-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Το 207 rallye έχει 16Κ. Το CRZ με τα 26Κ που θα κοστίζει δεν έχει καμία ελπίδα.Η τιμή από που προέρχεται??? Ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη το φωνάξαμε.
-
Γιαννη Σαρακακη
-
τρια χιλιαρικα πανω απτο σιροκο
απο το οποιο οδηγικά το βλεπω δυσκολα να ειναι καλυτερο -
Επαναλαμβάνω... ακόμα δεν τον είδαμε. Το αμάξι απέχει 1.5 έτη πριν φτάσει στην Ευρώπη. Τιμές ακόμα και από μέσα δεν λένε πολλά πράγματα πόσο μάλλον όταν η ίδια η HONDA δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τίποτα σε pricing. Όταν θα δούμε τις τιμές στην Ιαπωνία τότε θα ξέρουμε.
ΙΜΗΟ η τιμή για την υβριδική έκδοση θα είναι αντίστοιχη αυτής του ΙΜΑ και λίγο χαμηλότερα. Στρατηγικά εκεί περίπου θα ταίριαζε η σπορ έκδοση ενός Jazz. Τιμές στα 26k απλά δεν παίζουν εκτός και αν μιλάμε για το σπορ των 180+ ίππων οπότε τότε τα πράγματα αλλάζουν.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τρια χιλιαρικα πανω απτο σιροκο
απο το οποιο οδηγικά το βλεπω δυσκολα να ειναι καλυτεροΔηλαδή και το παρών TypeR είναι χειρότερο οδηγικά από το Scirocco?? Γιατί το προηγούμενης γενεάς έβαζε γυαλιά σε οτιδήποτε μέσα στη πίστα (της ίδιας κατηγορίας). Η HONDA γνωρίζει το πως να στήνει οχήματα στο δρόμο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η HONDA γνωρίζει το πως να στήνει οχήματα στο δρόμο.[/quote]
συμφωνω απολυτα. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Η HONDA γνωρίζει το πως να στήνει οχήματα στο δρόμο.
συμφωνω απολυτα.
OxΙ ρε παιδια πλακα κανετε?Το dc2,dc5 ,ep3 ,fd2, fn2 ,nsx ,ek9 ποιος ειπε οτι εστριβαν?
Αν ειναι δυνατον....
Αν φορεσει και τον Κ20 τι αλλο θελουμε ,με χαμηλο βαρος θα ειναι εξαιρετικο. -
Μετά από 3,5 χρόνια δε ξέρω αν ήταν καλά στημένο
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όποτε πετάχτηκε λαλακας μπροστά μου και άλλαξα πορεία με πολλά πήγε ΤΡΕΝΟ.,,,,,, μα εθνική μα ΑΘήνα...
Παντού άλλαζα πορεία (έκανα S δηλαδη) και ήμουν σε ασφάλεια στις καταστάσεις πανικού
Τώρα μη περιμένετε να σας πω αν έστριβε στα λιμανάκια... γιατί αν δεν έστριβε τι θα γινόταν... τελικάΘα έγραφα στο φορουμ του παραδείσου?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μετά από 3,5 χρόνια δε ξέρω αν ήταν καλά στημένο
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όποτε πετάχτηκε λαλακας μπροστά μου και άλλαξα πορεία με πολλά πήγε ΤΡΕΝΟ.,,,,,, μα εθνική μα ΑΘήνα...
Παντού άλλαζα πορεία (έκανα S δηλαδη) και ήμουν σε ασφάλεια στις καταστάσεις πανικού
Τώρα μη περιμένετε να σας πω αν έστριβε στα λιμανάκια... γιατί αν δεν έστριβε τι θα γινόταν... τελικάΘα έγραφα στο φορουμ του παραδείσου?
πήγες τώρα και πήρες το ταξί που λέει ο pasxos....
-
31 k mono... sedan kai o giorgakis tha meivsei kai ta telh tou.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
31 k mono... sedan kai o giorgakis tha meivsei kai ta telh tou.dream on.....
-
θα τα μειώσει θα τα μειώσει θα τα μειώσει
κι εσένα θα ακριβύνουν τα ανταλακτικά σου.....
κι εσένα θα ακριβύνουν τα ανταλακτικά σου.....κι εσένα θα ακριβύνουν τα ανταλακτικά σου.....
-
φόρος που μπαίνει δεν βγαίνει, φόρος που μπαίνει δεν βγαίνει, φόρος που μπαίνει δεν βγαίνει, φόρος που μπαίνει δεν βγαίνει
-
το ΕΤΑΚ φορος δεν θεωρειται?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
το ΕΤΑΚ φορος δεν θεωρειται?μπαίνει μεγαλύτερο...
-
Δεν εχει σημασια,τυπικα καταργειται.Κι αν αναφερεσαι στο ΦΜΑΠ,δε θα εφαρμοστει με τα ιδια κριτηρια.Αλλο παραδειγμα ο φορος κληρονομιας που κατηργησε η ΝΔ και θα επαναφερει το Πασοκ.
Βεβαια καταλαβα τι εννοει ο c.d,οτι δλδ η φορομπηχτικη φιλοσοφια στην Ελλαδα δεν αλλαζει ευκολα,κι αν δε στα παρουν ετσι θα στα παρουν αλλιως.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Δεν εχει σημασια,τυπικα καταργειται.Κι αν αναφερεσαι στο ΦΜΑΠ,δε θα εφαρμοστει με τα ιδια κριτηρια.Αλλο παραδειγμα ο φορος κληρονομιας που κατηργησε η ΝΔ και θα επαναφερει το Πασοκ.Βεβαια καταλαβα τι εννοει ο c.d,οτι δλδ η φορομπηχτικη φιλοσοφια στην Ελλαδα δεν αλλαζει ευκολα,κι αν δε στα παρουν ετσι θα στα παρουν αλλιως.
Είναι εύκολο να λες ότι θα καταργήσω τους φόρους ή το Α ή το Β. Το θέμα είναι ότι κάπως πρέπει να βρεις τα extra Λεφτά που σου προσφέρουν οι φόροι αυτοί.
-
-
το βρήκα τι με χαλά με το εσωτερικό... Αυτό το τεράστιο καπέλο στο στροφόμετρο....
-
ουτε προσκεφαλα δεν εχει πισω???? να μου πεις concept ειναι...
παντως το αυτοκινητο θυμιζει το ενδοξο παρελθον σ καποιες γωνιες
NEO HONDA CR-Z