-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
εξάλτο να βάλεις ό,τι και να πάρεις
Premium contact IΙ
Σε βρεγμένο χάλια.
Για λάθος λάστιχο μιλάς, τα pr.c.2 στο βρεγμένο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
-
-
Γιατί το κεντρικό ταμπλό των οργάνων μου θυμίζει έντονα την F458?
-
Πάντως, στο αγγλικό car γράφουν πολύ καλά λόγια...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί το κεντρικό ταμπλό των οργάνων μου θυμίζει έντονα την F458?Γιατί και η 458 έχει επιρροές από S2000 στο ταμπλό.
Από κοντά μου άρεσε πολύ το CRZ, στην τιμή αυτή δεν είνια η καλύτερη επιλογή με ορθολογικά κριτήρια αλλά προσωπικά ίσως να το αγόραζα, κυρίως λόγω σχεδίασης.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, στο αγγλικό car γράφουν πολύ καλά λόγια...τι έπρεπε να γράφει δηλ.
Από κοντά μου άρεσε πολύ το CRZ, στην τιμή αυτή δεν είνια η καλύτερη επιλογή με ορθολογικά κριτήρια αλλά προσωπικά ίσως να το αγόραζα, κυρίως λόγω σχεδίασης.
πολλοί θα την πατήσουν ετσι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τι έπρεπε να γράφει δηλ.To insight έχει φάει άγριο θάψιμο από το Car (και όχι μόνο βέβαια).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
τι έπρεπε να γράφει δηλ.
To insight έχει φάει άγριο θάψιμο από το Car (και όχι μόνο βέβαια).
το οτι βασίζονται στην ίδια 'πλατφόρμα' δεν σημαίνει οτι είναι και το ίδιο αυτοκίνητο
προφανώς η honda έκανε στο crz πολύ καλύτερη δουλειά και το αμάξι άρεσε (θετικά τα σχόλια για το handling του από τους περισσότερους) παρ ολα τα μειονεκτήματα του
-
Σε οτι αφορα το κιβωτιο ταχυτητων του , επειδη καποιος σχολιασε πως θα πρεπε να τοποθετησουν αλλο , ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ειναι απο το civic , κ οποιος το γνωριζει φανταζομαι πως συμφωνει μαζι μου...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Σε οτι αφορα το κιβωτιο ταχυτητων του , επειδη καποιος σχολιασε πως θα πρεπε να τοποθετησουν αλλο , ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ειναι απο το civic , κ οποιος το γνωριζει φανταζομαι πως συμφωνει μαζι μου...το σχόλιο ήταν για τον τύπο του κιβωτίου και όχι για το πόσο καλό είναι μηχανολογικά
-
Τι το κακο εχει ο τυπος του κιβωτιου? 6ταχυτο με εκπληκτικα σφιχτη κλιμακωση ειναι...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το ερώτημα είναι: 'Scirocco 122 ή CRZ'?
mito QV.
+1 για γκαζι και παιχνιδι, αλλιως Scirocco 122 για πιο χαλαρες τυπου GT βολτες...
Mου 'μυριζει' εντονα πως αυτη θα ειναι μια βασικη απο πλευρας κινητηρα εκδοση CRZ,
για πιο mainstream οδηγους.
Ενα πιο 'γαργαλημενο' CRZ Type-R(?) ή κατι τετοιο, με φιλοσοφια υβριδικου μεν, αλλα ισχυροτερο μοτερ, σαν το 1.8/140 οπως αναφερθηκε πολυ ευστοχα και απο φιλο στο τοπικο μαζι με +15-20αλογα απο το ηλεκτρικο μοτερ θα ειναι μια πιο ρεαλιστικη προταση στον χωρο των μικρων σπορ αυτοκινητων... -
Ο ανταγωνιστής είναι το ibiza, και όχι το scirocco,
το FR είναι καλύτερο σε όλα και αρκετά φθηνότερο! -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Ο ανταγωνιστής είναι το ibiza ...Ανταγωνιστής των γρήγορων Ibiza από μεριάς Honda θα ήταν κανένα Jazz Mugen 1,5 με 150hp αν το έβγαζαν σε μαζική παραγωγή.
Αμεσο ανταγωνιστή του CRZ δεν βλεπω! Γενικόλογα θα 'τραβήξει' τον οικολόγο νεαρό, τον νοσταλγό της εμφάνισης των CRX, τον πιστό στην ιαπωνική τεχνολογία, τον εκκεντρικό, τον Hondaκια και λοιπούς. Σε πολλούς και διάφορους δηλαδή!
-
Σιγα μην ειναι το αροζα ....Καμια σχεση με τον γερμανοισπανικο κουβα...Γκαζι δεν εχει τρομερο αλλα σε ολα τα αλλα κερδιζει ψιροκο κ ιμπιζες , Τουλαχιστον πρεπει να εχει πολυ πιο σπορ συμπεριφορα απο τα παρεμφερη αυτοκινητα της κατηγοριας του. Btw , ειναι κουπε , κατι το οποιο σιγουρα το ιμπιζακι δεν ειναι κ ουτε το σιροκο...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Σιγα μην ειναι το αροζα ....Καμια σχεση με τον γερμανοισπανικο κουβα...Γκαζι δεν εχει τρομερο αλλα σε ολα τα αλλα κερδιζει ψιροκο κ ιμπιζες , Τουλαχιστον πρεπει να εχει πολυ πιο σπορ συμπεριφορα απο τα παρεμφερη αυτοκινητα της κατηγοριας του. Btw , ειναι κουπε , κατι το οποιο σιγουρα το ιμπιζακι δεν ειναι κ ουτε το σιροκο...το έχεις οδηγήσει και εκφράζεις τόσο απόλυτα συμπεράσματα ;
-
Αναφερόμουν κυρίως στο μέγεθος του αυτοκινήτου, η σύγκριση με scirocco, πλατφόρμα golf δηλαδή, είναι ατυχής καθώς η κατηγορία του crz (πάτωμα jazz) είναι αντίστοιχη με την πλατφόρμα Polo-Ibiza-Fabia.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Αναφερόμουν κυρίως στο μέγεθος του αυτοκινήτου, η σύγκριση με scirocco, πλατφόρμα golf δηλαδή, είναι ατυχής καθώς η κατηγορία του crz (πάτωμα jazz) είναι αντίστοιχη με την πλατφόρμα Polo-Ibiza-Fabia.Πάτωμα Insight αν δεν κάνω λάθος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αναφερόμουν κυρίως στο μέγεθος του αυτοκινήτου, η σύγκριση με scirocco, πλατφόρμα golf δηλαδή, είναι ατυχής καθώς η κατηγορία του crz (πάτωμα jazz) είναι αντίστοιχη με την πλατφόρμα Polo-Ibiza-Fabia.
Πάτωμα Insight αν δεν κάνω λάθος...
Σωστά μεν ... πάτωμα Insight που ειναι δε ... πάτωμα Jazz.
-
Ανταγωνιστής του θα είναι λογικά αυτό :
Αμιγώς κουπέ και μάλιστα μικρά και τα δύο.
NEO HONDA CR-Z