-
Δεν εχω παρει ΛΑΝΤΑ και ουτε προκεται να παρω...απλως λεω τιποτα ετσι για να περναει η ωρα...για Hyundai Accent παω τελικως...
btw,αν βρω κανα Hyundai Excel με σχετικα λιγα χλμ να το παρω?Γιατι εχω ακουσει καλα σχολια και δεν προκεται να μου κοστισει πανω απο 1500ΕΥΡΩ... -
μεινε καλυτερα στο accent...
-
Για κάποια ποστς μου μύριζε λίγο ladokrator...
-
Το ladokrator ως χαρακτηρισμός αναφέρεται στον provocator;
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Το ladokrator ως χαρακτηρισμός αναφέρεται στον provocator;Οχι,υπαρχει χρηστης με αυτο το ονομα memberlist.php?mode=viewprofile&u=22438 που εχει τις ιδιες αποριες με τον φιλο μας
-
ακριβώς...
Θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά όταν το είχα διαβάσει μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και σήμερα βλέποντας αυτά τα ποστ το θυμήθηκα...
viewtopic.php?f=15&t=9276&hilit=lada&start=135
αν διαβάσεις (στα γρήγορα) από σελίδα 4 μέχρι τέλους θα καταλάβεις... -
Α οκ δεν το ήξερα.
Μου άρεσαν τα σχόλια του catalyst:
Αποκτάς κύρος στον Περισσό (το κόμμα πάντα εκτιμούσε την κομματική πειθαρχία) και συμπάθεια από το Ρωσοπόντιο γείτονα με το μπεζ Moskwich.
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
To site της αντιπροσωπείας πάντως (http://www.lada.gr) είναι εξαιρετικά σύγχρονο (δυστυχώς μόνο το site), και έχει πολύ γέλιο.'Το κεντρικό κλείδωμα είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ενώ τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν λείπουν από το «μενού» των αξεσουάρ, και περιλαμβάνονται είτε στον στάνταρ είτε στον επιπλέον εξοπλισμό.'
(πω πω πλουσιοπάροχο)
'Η μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς και ο δοκιμασμένος συνδυασμός της ανεξάρτητης εμπρός ανάρτησης (τύπου Μακ Φέρσον), με τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα εγγυώνται εξαιρετική οδική συμπεριφορά'
(σε αντίθεση με μοντέλα του ανταγωνισμού που έχουν ακόμα φύλλα σούστας)
'Ο δεκαεξαβάλβιδος κινητήρας είναι προσανατολισμένος στην επίτευξη υψηλής μέγιστης ισχύος και αποδίδει 91 ίππους στις 5600 σ.α.λ. Παρόλα αυτά η μέγιστη ροπή του αποδίδεται σε σχετικά χαμηλές στροφές (3700)'
(σχεδόν στο ρελαντί δηλαδη)
'H διαχρονικότητα του κλασικού που καταφέρνει να δείχνει -και να είναι- πάντοτε μοντέρνο... '
(Αυτό μάλλον το έγραψε ο Στίβι Γουόντερ)
Επίσης μου έκανε εντύπωση όχι τόσο ότι το site της lada.gr παραμένει το ίδιο σύγχρονο - μα ακριβώς το ίδιο - όπως χρόνια πριν, αλλά περισσότερο το ότι οι αγγελίες των lada στο car.gr δεν υπάρχουν σήμερα... Ή τα lada κατέληξαν στην Lala land, ή πουλήθηκαν. Μάλλον το πρώτο...
-
Ο χρήστης JimmyGR94 έγραψε:
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι τα ΛΑΝΤΑ θα ειναι κατωτερα?Περα απο τα Priora,εχεις δει το καινουριο σουπερμινι της ΛΑΝΤΑ,το Καλινα,το οποιο πωλειται και εδω στην Ελλαδα?Εχεις δει το νεο Νιβα που θα βγει γυρω στο 2011?Τα κινεζικα δεν θα φτασουν ποτε τα L.A.D.A.
