-
FORD FIESTA 1.6 SPORT 120ps VS VW POLO 1.4 85ps HIGHLINE
ειμαι ετοιμος να αγορασω το 2ο μου αυτοκινητο και εχω καταληξει σ αυτα τα 2
το 1.4 φιεστα που πηρα τεστ ντραιβ μου φανηκε καπως ελαφρυ και οχι και τοσο σταθερο στα 100-120 χλμ... οποιος ειναι κατοχος θα ηθελα να μου πει τη γνωμη του κ αν ειναι ετσι ελπιζω να μην ειναι το ιδιο και το 1.6
το οτι δεν εχει ESP ειναι σοβαρο μειωνεκτημα για το συγκεριμενο αυτοκινητο???
κατα τ αλλα μου αρεσε αρκετα. εξωτερικα φυσαει παντως
ΚΑΙ ΣΟΣ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Κ@ΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΑΛΩ...το πόλο θα το οδηγησω την πεμτη μαλλον αλλα θελω επισης τη γνωμη αυτων που το εχουν οδηγησει ως τωρα... απ οσο το ειδα παντως απο κοντα η εκδοση η highline μου φανηκε πανεμορφη κ αρκετα σπορ σε σχεση με τα προγουμενα πολο... στα συν και οτι περιλαμβανει ολα τα απαραιτητα εξτρα... ισως κ παραπανω... αν κανω λαθος βοηθηστε με...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η VW ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ FORD ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ...
ευχαριστω πολυ προκαταβολικα κ οσους εχουν οποιαδηποτε γνωμη ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ελπίζω να βοηθησουν
-
το 1.4 φιεστα που πηρα τεστ ντραιβ μου φανηκε καπως ελαφρυ και οχι και τοσο σταθερο στα 100-120 χλμ... οποιος ειναι κατοχος θα ηθελα να μου πει τη γνωμη του κ αν ειναι ετσι ελπιζω να μην ειναι το ιδιο και το 1.6
ΚΑΙ ΣΟΣ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Κ@ΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΑΛΩ...το πόλο θα το οδηγησω την πεμτη μαλλον αλλα θελω επισης τη γνωμη αυτων που το εχουν οδηγησει ως τωρα... απ οσο το ειδα παντως απο κοντα η εκδοση η highline μου φανηκε πανεμορφη κ αρκετα σπορ σε σχεση με τα προγουμενα πολο... στα συν και οτι περιλαμβανει ολα τα απαραιτητα εξτρα... ισως κ παραπανω... αν κανω λαθος βοηθηστε με...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η VW ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ FORD ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ...
ευχαριστω πολυ προκαταβολικα κ οσους εχουν οποιαδηποτε γνωμη ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ελπίζω να βοηθησουν
-
-
από το fiesta sport καλό θα ηταν να κοιταξεις και το clio gt... για το polo με τα 85 δεν το σχολιαζω, γιατι αυτη την στιγμη δεν αξιζει σε καμια περιπτωση
-
Πιστευω πιο αξιοπιστη η ford με την vw στα καινουρια μοντελα.Βεβαια αυτο πιστευω μπορει να κανω και καθος.Απο εμενα αν θελεις τωρα αμαξι fiesta αν θελεις να το παρεις αργοτερα οδηγησε και το 1.4tsi της vw βεβαια θα ειναι πιο ακριβο απο το fiesta βεβαια πολυ πιο νεανικο απο το polo.Αυτα απο εμενα.
-
Αυτή τη στιγμή Fiesta 1.6 Sport.
Αν μπορείς να περιμένεις μερικούς μήνες, τότε Polo 1.2TSIΣε καμία περίπτωση όμως Polo 1.4 αυτή τη στιγμή γιατί σε μερικούς μήνες δεν θα το αγοράζει σχεδόν κανείς όταν έρχει ο 1.2Τ
-
αυτο με τον 1.2 τσι κινητηρα το διαβαζω πολυ τελευταια... δλδ θα ειναι τοσο πιο ανετο κ σε ταξιδια κ εντος πολης σε σχεση με το 1.4 πολο... κ ποτε ερχεται αυτη η εκδοση περιπου?
κ αν υπαρχει κ καμια φωτο να το δω κ εξωτερικα
-
-
Το Polo με τα 85 μουλάρια είναι για γέλια απέναντι στον δυνατό και εύστροφο 120άρι του Fiesta. To Fiesta είναι επίσης πολύ πιο σπορ αυτοκίνητο, ενώ το Polo ποντάρει στην άνεση. Αν σε ενδιαφέρει η οδήγηση, ασυζητητί Fiesta. Αν θέλεις απλά ένα αυτοκίνητο να πηγαινοέρχεσαι, περίμενε το Polo 1.2 Tsi και μετά αποφάσισε.
