-
Κοίτα και εγώ δεν ήθελα τόσα χρόνια, αλλά είχα την εναλλακτική του εξωτερικού. Αν εξαιρέσεις ένα ζευγάρι που πήρα αναγκαστικά πέρυσι από Ελλάδα, έχω χρόνια να αγοράσω από Ελλάδα. Αναφέρομαι σε αθλητικά παπούτσια.
Φέτος που δεν έκανα το συνηθισμένο ταξίδι τον Οκτώβρη στη Γερμανία, είπα να ασχοληθώ με το θέμα. Επιγραμματικά
-Βγάζεις μια prepaid. Ιδανικό να είναι σε τράπεζα που διατηρείς λογαριασμό(e-banking το τέλειο).
-Κάνεις λογαριασμό στο paypal.
-Ψάχνεις όποτε θυμηθείς στο ebay-amazon. Εντός ΕΕ δεν έχει δασμούς. Από Αμερική ζητάς να στα στείλουν με USPS. 3€ στο ταχυδρομείο και τελείωσες.Το θέμα με τα νούμερα... Αγοράζω συγκεκριμένες μάρκες. Στα ευρωπαϊκα νούμερα(EUR) έχω αποκλίσεις. Χρησιμοποιώ όμως το αμερικάνικo(US) και δεν είχα κάποιο θέμα.
Επίσης δεν είναι αγορά όπως σε κατάστημα. Δηλαδή θέλω το τάδε παπούτσι, το τάδε νούμερο, στο τάδε χρώμα. Για αυτό και όπως έγραψα πριν, όποτε δω κάτι να μου αρέσει το τσιμπάω. Τις τελευταίες 50 ημέρες έχω πάρει 3 ζευγάρια αθλητικά για εμένα και από 1 για τη γυναίκα μου και πεθερά μου. 4 από Αμερική και ένα από Γερμανία. Κάνε την αρχή, και δεν θα πλησιάσεις ούτε από έξω ξανά.
-
Γνωστός πρώην υπουργός (ανήθικος πλην νόμιμος) και αθλητικός παράγοντας εθεάθη προ καιρού να αγοράζει αθλητικά παπούτσια στην Αγία Βαρβάρα...κι ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι και από οικογένεια επιχειρηματιών κρητικής καταγωγής με εργοστάσιο κοντά στην Αγία Βαρβάρα....ε ρε τι σου κάνει η κρίση....
-
Κυριακο επειδη συντομα θ ανοιξω λογαριασμο στην πειραιως θα ρωτησω τι εχουν σε prepaid και την βγαζω,μετα με paypal κλπ δε θα χω θεμα υποθετω.Ευχαριστω που το συμμαζεψες λιγο το θεμα γιατι στο μυαλο μου το ειχα πολυ δυσκολο με περα δωθε σε τραπεζες και τελωνεια
-
Για το paypal δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις κάρτα, μπορείς απλά να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου
-
Μου ειχαν πει οτι δεχεται και paysafe..Ισχυει?
-
Μιας και άνοιξε η κουβέντα δεν βάζει και κανείς κάνα δοκιμασμένο online μαγαζί?
ΥΓ: ελπίζω οι μπασκετόφιλοι που μπορούν να βλέπουν ΝΕΤ τώρα. Ωραίο ματσάκι και ο βάζελος το παλεύει πολύ καλά. 49 πόντοι στο ημίχρονο μέσα στην Αρκούδα και με πολύ άστοχο το ΔΔ δεν είναι άσχημα...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μου ειχαν πει οτι δεχεται και paysafe..Ισχυει?Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάτι μου λέει πως οι πολλοί ενδιάμεσοι ισοδυναμούν με προμήθειες κλπ. Εγώ για περίπου ένα χρόνο το paypal μου το είχα συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό, πλέον έχω βάλει και την κάρτα. Και στις 2 περιπτώσεις 0 προμήθεια.
