεχναμε οτι ειναι μοντελο του 1993)δεν ειναι και ασχημα...
Μηπως εχει γυρισει το κοντερ;Ειναι λιγα τα χλμ για 17 χρονων αμαξι.
Εσυ ποσα χρηματα διαθετεις;Το οτι τα χιλιομετρα μπορει να ειναι πειραγμενα,το σκεφτομαι.Εγω διαθετω μεχρι 3500ΕΥΡΩ,με τα οποια δεν μπορω να παρω καποιο καινουριο αμαξι.Γι'αυτο σκεφτηκα τα ΛΑΝΤΑ 110/111/112...
-
Oτι θελεις υπαρχει σ αυτα τα λεφτα. To civic που σου στειλα πριν η κ αυτο .http://www.car.gr/classifieds/cars/view/362620/
-
Το Κορολλα φαινεται καλο.Βεβαια,οπως βλεπω στις φωτο,δεν εχει ηλεκτρικα παραθυρα.Αλλα βρειτε μου μια αντιπροσωπεια πιο .Μενω στην Κορινθο.
Lada 110/111/112