-
Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, εν αναμονή της ST έκδοσης το ford fiesta sport δεν είναι και κάτι breathtaking. Είναι ένα πολύ light sport πακέτο.
Το VW polo στην highline έκδοση δεν το λέει κανείς sport, αλλά να.. κάτι sport καθίσματα, sport ανάρτηση, sport τιμόνι, ζάντες 15'' αλουμινίου, δίσκους μπρος πίσω και standard ESP τα έχει και με ένα φιμέ τζαμάκι είναι ταμάμ
Φυσικά υπάρχει η παραφωνία του κινητήρα, αλλά αυτό θα αλλάξει. -
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, εν αναμονή της ST έκδοσης το ford fiesta sport δεν είναι και κάτι breathtaking. Είναι ένα πολύ light sport πακέτο.Το VW polo στην highline έκδοση δεν το λέει κανείς sport, αλλά να.. κάτι sport καθίσματα, sport ανάρτηση, sport τιμόνι, ζάντες 15'' αλουμινίου, δίσκους μπρος πίσω και standard ESP τα έχει και με ένα φιμέ τζαμάκι είναι ταμάμ
Φυσικά υπάρχει η παραφωνία του κινητήρα, αλλά αυτό θα αλλάξει.Light το λες εσυ 1.6 με 190 αλογα?Δηλαδη λες και light το opel corsa opc?
-
To υπάρχον Sport λέει βρε Γιώργο.
Πάντως με τόσα λεφτά που θα κάνει το Polo 1.2TSI με 1000 παραπάνω θα παίρνεις Ibiza FR με twincharger 150 ίππους
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
To υπάρχον Sport λέει βρε Γιώργο.Πάντως με τόσα λεφτά που θα κάνει το Polo 1.2TSI με 1000 παραπάνω θα παίρνεις Ibiza FR με twincharger 150 ίππους
Ααααα τοτε οκ νομιζα πως ελεγε για το st.
-
120 άλογα έχω δεί να έχει, στον κινητήρα 1.6 Ti-VCT αναφέρομαι.
Άν έχω χάσει εξελίξεις sorry
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
120 άλογα έχω δεί να έχει, στον κινητήρα 1.6 Ti-VCT αναφέρομαι.Άν έχω χάσει εξελίξεις sorry
Οχι ρε απλα νομιζα πως ηξερες για το st που θα βγει γιατι μου φαινεται πως εγω διαβασα λαθος.
-
Το 'γραψα και σε άλλο τόπικ αλλά θα το επαναλάβω και εδώ, αν θέλετε οπωσδήποτε τον 1.2TSI με ή χωρίς DSG και δε σας νοιάζει το αυτοκίνητο , υπάρχει και το Golf τώρα εκτός από το Polo...
http://www.volkswagen.de/vwcms/master_p ... l.0.3.html
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
120 άλογα έχω δεί να έχει, στον κινητήρα 1.6 Ti-VCT αναφέρομαι.
Άν έχω χάσει εξελίξεις sorry
Οχι ρε απλα νομιζα πως ηξερες για το st που θα βγει γιατι μου φαινεται πως εγω διαβασα λαθος.
Όχι δεν ξέρω τίποτα πέρα του ότι θα είναι πάρα πολύ ισχυρό και γρήγορο!
Στο ερώτημα του OP πάντως, επειδή είμαι ακριβως στην ίδια κατάσταση της αγοράς οχήματος, θα έλεγα να περιμένει λίγο το 1.2 tsi και αν είναι δυνατόν και φυσικά ο ίδιος 100% σίγουρος να το κλίσει από τώρα.
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Αυτό να πάρεις αυτό θα πάρω και γώ μάλλον.
-
ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ VW.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑ TSI ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΧΛΜ;ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΔΙΛΕΣ;ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ VW.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑ TSI ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΧΛΜ;ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΔΙΛΕΣ;ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!Δεν πανε πανω απο 120 γιατι σπανε!!!Τα στανταρακια θα λεμε τωρα;Ολος ο κοσμος το ξερει!!!!!!
Περα απο την πλακα μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι ενοχλητικο για τα ματια μας και δειχνουν οτι φωναζεις.
FIESTA SPORT vs POLO 1.4