Bεβαια,ετσι λεγαν καποτε για τα κορεατικα(Κια,Χιουνται και τοτε Νταιγου)αλλα να που σημερα αυτα τα...κονσερβοκουτια(ετσι τα λεγαν πριν απο 15 χρονια)κυνηγαν τους μεγαλους κατασκευαστες.πιστεψε με τα κινεζικα που πιστευεις δεν θα φτασουν ποτε την λαντα...ειναι παρα πολυ μπροστα
ακομα φυσικα ΔΕΝ ειναι ισαξια των ευρωπαικων η των ιαπωνικων αλλα πολλα απο τα κινεζικα ειναι πια σαν τα κορεατικα πριν μια 5ετια βεβαια απο αξιοπιστια δεν ξερουμε ακομα πολλα αλλα το μελλον θα μας πει ...δηλ καποια απο αυτα ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα τους ...και με πολυ συγχρονα στανταρτς...οπως 5αστερια esp και συγχρονες αναρτησεις....
τσπ ισως εχεις μεγαλη ιδεα για τα λαντα....
το calina που λες ειναι ενα καλο δειγμα απο την λαντα αλλα πισω απο τα ευρωπαικα αυτοκινητα.και σε κανα δυο -τεσσερα χρονακια πισω και απο παρα πολλα κινεζικα
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/261216/
έχει και μοτερουκλα
Στα 3500 μπορείς να το κατεβάσεις λογικα -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/261216/έχει και μοτερουκλα
Στα 3500 μπορείς να το κατεβάσεις λογικαOverpirced
-
Είστε όλοι !
Ο άνθρωπος ζήτησε την Καλίνα, μ' αυτά που του προτείνετε δίνουν Καλίνα; -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
95000χλμ σε 17 χρονια;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το calina που λες ειναι ενα καλο δειγμα απο την λαντα αλλα πισω απο τα ευρωπαικα αυτοκινητα.και σε κανα δυο -τεσσερα χρονακια πισω και απο παρα πολλα κινεζικα
Τι λε ρε... έχεις δει πολλά καλύτερα κινέζικα από αυτό εδώ το μοντέλο;;;;
edit: Α... τώρα το είδα... έχει και αυτοκίνητο στη φωτό...
-
Το αριστερό της χέρι το κάνει σαν να έχει πάθει μυική δυστροφία.
-
Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει ταχύτητες σε αυτό;
-
Mαλλον φαινεται οτι τα l.a.d.a. δεν ειναι καλη επιλογη.Βρηκα βεβαια μια ευκαιρια:
LADA 112 του 2003(6/2003)με μολις 24.000χλμ και a/c,ηλ.παραθυρα-κλειδαριες,ραδιοκασετοφωνο,ζαντες αλουμινιου και immobilizer και κινητηρα 1500 κ.εκ.,16 βαλβιδων και 92 ιππων ΜΟΝΟ 2500€.Και εμενα το συγκεκριμενο αμαξι δεν με χαλαει(το σενταν και το στεισον βαγκον δεν μου πολυαρεσουν,αλλα το χατσμπακ δεχνει πιο γαμω).Ξερω οτι δεν εχει ΑBS και ουτε 1 αεροσακο(και μοντελα μεχρι το 2005 ουτε υδραυλικο τιμονι)και το design δεν ειναι και πολυ συγχρονο,ειδικα του εσωτερικου,αλλα αν ειναι αξιοπιστο,2500€ για αυτοκινητο 6 ετων με περιπου 25.000χλμ ειναι πολυ λιγα.Και για να ξερω τι να επιλεξω(την Παρασκευη θα παω να αγορασω αμαξι)θελω 2 πραγματα ακομα για τα l.a.d.a.
1)Εχουν μεγαλυτερους χωρους και πορτ-μπαγκαζ απο τα Κορεατικα(εγω εχω ακουσει πως ναι)?
2)Τα συγκεκριμενα μοντελα σε σενταν(110)τα θυμαμαι και ως ταξι(εχω πολυ καιρο να δω βεβαια).Ειναι τοσο αξιοπιστα?
