-
Χαιρετω,
σε λιγο καιρο ληγει το επαγγελματικο μου διπλωμα 3ης κατηγοριας καθοτι συμπληρωσα την 1η μου 5ετια.
Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται επ ακριβως για την ανανεωση η να μου αναρτησει ενα λινκ απο επισημη πηγη ισως? -
Χαιρετω,
σε λιγο καιρο ληγει το επαγγελματικο μου διπλωμα 3ης κατηγοριας καθοτι συμπληρωσα την 1η μου 5ετια.
Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται επ ακριβως για την ανανεωση η να μου αναρτησει ενα λινκ απο επισημη πηγη ισως? -
Χαιρετω,
Η διαδικασία για την ανανέωση περιγράφεται εδώ: http://www.kep.gov.gr/portal/page/porta ... ry?sid=756
Κάποιος με προσωπική εμπειρία ας επιβεβαιώσει, μήπως υπάρχει καμιά επιπλέον προϋπόθεση για διπλώματα Γ' κατηγορίας..
-
Δυστυχως φιλε,πηρα 2 φορες στο 1500 και μιλησα με 2 διαφορετικους τηλεφωνητες.
Η πρωτη μου ανεφερε οτι τα ΚΕΠ δεν αναλαμβανουν Επαγγελματικες ανανεωσεις διπλωματων,διοτι αφορουν το μεταφορων οπου εκει πρεπει να απευθυνθω.
Η δευτερη δεν ειχε ιδεα και απλα μου απηγγειλε τα δικαιολογητικα που χρειαζονται μονο που στα παραβολα
μου τα εβγαλε 62! ευρω και τις φωτογραφιες αντι για 2 που λεει στο λινκ μου ειπε για 6!
Περασα απο μια σχολη οδηγων οπου μου ζητησαν 180 ευρω,4 φωτο διαβατηριου και μου προτειναν συγκεκριμενο διαγνωστικο κεντρο οπου θα αναφερω οτι προηλθα απο αυτους.
Απο τα 180,τα 120 ειναι για παραβολα απο Εθνικη τραπεζα μου ειπαν
και τα 60 για την εφορεια.
Γνωριζει κανεις αν αυτα που μου ειπαν ειναι οκ ρε παιδια?Διοτι για εφορια και χαρτοσημο αναφερεται μονο 18 ευρω στο ΚΕΠ. -
Αποκλείεται, η σχολή οδηγών μέσα στα €€ που σου ζητάει έχει υπολογίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο κέρδος.
Δες και εδώ
http://www.ermis.gov.gr/portal/page/por ... ry?sid=756Αν μπορείς και έχεις το χρόνο, κόψε τα παράβολα από την Εθνική και πήγαινε μόνος σου στη διεύθυνση συγκοινωνιών. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο και σίγουρα θα γλιτώσεις χρήματα...
Στο φόρουμ υπάρχουν μέλη με επαγγελματικό δίπλωμα, αν το δει κανείς ελπίζω να σε διαφωτίσει
-
Για Β' κατηγορίας που ανανέωσα τον Μάρτιο, με ταυτόχρονη αλλαγή σε καινούργιου τύπου (πλαστική κάρτα) μου πήγε 150 ευρώ (τα έκανα μόνος μου). 138 τα παράβολα και 12 οι φωτογραφίες. Τα παράβολα αφορούν κυρίως τους γιατρούς τα οποία τα βγάζεις από την Εθνική Τράπεζα (παθολόγος/οφθαλμίατρος) γύρω στα 90, 18 παράβολο από ΔΟΥ για την ανανέωση και 30 αν θυμάμαι καλά για το νέου τύπου δίπλωμα. Οι φωτογραφίες ήτανε πολλές (6 νομίζω) γιατί βγάζεις το νέου τύπου. Σε 1 εβδομάδα το είχα πάρει.
Πρέπει να πας οπωσδήποτε στη διεύθυνση συγκοινωνιών της περιοχής σου, για να πάρεις στοιχεία συμβεβλημένων γιατρών. Οπότε μια που θα πας, πάρε και το χαρτί που γράφει αναλυτικά τα δικαιολογητικά. Α, και διαγνωστικά κέντρα δεν είναι συμβεβλημένα.
Ανανεωση Επαγγελματικου Διπλωματος Γ κατηγοριας