-
Χαιρετω....
Προσφατα που πηγα για το καθιερωμενο σερβις μου ειπαν (και το ειδα) οτι οι φουσκες της κρεμαγερας(στο σημειο που ενωνεται με τον τροχό-όχι στο κέντρο) ειναι κομμενες. Επειδη σκοπευω να το αποσυρω το αυτοκινητο σε κανα χρονο, θελω απλως να ρωτησω αν ειναι επικυνδυνο να το αφησω ετσι.
Για παραδειγμα ειναι κομμενες και οι φουσκες που καλυπτουν 2 αμορτισερ, αλλα ουτε αυτο θα το φτιαξωευχαριστω
-
Χαιρετω....
Προσφατα που πηγα για το καθιερωμενο σερβις μου ειπαν (και το ειδα) οτι οι φουσκες της κρεμαγερας(στο σημειο που ενωνεται με τον τροχό-όχι στο κέντρο) ειναι κομμενες. Επειδη σκοπευω να το αποσυρω το αυτοκινητο σε κανα χρονο, θελω απλως να ρωτησω αν ειναι επικυνδυνο να το αφησω ετσι.
Για παραδειγμα ειναι κομμενες και οι φουσκες που καλυπτουν 2 αμορτισερ, αλλα ουτε αυτο θα το φτιαξωευχαριστω
-
Χαιρετω....
-
Δεν είναι επικίνδυνο αλλά θα περάσουν νερά και λάσπες και θα σου την καταστρέψουν, μάλλον όμως θα την βγάλεις για κανένα χρόνο.
-
Καλύτερα να τις αλλάξεις.
Το αυτοκίνητο μέχρι να αποσυρθεί ...θα κυκλοφορεί!
-
Στο σημείο που ενώνεται με τον τροχό έχει μπαλάκια, όχι φούσκες
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο σημείο που ενώνεται με τον τροχό έχει μπαλάκια, όχι φούσκεςΥπάρχουν φούσκες στις μπάρες που βγαίνουν από την κρεμαγιέρα και προστατεύουν τις ολισθαίνουσες, τα μπαλάκια είναι στο άκρο κάθε μπάρας, μέσα από τις φούσκες είναι οι τσιμούχες που και αυτές προστατεύονται από τις φούσκες, πρώτα χαλάνε οι φούσκες, μετά οι τσιμούχες και μετά το εωτερικό της κρεμαγιέρας.
Τα μπαλάκια είναι στα άκρα όπως λες.
-
Καλα μπορει να λέγονται και βυ...μπαλα, αλλα τελος παντων είναι στο σημείο που ενώνεται η κρεμαγέρα με τον τροχό. Ό,τι επηρεάζει την ασφάλεια εννοείται ότι το φτιάχνω, αλλά με αυτήν την λογική πρέπει να φτιάξω και τις φούσκες στα αμορτισέρ...
Η κρεμαγέρα είναι μια χαρά προς το παρόν, και από ότι κατάλαβα, να σαπίσει μέσα σε ένα χρόνο είναι λίγο δύσκολο...
Τεσπα, θα το πάω και σε άλλα συνεργεία να μου πουν τη γνώμη τουςThx
-
Ο χρήστης n00b έγραψε:
... αλλα τελος παντων είναι στο σημείο που ενώνεται η κρεμαγέρα με τον τροχό. ...Ακρόμπαρο.
κομμενες φουσκες