-
Τις ημερες που γινοταν η εκθεση της Φρανκφουρτης (μεσα Σεπτεμβριου) και ολος ο κοσμος ειχε την προσοχη του στραμενη εκει η Mitsubish παρουσιασε στην Κινεζικη αγορα το ανανεωμενο Outlander το οποιο φερει αλλαγες στο μπροστινο τμημα και εχει την μασκα-ταυτοτητα της mitsubish που πρωτοπαρουσιαστηκε στο Lancer Evo και στην συνεχεια στο colt.
Aπο τον Νοεμβριο θα αρχισει η πωληση του στην Αμερικη και την Αυστραλια και στην Ευρωπη θα ερθει περιπου το πρωτο 3μηνο του 2010
Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, θεωρω οτι ειναι ενα ακομη αποτυχημενο facelift
-
Τις ημερες που γινοταν η εκθεση της Φρανκφουρτης (μεσα Σεπτεμβριου) και ολος ο κοσμος ειχε την προσοχη του στραμενη εκει η Mitsubish παρουσιασε στην Κινεζικη αγορα το ανανεωμενο Outlander το οποιο φερει αλλαγες στο μπροστινο τμημα και εχει την μασκα-ταυτοτητα της mitsubish που πρωτοπαρουσιαστηκε στο Lancer Evo και στην συνεχεια στο colt.
Aπο τον Νοεμβριο θα αρχισει η πωληση του στην Αμερικη και την Αυστραλια και στην Ευρωπη θα ερθει περιπου το πρωτο 3μηνο του 2010
Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, θεωρω οτι ειναι ενα ακομη αποτυχημενο facelift
-
-
Από τον Απρίλιο είχε εμφανιστεί ως πρωτότυπο στην Αμερική.
(http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=12292&p=1488980&hilit=outlander#p1488980)Το υπάρχον μοντέλο είναι ακόμα και τώρα πανέμορφο και δεν μου αρέσουν οι εξωτερικές αλλαγές ... και μάλλον αν σκεφτώ και το Colt, σε καμιά άλλη έκδοχη η “jet fighter” grille δεν ταίριαξε ιδιαιτερα πέρα απο το 4θυρο/5θυρο Lancer.
-
και εψαξα στο φορουμ πριν κανω την δημοσιευση για να δω μηπως εχει ξανα δημοσιευθει αλλα δεν ειδα.
Αν θελουν οι mod ευχαριστως να το σβησουν ή να το ενσωματωσουνμε το αλλο θεμα
Mitsubishi Outlander 2010 Facelift