-
Το Σάββατο στο κέντρο γινόταν χαμός.
Είχαν ξαμοληθεί όλοι οι τσέοι έξω και ρίχναν κλήσεις με το κιλό.Δεν ήταν μπλόκα (γιατί πέρναγα μετά από το ίδιο σημείο και είχαν εξαφανιστεί).
Φαντάζομαι ότι θα τους έχουν ρίξει σύρμα να κόβουν βόλτες και να γράφουν ότι κινείται και αναπνέει. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'Πες του μαλακα του διοικητη σου οτι τηλε-κλησεις δεν κοβονται. πρεπει να με πιασεις εσυ να κανω τη παραβαση'.Ολες οι κλήσεις για ταχύτητα που σε πιάνει το ραντάρ και στην στήνουν παρακάτω και σε σταματάνε είναι παράνομες δηλαδή ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
'Πες του μαλακα του διοικητη σου οτι τηλε-κλησεις δεν κοβονται. πρεπει να με πιασεις εσυ να κανω τη παραβαση'.
Ολες οι κλήσεις για ταχύτητα που σε πιάνει το ραντάρ και στην στήνουν παρακάτω και σε σταματάνε είναι παράνομες δηλαδή ?
Δεν καταλαβες ποια ειναι η διαφορα;
-
Για εξήγησε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
'Πες του μαλακα του διοικητη σου οτι τηλε-κλησεις δεν κοβονται. πρεπει να με πιασεις εσυ να κανω τη παραβαση'.
Ολες οι κλήσεις για ταχύτητα που σε πιάνει το ραντάρ και στην στήνουν παρακάτω και σε σταματάνε είναι παράνομες δηλαδή ?
Οχι, γιατι αυτος ο τροπος βεβαιωσης παραβασης προβλεπεται ρητως κ ακριβως με αυτο το τροπο, ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Το 'σε ειδα να τρεχεις κ πηρα τηλεφωνο ενα περιπολικο να σε γραψουν για α β γ παραβαση που εγω σε ειδα να κανεις αλλα αυτοι οχι', δεν προβλεπεται απο πουθενα κ δεν ειναι κ παραβαση ταχυτητας - πως θα μπορουσε αλλωστε, αφου δεν εχει μετρηθει με μηχανημα - ωστε να εμπιπτει στη παραπανω περιπτωση που αναφερεις.
-
Μα δεν τον έγραψαν για ταχύτητα αλλά για επικίνδυνη οδήγηση:
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
και μετα απο λιγο τον σταματαει αλλο Octavia περιπολικο και του λεει 400 ευρω προστιμο για επικινδυνη οδηγηση και πισω σου ηταν ο διοικητης της τροχαιας.Δηλαδή μας λες, ότι αν σε δει ο αρχηγός της αστυνομίας να κάνεις παντιλίκια δεν μπορεί να πει σε ένα περιπολικό να σε σταματήσουν παρακάτω για 'επικίνδυνη οδήγηση' ? Αλλά πρέπει να σε σταματήσει ο ίδιος ο αρχηγός εκείνη τη στιγμή ?
Μια και είσαι άσος στα νομικά, αν πάει σε ένα δικαστήριο η υπόθεση αυτή, και έρθει μάρτυρας ο αρχηγός και πει 'είδα το υπ΄αριθμό ΧΧΧ αυτοκίνητο να οδηγεί επικίνδυνα και μετά από 3 λεπτά τον σταμάτησε περιπολικό' τι νομίζεις θα συμβεί ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δεν τον έγραψαν για ταχύτητα αλλά για επικίνδυνη οδήγηση:και μετα απο λιγο τον σταματαει αλλο Octavia περιπολικο και του λεει 400 ευρω προστιμο για επικινδυνη οδηγηση και πισω σου ηταν ο διοικητης της τροχαιας.
Δηλαδή μας λες, ότι αν σε δει ο αρχηγός της αστυνομίας να κάνεις παντιλίκια δεν μπορεί να πει σε ένα περιπολικό να σε σταματήσουν παρακάτω για 'επικίνδυνη οδήγηση' ? Αλλά πρέπει να σε σταματήσει ο ίδιος ο αρχηγός εκείνη τη στιγμή ?
Μια και είσαι άσος στα νομικά, αν πάει σε ένα δικαστήριο η υπόθεση αυτή, και έρθει μάρτυρας ο αρχηγός και πει 'είδα το υπ΄αριθμό ΧΧΧ αυτοκίνητο να οδηγεί επικίνδυνα και μετά από 3 λεπτά τον σταμάτησε περιπολικό' τι νομίζεις θα συμβεί ?