-
Το χει η ΝΕΤ? Σαν μ@κακας που ειπαμε και παραπανω,το εβλεπα μεσω ιντερνετ
Aπο παρα πολλους γνωστους κ απο ολα τα μπασκετοφορουμ(ενα ειναι βασικα )
το πλεον αξιοπιστο ειναι το http://www.eastbay.com -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το paypal δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις κάρτα, μπορείς απλά να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σουΌσο και να με διαβεβαιώνουν, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τους δώσω τον λογαριαμό του ταμιευτηρίου, ακόμα και της κανονικής πιστωτικής.
Γνωστός πρώην υπουργός (ανήθικος πλην νόμιμος) και αθλητικός παράγοντας εθεάθη προ καιρού να αγοράζει αθλητικά παπούτσια στην Αγία Βαρβάρα...κι ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι και από οικογένεια επιχειρηματιών κρητικής καταγωγής με εργοστάσιο κοντά στην Αγία Βαρβάρα....ε ρε τι σου κάνει η κρίση....
ανήθικος πλή νόμιμος...... κρητικός..... πρώην υπουργός.... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον
Κυριακο επειδη συντομα θ ανοιξω λογαριασμο στην πειραιως θα ρωτησω τι εχουν σε prepaid και την βγαζω,μετα με paypal κλπ δε θα χω θεμα υποθετω.Ευχαριστω που το συμμαζεψες λιγο το θεμα γιατι στο μυαλο μου το ειχα πολυ δυσκολο με περα δωθε σε τραπεζες και τελωνεια
Θα συνδέσεις απλά την κάρτα με το paypal. Θα σου στείλουν ένα κωδικό, θα τον περάσεις, και δε θα ασχοληθείς ξανά.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτή τη μάρκα την ξέρει κανείς?
http://www.amazon.co.uk/K-Swiss-Silver- ... 41&sr=1-10Εγώ πάντως πρώτη φορά τα ακούω, αλλά στις αξιολογήσεις έχει πάρει το μάξιμουμ, και μάλιστα η μία αξιολόγηση είναι από προπονητή. Η τιμή φαίνεται μούρλια, και σκεφτόμουν να πάρω ένα ζευγάρι για τζόγκινγκ/τρεξιματάκι. Σε αυτά τα λεφτά (~40 ευρώ) βρίσκω τίποτα άλλο αξιόλογο?
Αν έχεις υπομονή, θα βρεις κάτι μέσω ebay. ASICS-MIZUNO-NEW BALANCE-BROOKS παίρνεις άφοβα. Τα αντίστοιχης τιμής nike-adidas δεν κάνουν ούτε για τα πανέρια.
Tο σκέφτηκα αυτό, αλλά πόσο σίγουρος είμαι ότι δεν θα μου στείλουν καμιά μαϊμουδιά?
Θα μου πεις 'αξιολογήσεις, σχόλια πωλητή κλπ.'. Τα ξέρω όλα αυτά, έχω κάνει περί τις 60 συναλλαγές μέσω ebay, αλλά και πάλι μια καλοφτιαγμένη μαϊμουδιά δύσκολα φαίνεται. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτή τη μάρκα την ξέρει κανείς?
http://www.amazon.co.uk/K-Swiss-Silver- ... 41&sr=1-10Εγώ πάντως πρώτη φορά τα ακούω, αλλά στις αξιολογήσεις έχει πάρει το μάξιμουμ, και μάλιστα η μία αξιολόγηση είναι από προπονητή. Η τιμή φαίνεται μούρλια, και σκεφτόμουν να πάρω ένα ζευγάρι για τζόγκινγκ/τρεξιματάκι. Σε αυτά τα λεφτά (~40 ευρώ) βρίσκω τίποτα άλλο αξιόλογο?
Αν έχεις υπομονή, θα βρεις κάτι μέσω ebay. ASICS-MIZUNO-NEW BALANCE-BROOKS παίρνεις άφοβα. Τα αντίστοιχης τιμής nike-adidas δεν κάνουν ούτε για τα πανέρια.
