-
http://carscoop.blogspot.com/2009/09/to ... -mini.html
δεν νομίζω να περάσει στην παραγωγή αλλά είναι (κατα Jezza) SWEEEEEEEET
ΙΜΟ θα χτυπούσε στα ίσα το 500
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι λε ρε κοιτα πως ειναι κακασχημο!
-
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
-
Δε νομίζω ότι είναι άσκημο αλλά σίγουρα όχι τίποτα τρομερό. Στην Ιαπωνία, εδώ και χρόνια, πολλά kei cars έχουν χαριτωμένο ρετρό σχεδιασμό.
Το συγκεκριμένο πρόκειται για αναβίωση του Ν360 που κυκλοφόρησε η Honda το 1967, γι' αυτό και φέρνει τόσο στο Μίνι του Ισιγόνη (όπως έφερνε και το μεγαλύτερο Autobianchi A112 του 69) και ήταν το πρώτο Honda που εισήχθη στην Αμερικάνικη αγορά.
-
πραγματικα ειναι ασχημο !
-
Θα πουλήσει καλά λόγω του εξαιρετικού εσωτερικού.
-
οι ζαντες του τι μεγεθος ειναι?
-
Ποιος θα το αγορασει αυτο το μικροσκοπικο αυτοκινητακι? Για μοντελισμο και συλλογη καλο θα ειναι.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Θα πουλήσει καλά λόγω του εξαιρετικού εσωτερικού.δηλαδη εαν στα υπολοιπα ειναι αποτυχια σκετη οσοι το αγοραζουν θα το διαλεγουν μονο γιατι ενθουσιαστηκανε με το εσωτερικο του? τι το εξαιρετικο θα εχει λοιπον?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
δηλαδη εαν στα υπολοιπα ειναι αποτυχια σκετη οσοι το αγοραζουν θα το διαλεγουν μονο γιατι ενθουσιαστηκανε με το εσωτερικο του? τι το εξαιρετικο θα εχει λοιπον?
Τιμονι
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ποιος θα το αγορασει αυτο το μικροσκοπικο αυτοκινητακι? Για μοντελισμο και συλλογη καλο θα ειναι.Ενώ το smart πουλάει λόγω πληθωρικής παρουσίας, ε;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ποιος θα το αγορασει αυτο το μικροσκοπικο αυτοκινητακι? Για μοντελισμο και συλλογη καλο θα ειναι.
Ενώ το smart πουλάει λόγω πληθωρικής παρουσίας, ε;
Το smart βλεπετε ρε αυτο ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
δηλαδη εαν στα υπολοιπα ειναι αποτυχια σκετη οσοι το αγοραζουν θα το διαλεγουν μονο γιατι ενθουσιαστηκανε με το εσωτερικο του? τι το εξαιρετικο θα εχει λοιπον?
Τιμονι
ναι ωραιο τιμονι εχει αλλα τι? το τιμονι ειναι ο λογος που θα πουλησει το αμαξι?
-
Το όχημα αυτό απευθύνεται σε πελάτες που ενδιαφέρονται για την απλή μετακίνηση στις Ιαπωνικές Μεγαλουπόλεις. Το εσωτερικό του είναι εξαιρετικό και καθώς το 95% του χρόνου που περνάμε με το αμάξι μας δεν είναι κοιτώντας απέξω αλλά μέσα σε αυτό οι πελάτες θα εκτιμήσουν περισσότερο το εσωτερικό ενώ δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από την εξωτερική ρετρό εμφάνιση.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το όχημα αυτό απευθύνεται σε πελάτες που ενδιαφέρονται για την απλή μετακίνηση στις Ιαπωνικές Μεγαλουπόλεις. Το εσωτερικό του είναι εξαιρετικό και καθώς το 95% του χρόνου που περνάμε με το αμάξι μας δεν είναι κοιτώντας απέξω αλλά μέσα σε αυτό οι πελάτες θα εκτιμήσουν περισσότερο το εσωτερικό ενώ δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από την εξωτερική ρετρό εμφάνιση.Μα φιλε μου αυτο ειναι ειναι πρωτοτυπο,μεχρι την τελικη εκδοση παραγωγης σιγουρα θα εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα μεσα-εξω.
και το mini ειναι εξαιρετικο μεσα οπως και το 500αρακι αλλα ειναι και πανεμορφα εξωτερικα ,αυτο ειναι ασχημο και καλυτερα να μην φυγει απο την Ιαπωνικη αγορα γιατι τουλαχιστον στην Ευρωπη δεν θα πουλησει.
Φυσικα και τα nissan tiida και suzuki thalia δεν τα βλεπεις συνεχεια απ'εξω αλλα πρεπει να εισαι τυφλος για να πεις οτι ειναι ομορφα και καλυτερο εσωτερικο να ειχαν παλι δεν θα πουλαγανε -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τιμονι
ναι ωραιο τιμονι εχει αλλα τι? το τιμονι ειναι ο λογος που θα πουλησει το αμαξι?
Ελα ρε ετσι τοπα για πλακα ρε!!! Τα αλλα αμαξια ας πουμε δεν εχουν τιμονι αλλα πιδαλια!!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τιμονι
Ελα ρε ετσι τοπα για πλακα ρε!!! Τα αλλα αμαξια ας πουμε δεν εχουν τιμονι αλλα πιδαλια!!!
ειπα και εγω ........
με τρομαξες
Honda EV-N Concept