-
μιλαω για αγορα σαν μεταχειρισμενο.
τι πρεπει να προσεξει κανεις?
τι λεει απο αξιοπιστια?
καταναλωση?
αξιζει γενικα σαν αγορα?
τι διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις εξοπλισμου που εχει?
ποια ειναι μια λογικη τιμη αγορας?το αυτοκινητο θα κινειται 90% σε ασφαλτο
-
τι λεει απο αξιοπιστια?
καταναλωση?
αξιζει γενικα σαν αγορα?
-
τι λεει απο αξιοπιστια?
καταναλωση?
αξιζει γενικα σαν αγορα?
-
Μιλάς για το καινούριο GV οπότε για μένα δεν αξίζει καθόλου.
Είναι θορυβώδες, είναι αργό, έχει μέτριους χώρους, υψηλή κατανάλωση και στην ουσία δεν είναι 4κίνητο.
Με 3 ελεύθερα διαφορικά στην πρώτη σοβαρή δυσκολία έμεινες.
Να πω και ένα καλό: Έχει καλή οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης ειδικά αν συγκριθεί με το προηγούμενο GV, αν και το 3θυρο λογικά στα πολλά είναι πιο νευρικό από το 5θυρο.Καλύτερη επιλογή για εμένα σε αυτά τα χρήματα αποτελεί ένα terios της ίδιας χρονιάς, με το GV όμως να είναι πιο καλό-κατασκευασμένο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μιλάς για το καινούριο GV οπότε για μένα δεν αξίζει καθόλου.
Είναι θορυβώδες, είναι αργό, έχει μέτριους χώρους, υψηλή κατανάλωση και στην ουσία δεν είναι 4κίνητο.
...+1 ... Τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα και εγώ όταν έκανα test drive ... Το GV1600 δεν πάει μία και όταν το πατήσεις ανεβάζει κατανάλωση πάνω από 14λ/100χλμ... Θόρυβος περίεργος από τη μηχανή και καθόλου καλή ηχομόνωση στο πορτμπαγκάζ...
Τελικά τότε (το 2006) πήρα το Pajero Pinin ... ... Μεταξύ των δύο στο test drive κέρδισε ανετότατα το Pajero...
-
To vitara δεν ειναι καλυτερο απο το pajero για χρηση δρομου?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
To vitara δεν ειναι καλυτερο απο το pajero για χρηση δρομου?Εμένα μου φάνηκε το Pajero Pinin (το 3πορτο!) πολύ καλύτερο στο δρόμο ... Πολύ ευέλικτο, με καλύτερη ορατότητα, άνετο και καλύτερο πάτημα... Το Pinin είναι με 1800άρη κινητήρα οπότε κινεί το αμάξωμα ποιο άνετα. Επιπλέον το Pajero ήταν ποιο αθόρυβο. Πολύ καλό τιμόνι, στιβαρό αμάξωμα και ιδανικό για μέσα στη πόλη αλλά και εκτός πόλης. Πήγα και μερικά ταξιδάκια και το ευχαριστήθηκα. Στην Εθνική πήγαινε ΑΝΕΤΑ χωρίς πρόβλημα με ταχύτητες πάνω από 130km/h...
Στα αρνητικά του Pajero... το πολύ συντηρητικό εσωτερικό που δεν είναι και ότι ποιο φρέσκο και οι σχεδόν ανύπαρκτες πίσω θέσεις στο 3θυρο. Πολύ μικρό και το πορτμπαγκάζ.
Από την άλλη το Grand Vitara μου φάνηκε υπερβολικά ογκώδες χωρίς ουσία τελικά ... Το μόνο που με έλκυσε στο GV είναι η φρεσκάδα του μέσα-έξω. Κάτι σαν SUV πολυτελείας ...
Αν δεν βαριέσαι ρίξε μία ματιά εδώ:
viewtopic.php?f=10&t=17859 -
Τerios 1500 καλύτερη επίλογη, αν και το gv φαίνεται πιο μούρικο. Το terios βρίσκεται δύσκολα σε μεταχειρισμένο πάντως.
Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι rav4 3θ προηγούμενο, αλλά τα 2000cc τσούζουν μάλλον.
γνωμες για Grand Vitara 1600 3d, 2006