Το μονο που με προβληματισε στα ΛΑΝΤΑ 110/111/112 ειναι οι πλατες των μπροστινων καθισματων.Αν τις δειτε,ειναι σχετικα μικρες. -
Το μονο που με προβληματισε στα ΛΑΝΤΑ 110/111/112 ειναι οι πλατες των μπροστινων καθισματων.Αν τις δειτε,ειναι σχετικα μικρες
Αν μόνο αυτό σε προβλημάτισε, τότε να το ξανασκεφτείς για Λαδικό.
-
Ο χρήστης JimmyGR94 έγραψε:
Mαλλον φαινεται οτι τα l.a.d.a. δεν ειναι καλη επιλογη.Βρηκα βεβαια μια ευκαιρια:
LADA 112 του 2003(6/2003)με μολις 24.000χλμ και a/c,ηλ.παραθυρα-κλειδαριες,ραδιοκασετοφωνο,ζαντες αλουμινιου και immobilizer και κινητηρα 1500 κ.εκ.,16 βαλβιδων και 92 ιππων ΜΟΝΟ 2500€.Και εμενα το συγκεκριμενο αμαξι δεν με χαλαει(το σενταν και το στεισον βαγκον δεν μου πολυαρεσουν,αλλα το χατσμπακ δεχνει πιο γαμω).Ξερω οτι δεν εχει ΑBS και ουτε 1 αεροσακο(και μοντελα μεχρι το 2005 ουτε υδραυλικο τιμονι)και το design δεν ειναι και πολυ συγχρονο,ειδικα του εσωτερικου,αλλα αν ειναι αξιοπιστο,2500€ για αυτοκινητο 6 ετων με περιπου 25.000χλμ ειναι πολυ λιγα.Και για να ξερω τι να επιλεξω(την Παρασκευη θα παω να αγορασω αμαξι)θελω 2 πραγματα ακομα για τα l.a.d.a.
1)Εχουν μεγαλυτερους χωρους και πορτ-μπαγκαζ απο τα Κορεατικα(εγω εχω ακουσει πως ναι)?
2)Τα συγκεκριμενα μοντελα σε σενταν(110)τα θυμαμαι και ως ταξι(εχω πολυ καιρο να δω βεβαια).Ειναι τοσο αξιοπιστα?
Το μονο που με προβληματισε στα ΛΑΝΤΑ 110/111/112 ειναι οι πλατες των μπροστινων καθισματων.Αν τις δειτε,ειναι σχετικα μικρες.Συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση αλλά πόσο χρονών είσαι;
-
Μα τι αλλο να με προβληματισει?Αφου λενε οτι ειναι αξιοπιστα(400.000χλμ τα κανουν ανετα),ευρυχωρα,με χαμηλο κοστος αγορας και συντηρησης(βρες μου εσυ μικρομεσαιο σαν το Ρενω Μεγκαν που καινουριο η καλυτερη εκδοση να μην αγγιζει τις 10.000-10.500€),πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης(ενας με 111 ελεγε οτι επεσε πανω του ενα Σκοντα Οκταβια και ενω απο το Οκταβια διαλυθηκε ολο το μπροστινο τμημα(μασκα,φαναρια κλπ),το 111 εκανε μονο ενα βαθουλωματακι στο φτερο),εδω μεχρι και ταξι εγινε στην Ελλαδα.Τι αλλο να ζητησει κανεις?
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το μονο που με προβληματισε στα ΛΑΝΤΑ 110/111/112 ειναι οι πλατες των μπροστινων καθισματων.Αν τις δειτε,ειναι σχετικα μικρες.Συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση αλλά πόσο χρονών είσαι;
Αυτος που εχει το λογαριασμο ειναι ο αδερφος μου και ειναι 15 χρονων.Εγω ειμαι 22 χρονων και απλα γραφω απο εδω(ειμαι γεννημενος το 1987).
Lada 110/111/112