Tο σκέφτηκα αυτό, αλλά πόσο σίγουρος είμαι ότι δεν θα μου στείλουν καμιά μαϊμουδιά?
Θα μου πεις 'αξιολογήσεις, σχόλια πωλητή κλπ.'. Τα ξέρω όλα αυτά, έχω κάνει περί τις 60 συναλλαγές μέσω ebay, αλλά και πάλι μια καλοφτιαγμένη μαϊμουδιά δύσκολα φαίνεται.edit: κάτι τέτοιο ας πούμε? http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Asics-Ge ... 1066wt_806
edit 2: τελικά έχει πολύ φθηνά Asics-ακια στο amazon, οπότε μάλλον θα πάρω ένα ζευγάρι απο κει.
-
Σου λέει όμως, ότι το συγκεκριμένο είναι δείγμα. Άμα δε σε χαλάει, πάρτο.
36€ θα σου βγούνε με τα μεταφορικά. Αν τα κάνεις 50€ θα έχεις περισσότερες επιλογές σε χαώδη καλύτερα παπούτσια. -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Θα μου πεις 'αξιολογήσεις, σχόλια πωλητή κλπ.'. Τα ξέρω όλα αυτά, έχω κάνει περί τις 60 συναλλαγές μέσω ebay, αλλά και πάλι μια καλοφτιαγμένη μαϊμουδιά δύσκολα φαίνεται.Επίσης παπούτσια θα αγοράσεις από κάποιον που πουλάει παπούτσια στο ebay. Αν έχει δώσει 10.000 ζευγάρια και δεν έχει αρνητικά review, τότε το ίδιο πιθανό είναι να αγοράσεις μαϊμού και από κανονικό μαγαζί.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα μου πεις 'αξιολογήσεις, σχόλια πωλητή κλπ.'. Τα ξέρω όλα αυτά, έχω κάνει περί τις 60 συναλλαγές μέσω ebay, αλλά και πάλι μια καλοφτιαγμένη μαϊμουδιά δύσκολα φαίνεται.Επίσης παπούτσια θα αγοράσεις από κάποιον που πουλάει παπούτσια στο ebay. Αν έχει δώσει 10.000 ζευγάρια και δεν έχει αρνητικά review, τότε το ίδιο πιθανό είναι να αγοράσεις μαϊμού και από κανονικό μαγαζί.
Ούτως ή άλλως στο amazon έχει καλύτερες τιμές, οπότε μάλλον θα πάρω κάποιο Asics ή NB απο κει, κάποια από τα απλά μοντέλα (για παν ενδεχόμενο, π.χ. αν βαρεθώ το τρέξιμο και μείνουν στο ράφι χωρίς να τα ντύνω).
-
Νομίζω αποφάσισα. Λέω να πάρω τα Mizuno Wave Ultima 2, που είναι και σε εξαιρετική τιμή.
http://www.amazon.co.uk/Mizuno-Wave-Ult ... GZV26XDZ93
-
Είναι πολύ καλό παπούτσι. Σαφώς καλύτερο από το asics που έβαλες πριν..
Αλλά απλό, δεν το λες. Είναι ξεκάθαρα μόνο για τρέξιμο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αλλά απλό, δεν το λες. Είναι ξεκάθαρα μόνο για τρέξιμο
Απλό μοντέλο σε σχέση με τα πιο advanced (και πιο ακριβά) runner shoes.
-
Ξεκινα διαδικασια ξασπρισματος των AF1 με κοκτειλ cif,χλωρινη και βουρτσισμα με οδοντοβουρτσα και σφουγγαρι
Wish me luck συντροφοι -
την χλωρινη την φοβηθηκα ...
αγορασα κατι nike air vision pro 49 ευρω , για οποιον ψαχνει ενα φτηνο (δευτερο ζευγαρι) μπασκετικο ειναι μια χαρα ..
-
Ασπρα ειναι οποτε δε ξεβαψε τιποτα,μια χαρα βγηκαν.Τους αλλαξα και κορδονακια
Mεγεια τα καινουρια !
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)