-
.
-
.
-
.
-
ρε παυλαρα ποτε το καταφερες???
εβαλες και λαστιχακια προχθες ρε
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
καλησπερα σε ολη τη κοινοτητα των 4 τροχων! πριν απο 3 εβδομαδες αγορασα μεταχειρισμενο ενα 307 xsi του 2002! μιας και ειναι το 1ο μου αυτοκινητο το λατρεψα και δυστυχως τη πεμπτη το βραδυ ειχα ενα μικρο τροχαιο. το αποτελεσμα ηταν να καταληξει το αμαξακι μου στο συνεργειο και ευτυχως ειχα κανει μικτη ασφαλεια με αποτελεσμα τωρα να μου τα πληρωνει η ασφαλεια! το αυτοκινητο το αγορασα 6000 και το ασφαλησα για 6000ευρω! μηχανικα δεν εχει κανενα προβλημα. αυτα που εσπασαν/πειραχτηκαν και θελουν αλλαγμα ειναι τα εξης : προφυλακτηρας, φαναρια, δεξι φτερο, πορτα συνοδηγου, πισω αξονας και δεξι ακρομπαρο. απο μεσα θα χρειαστει καινουργιο εσωτερικο ουρανου γτ ανοιξε ο αεροσακος οροφης συνοδηγου. και τελος οι εγκεφαλοι του airbag και του ABS. η ερωτηση μου ειναι η εξης. αν τελικα το επισκευασω με τα λεφτα της ασφαλειας και το παρω στα χερια μου θα ειναι ετσι ακριβως οπως ηταν πριν το ατυχημα ή παντα θα ζω με το φοβο μην εχει κουνηθει καμια πλακετα μεσα απο το τρανταγμα και θα αρχισει να μου βγαζει ενα-ενα προβληματα? σασι δεν εχει παρει. η συγκρουση ηταν μικρη με λιγα χλμ. αν καταφερω να το βγαλω ολικης και παρω 6000 θα με συμφερει? το κακο ειναι οτι το αγαπαω παρα πολυ αυτο το αυτοκινητο και ειμαι πολυ χαλια! δε θελω να το αλλαξω αλλα αν βγαζει συνεχεια προβληματα δεν αξιζει!Πάρε ένα ατρακάριστο με τα 6χιλιάρικα της ασφάλειας και τέλος
-
Αλλιώς ό,τι και να σου βγάλει θα σκέφτεσαι μήπως φταίει το τρακάρισμα και ότι δεν θα τα έβγαζε αλλιώς...
Αλλά δες το και από την άλλη, αυτό το αυτοκίνητο όσο νά'ναι το ξέρεις.... είσαι σίγουρος ότι το άλλο που θα βρεις και θα αγοράσεις δεν θα έχει πάθει ένα τρακάρισμα σαν κι αυτό που έπαθες εσύ (που δεν είναι σοβαρό και δεν θέλει καλίμπρα οπότε και μάλλον δεν θα το καταλάβει ο μηχανικός σου ή εσύ)...
Η απόφαση δική σου....Μήπως μπορείς να το αποσύρεις και να βγάλεις κι από εκεί λεφτά;;!
peugeot 307