-
Ο χρήστης cnggg έγραψε:
Η απάντηση είναι στο 'μερικοί ' που λέει ο Sabas. Εγώ αμφιβάλω. Εδώ ο άλλος κοιτάει να γλιτώσει από το χρώμα. Πλάκα μ κάνετε; Με άλλα λόγια πάτε και παίρνετε λιοντάρια και δεν έχετε να τα ταισετε. Τουλάχιστον δε κάνετε τη σωστή κίνηση όσοι μένετε σε πόλεις με φυσικό αέριο. Αλλά τι να λέμε τώρα. Αφού σας βλέπω στην Εθνική (όποτε αφήνετε το γυάλισμα κ τα αμολατε) όταν πηγαίνω στο Cruise 180. Τυχαίνει κ κανένας αφού κάνει στην άκρη να του την βαρέσει και να με περάσει.. Όμως το Cruise είναι cruise και στα επόμενα χιλιόμετρα αναγκαστικά τον ξαναπερναω. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Στο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Προσεχώς σε όλους τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.. Προσοχή στους αεριούχους Λέοντες! Κ προσοχή στους δρόμους!Ναι θα αγοράσει ο άλλος αυτοκίνητο 30.000€ + και θα κάτσει να πάρει κομπιουτεράκι για να κάνει προσθαφαιρέσεις για να δει αν θα γλιτώσει 200-300€
Γράφεις προσοχή στους δρόμους ενώ Εσυ όπως λες πηγαίνεις σταθερά με 180 km/ώρα
Δεν νομίζω οποιος παίρνει καινούργιο αμάξι να μην έχει υπολογίζει τα εξοδα που θα έχει με το νέο του απόκτημα,αν δεν το έχει κάνει τότε μιλάμε για λάθος τρόπο σκέψης.
Αυτά -
Αυτό που θέλει να πει ο φίλος (και το λέει λίγο έντονα είναι η αλήθεια) είναι ότι έπρεπε τα μοντέλα φυσικού αερίου να είχαν κατακλύσει την αγορά. Αφού οι περισσότεροι αγοράζουν πλέον όχημα με βασικό κριτήριο την οικονομία κι όχι τις επιδόσεις (παλιά ρωτούσαμε πόσο κάνει 0-100, τώρα πόσα καίει στα 100), είναι λάθος να αγοράζεις με βάση τη δύναμη και μετά να σέρνεσαι μπας και κρατήσεις το κόστος χαμηλά.
Πάρε το Leon ή την Octavia (πλέον με 130 ίππους) και θα ταξιδεύεις πάρα πολύ οικονομικά. Κι αν θες να το πατήσεις, δε θα σε νοιάζει.Προφανώς αυτές είναι γενικές παρατηρήσεις περί Leon, αφού είμαστε στο ανάλογο θέμα και δεν κολλούν στη σημερινή κουβέντα για FR 180 και Cupra 300.
Και μακάριοι όσοι έχουν την οικονομική ευχέρεια να παίρνουν ό,τι τους αρέσει και να μην τους λείπουν τα 1.500-2.000 ευρώ παραπάνω ετησίως για τα καύσιμα.ΥΓ. Το cruise στα 180 είναι επικίνδυνο. Εγκυκλοπαιδικά όμως, τι κατανάλωση έχεις με τέτοια ταχύτητα;
-
Ο χρήστης cnggg έγραψε:
Η απάντηση είναι στο 'μερικοί ' που λέει ο Sabas. Εγώ αμφιβάλω. Εδώ ο άλλος κοιτάει να γλιτώσει από το χρώμα. Πλάκα μ κάνετε; Με άλλα λόγια πάτε και παίρνετε λιοντάρια και δεν έχετε να τα ταισετε. Τουλάχιστον δε κάνετε τη σωστή κίνηση όσοι μένετε σε πόλεις με φυσικό αέριο. Αλλά τι να λέμε τώρα. Αφού σας βλέπω στην Εθνική (όποτε αφήνετε το γυάλισμα κ τα αμολατε) όταν πηγαίνω στο Cruise 180. Τυχαίνει κ κανένας αφού κάνει στην άκρη να του την βαρέσει και να με περάσει.. Όμως το Cruise είναι cruise και στα επόμενα χιλιόμετρα αναγκαστικά τον ξαναπερναω. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Στο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Προσεχώς σε όλους τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.. Προσοχή στους αεριούχους Λέοντες! Κ προσοχή στους δρόμους!Τους περνάς γιατί πάνε αργότερα, σε περνάνε όταν σταματάς να ανεφοδιαστείς και με 180 συνέχεια θα θες πολλούς ανεφοδιασμούς !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτό που θέλει να πει ο φίλος (και το λέει λίγο έντονα είναι η αλήθεια) είναι ότι έπρεπε τα μοντέλα φυσικού αερίου να είχαν κατακλύσει την αγορά. Αφού οι περισσότεροι αγοράζουν πλέον όχημα με βασικό κριτήριο την οικονομία κι όχι τις επιδόσεις (παλιά ρωτούσαμε πόσο κάνει 0-100, τώρα πόσα καίει στα 100), είναι λάθος να αγοράζεις με βάση τη δύναμη και μετά να σέρνεσαι μπας και κρατήσεις το κόστος χαμηλά....
