-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αφού δε μαμάς που δε μαμάς, δεν πας για ψάρεμα?Και αν δεν τσιμπαει;
-
Nα κάτσει μέχρι να τσιμπήσει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nα κάτσει μέχρι να τσιμπήσει. -
Ο χρήστης worshipper_jesus έγραψε:
Κάθε φορά που με προσπερνούν, νιώθω κάτι να πεθαίνει μέσα μου. Ιδιαίτερα όταν ο αναβάτης είναι νέος.
Έκανα τόσο αγώνα για να αποκτήσω την μηχανή μου.
Έκανα πνευματικό αγώνα για να βρω θέση στην εκκλησία.
Όταν εγώ πρωτοπήγα κατηχητικό, ο νεανίας δεν είχε καν γεννηθεί.
Όταν εγώ έχτιζα ηθικό χαρακτήρα απορρίπτοντας ανήθικες προτάσεις νεαρών κορασίδων, ο νεανίας επιδιδόταν σε προγαμιαία σεξουαλικά όργια.
Δεν είναι δυνατόν να αφήσω μερικά παιδαρέλια να μου το παίζουν έξυπνοι στον δρόμο, επειδή πήραν μια μηχανή.Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν με προσπερνούσαν. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι που αγόρασα ένα μεγεθυντή πέους. Πραγματικά θαυματουργό μηχάνημα.
Το πέος μου είναι τώρα 35 εκατοστά και μπορώ άνετα να το δείχνω από το ανοιχτό παράθυρο στους νεαρούς αναβάτες όταν επιχειρούν να με προσπεράσουν. Αυτοί κομπλάρουν με το μέγεθος του ανδρισμού μου και σταματούν αμέσως την προσπέραση.Κανένας πλέον δεν με προσπερνά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αφού δε μαμάς που δε μαμάς, δεν πας για ψάρεμα?Γιατί θεωρείτε προσβλητική την παρθενία;
Θεωρώ κορυφαίο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας μου, την αγνότητα που με κόπο διατήρησα άθικτη.
-
Ο χρήστης worshipper_jesus έγραψε:
Αφού δε μαμάς που δε μαμάς, δεν πας για ψάρεμα?
Γιατί θεωρείτε προσβλητική την παρθενία;
Θεωρώ κορυφαίο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας μου, την αγνότητα που με κόπο διατήρησα άθικτη.
Απο καποιο σημειο και μετα ομως λενε οτι χτυπαει στα νευρα .Να το προσεξεις.
-
Αρχιζουν να μου λειπουν τα bots (banαρονταν αμεσα τουλαχιστον)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αφού δε μαμάς που δε μαμάς, δεν πας για ψάρεμα?
Γιατί θεωρείτε προσβλητική την παρθενία;
Απο καποιο σημειο και μετα ομως λενε οτι χτυπαει στα νευρα .Να το προσεξεις.
Όχι μόνο. Τυφλώνει κιόλας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάθε φορά που με προσπερνούν, νιώθω κάτι να πεθαίνει μέσα μου. Ιδιαίτερα όταν ο αναβάτης είναι νέος.
Έκανα τόσο αγώνα για να αποκτήσω την μηχανή μου.
Έκανα πνευματικό αγώνα για να βρω θέση στην εκκλησία.
Όταν εγώ πρωτοπήγα κατηχητικό, ο νεανίας δεν είχε καν γεννηθεί.
Όταν εγώ έχτιζα ηθικό χαρακτήρα απορρίπτοντας ανήθικες προτάσεις νεαρών κορασίδων, ο νεανίας επιδιδόταν σε προγαμιαία σεξουαλικά όργια.
Δεν είναι δυνατόν να αφήσω μερικά παιδαρέλια να μου το παίζουν έξυπνοι στον δρόμο, επειδή πήραν μια μηχανή.Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν με προσπερνούσαν. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι που αγόρασα ένα μεγεθυντή πέους. Πραγματικά θαυματουργό μηχάνημα.
Το πέος μου είναι τώρα 35 εκατοστά και μπορώ άνετα να το δείχνω από το ανοιχτό παράθυρο στους νεαρούς αναβάτες όταν επιχειρούν να με προσπεράσουν. Αυτοί κομπλάρουν με το μέγεθος του ανδρισμού μου και σταματούν αμέσως την προσπέραση.Κανένας πλέον δεν με προσπερνά.
Δεν γίνονται αυτά
Λεωνίδα δεν υπάρχεις -
edit mod
-
πέμπτη, λοιπον, η μεγαλη μερα των εξετασεων..
ακομα με προβληματιζει το ... αργο... -
Χαλαρά ρε.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πέμπτη, λοιπον, η μεγαλη μερα των εξετασεων..
ακομα με προβληματιζει το ... αργο...εμένα δύσκολο μου φάνηκε το γρήγορο με το 2ο άτομο
ο δάσκαλο ζύγιζε και >100 κιλά, δεν βοηθούσε -
τί ακριβώς περιλαμβάνει η πρακτική εξέταση ρε παιδιά; Ο δάσκαλος μου είπε για κάτι 8άρια που κάνεις μόνο. tm για απεριόριστων κυβικών πας, έτσι;
-
Σε ευθεία, ανάμεσα σε 2 γραμμές, χωρίς να τις αγγίξεις:
-
Με 2ο άτομο (τον δάσκαλο) ξεκίνημα - επιτάχυνση - αλλαγή σε 2α - επιβράδυνση - σταμάτημα
-
Μόνος σου αργή πορεία, με ταχύτητα γύρω στα 6-7 km/h
-
2 8άρια
-
Πορεία
-
-
Σε ευχαριστώ. Ο δασκαλος εδω θεσσ/νικη μου είπε ότι αλλαξανε αυτο με τα 8άρια κ οτι πλεον πρεπει να περάσεις κάποιους κωνους (ή κάτι τέτοιο, δε μου το διευκρίνησε). Δίνω σήματα αρχές Γενάρη και μετά εχω τα πρακτικά
-
χμ...
περνας κατι κωνους (μπορεις να το πεις οκταρι), μετα πας στο αργο (μια ευθεια με στενα ορια), την οποια πρεπει να κανεις σε χρονο >=15 δευτερα, χωρις να αγγιξεις τα ορια, μετα σταματας, παιρνεις τον δασκαλο καβαλα, κανεις τον γυρο και πας στο γρηγορο με αλλαγη ταχυτητας. υστερα σταματας, τον κατεβαζεις και σε βγαζουν οξω για πορεια.
οχι, δεν παω για το απεριοριστο, παω για το 'μικρο', μιας και με το μικρο, μπορεις να παρεις μεχρι 300αρι σκουτερ και υστερα απο 2 χρονια γινεται αυτοματα η αναβαθμιση... προς το παρον, στα μαθηματα δουλευει παπι! -
-
Και τον Κωσταλα να μεταδιδει;
-
Τριπλό άξελ σε διπλό τόλουπ και στου χαντάκ'!
Στα 23 για το δίπλωμα μηχανής