-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[.....] 'μυριζει' αρκετα καλη περιπτωση... Για να δουμε.
Ναι στα 25+ χιλιάρικα.
Καταρχας τιμολογηση στην Ελλαδα, δεν εχουμε. (Συνηθως δε, μεχρι τα 1800κ.εκ ειμαστε και οριακα πιο φτηνοι απο την Γερμανικη αγορα στα περισσοτερα μοντελα...Ιδωμεν).
Κατα δευτερον, υπαρχουν -μεχρι τα 25κ- πολλα συγχρονα μικρομεσαια με μοτερουκλες 180ps / 32χκλγ ροπη απο 1800κ.εκ, σε ενα φρεσκο και πλουσια εξοπλισμενο 'περυτιλιγμα' που λεγεται οτι δεν θα ξεπερνα -χαρις την νεα πλατφορμα- τα 1300κιλα?
Εμενα στο μυαλο μου ερχεται μονο το προσθιοκινητο Juke (box), με τα 190ps και το βαρυτερο, και πιθανοτατα λιγοτερο οδηγοκεντρικο και βαρυτερο, Astra 5dr 180ps... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι στα 25+ χιλιάρικα.
Σιγά μην έχει 25000€+ το leon 1.8 tsi.Τόσο θα έχει το αντίστοιχο golf 1.8 tsi με dsg7.Μην ξεχνάτε ότι εδώ θα παίξουν εκπτώσεις όπως και ενδεχόμενη παράταση του οφέλους απόσυρσης .Εγώ το περιμένω το πολύ 22000€ να κάνει η σπορ-πλούσια έκδοση.Εδώ το δυνατό 182άρι focus sport παίζει γύρω στο 20άρικο .Επίσης νομίζω πως αυτός ο 1.8 tsi που θα μπει στα νέα A3,golf,leon με τα 180 άλογα δεν θα έχει 32 κιλά ροπή(δεν θα είναι ο ίδιος δλδ με του f/l Audi A4),αλλά 26,5 ροπή .Ο καινούριος 1.6 turbo με άμεσο ψεκασμό της opel με γύρω στα 200 άλογα,πότε έρχεται?Θα μπει λογικά και στο astra f/l έτσι?
-
Με σηματάκι SAET και 25,000 θα έκανε πάτρι ο ανταγωνισμός . Κακά τα ψέματα όσο αναβαίνει η τιμή τόσο παίζει ρόλο το brand. Τελικά θα έχει ημιάκαμπτο και το 1,8 ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Με σηματάκι SAET και 25,000 θα έκανε πάτρι ο ανταγωνισμός . Κακά τα ψέματα όσο αναβαίνει η τιμή τόσο παίζει ρόλο το brand. Τελικά θα έχει ημιάκαμπτο και το 1,8 ?Όχι.Μόνο τα μικρά 1.2 tsi(85 & 105) και τα 1.6 tdi(90,105).
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Με σηματάκι SAET και 25,000 θα έκανε πάτρι ο ανταγωνισμός . Κακά τα ψέματα όσο αναβαίνει η τιμή τόσο παίζει ρόλο το brand. Τελικά θα έχει ημιάκαμπτο και το 1,8 ?Απ' οσο γνωριζω οxι. Καπου διαβασα οτι μεχρι τα 148αλογα (εντωμεταξυ στο ιδιο Link, μοτερ βενζινης/πετρελαιου με τετοια ιπποδυναμη, δεν ειδα... ) θα φοραει ημιακαμπτο, και απο εκει και επειτα, πολλ/λων συνδεσμων...
Αυτα βεβαια ανεπισημα. Καποιο press release της Seat δεν εχω βρει... -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Ναι στα 25+ χιλιάρικα.
Σιγά μην έχει 25000€+ το leon 1.8 tsi.Τόσο θα έχει το αντίστοιχο golf 1.8 tsi με dsg7.Μην ξεχνάτε ότι εδώ θα παίξουν εκπτώσεις όπως και ενδεχόμενη παράταση του οφέλους απόσυρσης .Εγώ το περιμένω το πολύ 22000€ να κάνει η σπορ-πλούσια έκδοση.Εδώ το δυνατό 182άρι focus sport παίζει γύρω στο 20άρικο .**Επίσης νομίζω πως αυτός ο 1.8 tsi που θα μπει στα νέα A3,golf,leon με τα 180 άλογα δεν θα έχει 32 κιλά ροπή(δεν θα είναι ο ίδιος δλδ με του f/l Audi A4),αλλά 26,5 ροπή **.Ο καινούριος 1.6 turbo με άμεσο ψεκασμό της opel με γύρω στα 200 άλογα,πότε έρχεται?Θα μπει λογικά και στο astra f/l έτσι?