Το θέμα είναι ότι μπήκε σε ένα θέμα, που 1-2-3 σελίδες τώρα συζητιέται το Cupra γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο για συγκεκριμένους λόγους, για να πετάξει την εξυπνάδα του. Και μετά λέει και για ελληνάρες.
-
Ποιο ειναι το κρουιζ; τι μαρκα;
-
Τελείως άστοχος ο cnggg.
Βγήκε για να 'προωθήσει' την εξυπνάδα του, που έκανε την κορυφαία επιλογή αυτοκινήτου και να μειώσει όλους τους άλλους που έκαναν άλλη επιλογή. Επιπλέον τους κατηγορεί για 'ελληνάρες' όταν ο ίδιος αναπαράγει τη συμπεριφορά του ελληνάρα...
Το ότι ο Στέφανος, ο οποίος ετοιμάζεται να αγοράσει το Cupra, προφανώς έχει και τις οικονομικές δυνατότητες να το συντηρήσει, δεν τον απασχόλησε! Ήθελε οπωσδήποτε να προβάλλει τη δική του επιλογή και να κατακεραυνώσει τους άλλους που δεν τον ακολούθησαν.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ποιο ειναι το κρουιζ; τι μαρκα;Νομίζω εννοεί το cruise control,δηλαδή τον αυτόματο πιλότο
-
-
Πουλήθηκε. Έτσι μου παν χθες τουλάχιστον.
-
-
Ότι έχει βγάλει το Group από 2008 μέχρι 2013/4 είναι για πέταμα. Μετά έστρωσε πολύ το πράμα. Δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς.
Ευτυχώς πάντως ο φίλος πήρε το εκθεσιακό γιατί εγώ θέλω το άλλο το Magnetic Tech MY19.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ότι έχει βγάλει το Group από 2008 μέχρι 2013/4 είναι για πέταμα. Μετά έστρωσε πολύ το πράμα. Δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς.Ευτυχώς πάντως ο φίλος πήρε το εκθεσιακό γιατί εγώ θέλω το άλλο το Magnetic Tech MY19.
ξαναλέω πως το Rocco μου του ‘10 το μόνο που άλλαξα ήταν τρόμπα νερού και δεν έκανε ούτε τσικ
Έχω δει φωτό του magnetic και πραγματικά είναι φοβερό αν και κατά τη γνώμη μου, τα χρώματα που απογειώνουν το Cupra είναι μπλε και το αγαπημένο μου Desire Red...
-
Πουλήθηκε. Έτσι μου παν χθες τουλάχιστον.Εγώ επειδή ξέρω τους περισσότερους πωλητές εκεί,δεν μου είπαν κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ερωτησή μου αν θα φέρουν το ateca cupra μου είπαν πιθανόν όταν θα φύγει το leon
-
Το ateca cupra δεν θα έχει καμία σχέση με το τρομερό vfm του leon. Γύρω στις 50 χήνες θα θέλει
-
Ο χρήστης thanos 7 έγραψε:
Εγώ επειδή ξέρω τους περισσότερους πωλητές εκεί,δεν μου είπαν κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ερωτησή μου αν θα φέρουν το ateca cupra μου είπαν πιθανόν όταν θα φύγει το leon
Τι να σου πω...έτσι μου είπε ο μεσαίος εκ των πωλητών (ο ασκεπής αν με νοείς για να μη λέμε ονόματα ) που είναι αυτός που με εξυπηρετεί κιόλας. Είπε ότι το έδωσε κάποιος από τους συναδέλφους του και όχι ο ίδιος.
-
Εγώ επειδή ξέρω τους περισσότερους πωλητές εκεί,δεν μου είπαν κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ερωτησή μου αν θα φέρουν το ateca cupra μου είπαν πιθανόν όταν θα φύγει το leon
Τι να σου πω...έτσι μου είπε ο μεσαίος εκ των πωλητών (ο ασκεπής αν με νοείς για να μη λέμε ονόματα ) που είναι αυτός που με εξυπηρετεί κιόλας. Είπε ότι το έδωσε κάποιος από τους συναδέλφους του και όχι ο ίδιος.
Εγώ νόμιζα ότι σε εξυπηρετούσε ο άλλος και όχι ο ψηλός που μου έιχε πουλήσει και εμένα,στις πωλήσεις καλά το πάνε,στο after sale το χάνουν κλασσικά σαν seat
-
Τελικά έφυγε το Q?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εφυγε την Πεμπτη που μας περασε και την ιδια μερα εκλεισε το Cupra.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Εφυγε την Πεμπτη που μας περασε και την ιδια μερα εκλεισε το Cupra.Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Με το καλό να προλάβεις λοιπόν!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εφυγε την Πεμπτη που μας περασε και την ιδια μερα εκλεισε το Cupra.Sent from my SM-G965F using Tapatalk
άντε με το καλο
SEAT León Mk3 (2013-2020)