-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μ εκφραζει το σχημα του και γενικα το σπορ πνευμα της hondaθα δείξει
βλέπω μια συνεχή τογιοτοποιηση της honda
-
Σε αυτη την φωτογραφια δεν μου αρεσει καθολου, φωναζει απο μακρια την Ασιατικη καταγωγη του και μου θυμισε σχεδια περασμενων ετων ,ειδικα αυτη η μασκα ειναι πολυ περιεργη για τα γουστα μου
αντιθετα το εσωτερικο του μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις , ξεφευγει απο τα συμβατικα και μου θυμιζει πολυ εντονα χειριστηριο παιχνιδομηχανης και αυτο μου αρεσει παρα πολυ
-
το εσωτερικό φαίνεται πολύ φουτουριστικό
me like
p.s. ρε παιδιά (ιαπωνικά) τόσες εταιρίες με φωτογραφικές μηχανές έχετε χάθηκε να αγοράσετε μια καλή?
-
μάλλον είναι screen cap απο video και γι' αυτό η σκατά ποιότητα
απ' έξω θυμίζει μυρμηγκοφάγο/Pokemon και απο μέσα το enterprize στα σχεδιαστικά η Honda πάσχει πολύ
στο στήσιμο -αν αποφάσισε η honda να ασχοληθεί σοβαρά- δεν νομίζω να έχει πρόβλημα
-
Mugen edition
-
Φαινεται πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση...
Καποιες γωνιες στο εξωτερικο 'μυριζουν' αρκετα περισσοτερο απ' οσο θα ηθελα
'Ιαπωνιλα', αλλα και απο καποιες αλλες φαινεται ομορφο και πρωτοποριακο.
Παντως με την ελευση του, μου θυμισε το καταπληκτικο-ομορφο-γρηγορο CRX ακομα
και το 'ταπεινο' με τα 130αλογα, ποσο μπροστα ηταν στην εποχη του.
Για το CRX V-TEC βεβαια τι να πουμε, οταν βγηκε, καποιοι -οχι αδικα- εσπευσαν
να το βαπτισουν 'μικρη Carrera' με τις επιδοσεις του και κυριως την αισθηση που εβγαζε στον οδηγο.
Για να επανελθω στο θεμα, το εσωτερικο του μου αρεσει παρα πολυ, και η οδηγοκεντρικη
σχεδιαση του ταμπλω, με τους αεραγωγους κλπ, θυμιζει αρκετα αυτη της F458 Italia!
Πιστευω θα παιξει καταλυτικο ρολο ως προς την οδηγικη του αισθηση, το συνολικο του βαρος, αν διατηρηθει κατω απο τα 1200κιλα, θα ειναι σβελτο, ευχαριστο, οικονομικο και φιλικο (αυτο σιγουρα) προς το περιβαλλον, ανοιγωντας μια νεα αγορα, αυτη των σπορτιφ υβριδικων!
Μακαρι να ειναι και η τιμη του σε λογικα επιπεδα και κυριως να διατηρηθει μια τετοια και με την εισαγωγη του στην χωρα μας.
Προσωπικα πιστευω οτι τιμολογιακα και με βαση τον κυβισμο του αλλα και την γενικοτερη
πολιτικη της φιρμας, δεν θα πρεπει να ξεπερασει τα 22κ (τσιμπημενη τιμη αλλα τετοια ιπποδυναμη σε πακετο Honda και με υβριδικο χαρακτηρα, δειχνει αναμενομενη, κρινοντας και απο το Civic) ωστε να εχει μελλον και λογο υπαρξης στην Ελληνικη αγορα. -
Εργονομικα αψογο το εσωτερικό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εργονομικα αψογο το εσωτερικόγια εξήγησε το?
-
Ειναι γιαπωνέζικο, τι άλλο θές
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειναι γιαπωνέζικο, τι άλλο θέςαχταρμας ειναι... ατάκτως ερριμμένα φαίνονται όλα...
Τεσπα, καλο φαινεται σαν σχεδιο... φερνει και μνημες ενδοξου παρελθοντος... αλλα η πραξη ειναι αλλη ιστορια, και γνωριζοντας τι εστι Civic & Insight... κραταμε μικρο καλαθι γενικοτερα.