Εχεις δικιο, θα εχει χαμηλοτερη ροπη, γυρω στα 26χλγμ. Τουλαχιστον θα ειναι οικονομικοτερος απο πριν, και με μειωμενες εκπομπες ρυπων, 139gr/km για την ακριβεια...
http://www.seat.de/content/de/brand/de/ ... toren.html
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
και τα 32χλγμ ροπης περιπου,Στη σελίδα που έβαλες λέει και τη ροπή.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
και τα 32χλγμ ροπης περιπου,
Στη σελίδα που έβαλες λέει και τη ροπή.
Nαι, αυτο λεω στην ακριβως απο πανω δημοσιευση, τωρα το ειδα, και ειπα οτι ο φιεσταρος εχει δικιο...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Με σηματάκι SAET και 25,000 θα έκανε πάτρι ο ανταγωνισμός . Κακά τα ψέματα όσο αναβαίνει η τιμή τόσο παίζει ρόλο το brand. Τελικά θα έχει ημιάκαμπτο και το 1,8 ?Kάνε και ένα check spelling.
Στην ουσία του ποστ σου τώρα. Ο ποιός ??? Για την Ελλάδα κανα Auris άντε και κανα Golf βαριά.
Αν τα δούμε και αυτά στον δρόμο. -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Ναι στα 25+ χιλιάρικα.
Σιγά μην έχει 25000€+ το leon 1.8 tsi.Τόσο θα έχει το αντίστοιχο golf 1.8 tsi με dsg7.Μην ξεχνάτε ότι εδώ θα παίξουν εκπτώσεις όπως και ενδεχόμενη παράταση του οφέλους απόσυρσης .Εγώ το περιμένω το πολύ 22000€ να κάνει η σπορ-πλούσια έκδοση.Εδώ το δυνατό 182άρι focus sport παίζει γύρω στο 20άρικο .Επίσης νομίζω πως αυτός ο 1.8 tsi που θα μπει στα νέα A3,golf,leon με τα 180 άλογα δεν θα έχει 32 κιλά ροπή(δεν θα είναι ο ίδιος δλδ με του f/l Audi A4),αλλά 26,5 ροπή .Ο καινούριος 1.6 turbo με άμεσο ψεκασμό της opel με γύρω στα 200 άλογα,πότε έρχεται?Θα μπει λογικά και στο astra f/l έτσι?
Αν πεσει και το φπα...
-
Πότε θα κυκλοφορήσει αυτό στην Ελλάδα;
-
-
με τις τιμές που ανακοίνωσε το Α3 . να δοέμε που θα τιμολογηθεί το IBIZA και που το Golf
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
με τις τιμές που ανακοίνωσε το Α3 . να δοέμε που θα τιμολογηθεί το IBIZA και που το Golf+κλώνος του Α3 θα συμπλήρωνα...
(ας είναι 3θυρα, το βασικό σχήμα απεικονίζεται)
vs
-
πολύ 'ίδια' δε τους βγήκαν?
μέχρι κ οι 'γραμμές' στο καπό κ στα πλάγια
σφαγή στη κατηγορία με όλους τους γερμανούς (+βολβο) να εχουν καινουργια μοντέλα! -
το ένα πιο αηδία από το άλλο
-
Βιντεάκι από το Παρίσι όπου το εσωτερικό φαίνεται από πολύ κοντά και σε υψηλή ανάλυση:
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Βιντεάκι από το Παρίσι όπου το εσωτερικό φαίνεται από πολύ κοντά και σε υψηλή ανάλυση:Κλασεις ανωτερο απο το προηγουμενο..
Αυτη τη τακτικη, να βαζουν τις πηγες ηχου κλπ. μεσα στο ντουλαπακι, δεν μπορουν να καταλαβουν ποσο αντιεργονομικη ειναι? Και στο Focus III (τουλαχιστον μεχρι το MY 12) εκει ηταν η θυρα usb
-
-
Δεν είναι κακό... Αλλά θα το έπαιρνα σε 3θυρο και φυσικά κόκκινο!
SEAT León Mk3 (2013-2020)