-
http://vtec.net/news/news-item?news_item_id=872003
HNSXR has once again pointed us to some more images that have found their way to the web in Japan, revealing a few more details regarding the upcoming CR-Z hybrid coupe. In one of the scans it appears that the curb weight for the 6MT version starts at 1130kg (2491lbs) and the CVT version starts at 1160kg (2557 lb) with the CVT. According to HNSXR, a 'fully optioned' CVT-equipped CR-Z weighs about 1180kg (2601 lb). We can also see the wheel and tire size (195/55R-16).
The weight figures are better than the 1200+ kg figures that were originally rumored, so that's definitely some good news.
UPDATE: According to another one of our Japanese readers, one of these pages confirms something that we were already pretty sure about, and that's the suspension configuration. Up front, it's MacPherson struts and (as I reported based upon the 2009 Concept at the Tokyo Motor Show), the rear is torsion beam.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αχταρμας ειναι... ατάκτως ερριμμένα φαίνονται όλα...
+1
Ναι στο φουτουρ αλλά να έχι κάποιο σχέδιο . -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://vtec.net/news/news-item?news_item_id=872003Up front, it's MacPherson struts and (as I reported based upon the 2009 Concept at the Tokyo Motor Show), the rear is torsion beam.
Τι ειδους αναρτηση ειναι το Torsion Beam ? ημιακαμπτος ???
-
ναι.....
καπου διαβασα πως θα εχει ελαστικους συνδεσμους αρα με υποψια τετραδιευθυνσης (????) -
H-shaped torsion beam rear suspensionIn the rear, an H-shaped torsion beam suspension helps free up more cabin space. The new Fit's ride is now even smoother, thanks to a lower spring lever ratio and larger-capacity trailing arm bushings. The trailing arms have also been lengthened to reduce jack-up while cornering, and roll steer and roll camber geometry has been optimized to deliver superb handling.
η honda χρησιμοποιει ελαστικους συνδεσμους που σε πιεση αλλαζουν ελαφρως κλιση οι τροχοι με αποτελεσμα να εχουμε παθητικη τετραδιυθυνση και καλυτερο πατημα στο οριο ολου του αυτοκινητου,αυτο σε συνδιασμο με το νεο συστημα της eps το οποιο ελεγχει την ποιοτητα της αισθησης στην κρεμαγιερα δινουν πολλα σπορ χαρακτηριστηκα..
Α!!! και τα ψαλιδια που χρησιμοποιει εχουν την ''υποψια ''οτι ειναι τριγωνικα
μμμμμμμμμμμμμμμμ μου θυμιζεις την γαλλιδα μου ,για αυτο σ αγαπαω! -
Δεν παύει να είναι ημιάκαμπτος όμως.
Τα διπλά ψαλίδια πίσω είναι καλύτερη επιλογή.
-
και το megane rs ημιάκαμπτο δεν φοράει? τα σχόλια για το handling του είναι διθυραμβικά
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
και το megane rs ημιάκαμπτο δεν φοράει? τα σχόλια για το handling του είναι διθυραμβικάΑσφαλώς και είναι. Η διαφορά βρίσκεται στο τρόπο στησίματος και τα ψαλίδια έχουν περισσότερες δυνατότητες για ακόμα καλύτερη συμπεριφορά.
Οι Ιταλοί πάντως ποτέ δεν εκτίμησαν αυτή τη σχετικά όπως την χαρακτήριζαν βίαιη μετατόπιση του πίσω μέρους στα Γαλλικά hot rods. Άλλα αυτό είναι για άλλο thread.
ΙΜΗΟ μιλάμε για ένα μικρό φθηνό σπορ με κάποια ίχνη υβριδικής τεχνολογίας που θα προσφέρει όταν το ζητήσει ο οδηγός και χαμηλή κατανάλωση. Ελπίζω ότι το επιπλέον κόστος των μπαταριών και του ηλεκτροκινητήρα να μην ανεβάσει τη τιμή πολύ ψηλά γιατί τότε θα μιλάμε για μεγάλη μπούρδα.
ΥΓ. Περιμένω και μη υβριδικές εκδόσεις με τον 1.8 ρυθμισμένο στα 170 άλογα (pls????)
-
Το ιαπωνικό προσπέκτους.
'Futuristic cool' στον τίτλο ...
NEO HONDA CR-Z