Για να στο πω πιο λιανα,ειμαστε στο παγκακι παρεα με το μπατσο και με βαζει στην πριζα να κανω παντηληκια και γω τσιμπαω και αρχιζω τις σβουρες και τσουπ με γραφει οτι κανω παντηληκια.Κατι αντιστοιχο γινεται και στον δρομο.
Ξαναλεω σωστο/λαθος νομιμο/παρανομο δεν ξερω αλλα πουστια σιγουρα.
Επιπλεον για την περιπτωση του φιλου μου και κατεστησαν σαφες οι αστυνομικοι που τον σταματησαν οτι τον σταματουν επειδη ετρεχε με 180 και πισω του στο πολιτικο Octavia ηταν ο διοικητης της τροχαιας. -
αλλο αυτο.
το προβλημα ειναι οτι οταν κανει κοντρα ο μπατσος ειναι επικινδυνος ο ιδιος. -
Όταν υπάρχουν πληροφορίες για επικίνδυνους οδηγούς τους τη στήνουν κατά τέτοιον τρόπο. Αν εσείς ξέρετε κανέναν άλλον για να πιάσουν/συμμορφώσουν τους κοντράκιδες κάντε τους καμιά εισήγηση να τον εφαρμόσουν.
Τις προκλήσεις για κόντρες δε θα τις κάνουν στο μαμά σεντάν με τον 30αρη και βάλε αλλά στον πιτσιρικά με οποιοδήποτε αυτοκίνητο και στον κάγκουρα.
Από τη μια κράζετε τους κοντράκιδες από την άλλη σας τσούζει που τους τον φοράνε, αποφασίστε τελικά τι θέλετε... -
Το 'δόλωμα' όπως και να έχει δεν είναι παράνομο!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όταν υπάρχουν πληροφορίες για επικίνδυνους οδηγούς τους τη στήνουν κατά τέτοιον τρόπο. Αν εσείς ξέρετε κανέναν άλλον για να πιάσουν/συμμορφώσουν τους κοντράκιδες κάντε τους καμιά εισήγηση να τον εφαρμόσουν.
Τις προκλήσεις για κόντρες δε θα τις κάνουν στο μαμά σεντάν με τον 30αρη και βάλε αλλά στον πιτσιρικά με οποιοδήποτε αυτοκίνητο και στον κάγκουρα.
Από τη μια κράζετε τους κοντράκιδες από την άλλη σας τσούζει που τους τον φοράνε, αποφασίστε τελικά τι θέλετε...Δηλαδη ειχανε πληροφοριες για το φιλο μου οτι ειναι κοντρακιας(που δεν ειναι ουτε κατα διανοια)και πηγαινε πανω κατω τον ΒΟΑΚ το octavia για να του τη στησει.Απο τη στιγμη που δεν ειχε διακριτικα το αυτοκινητο κανανε κοντρες και οι 2,οσο παρανομος ηταν ο φιλος μου το ιδιο παρανομος ητανε και ο μπατσος.Σωστο η λαθος;Εκτος και αν εκρεμουσε κανα ενταλμα συλληψης εις βαρος του και ειχανε στησει επιχειρηση για να τον πιασουνε.
-
Ειναι οπως το παραδειγμα που ειπαν προηγουμενος,ερχεσαι με προκαλεις και μετα με γραφεις γιατι σου ριχνω δυο χαστουκια.
-
Δηλαδη ειχανε πληροφοριες για το φιλο μου οτι ειναι κοντρακιας(που δεν ειναι ουτε κατα διανοια)και πηγαινε πανω κατω τον ΒΟΑΚ το octavia για να του τη στησει.Απο τη στιγμη που δεν ειχε διακριτικα το αυτοκινητο κανανε κοντρες και οι 2,οσο παρανομος ηταν ο φιλος μου το ιδιο παρανομος ητανε και ο μπατσος.Σωστο η λαθος;Εκτος και αν εκρεμουσε κανα ενταλμα συλληψης εις βαρος του και ειχανε στησει επιχειρηση για να τον πιασουνε.
Θες να μου πεις δηλαδή ότι αστυνομικοί της δίωξης που είχαν συναντηθεί με εμπόρους και πήραν μια ποσότητα όσο τα μετέφεραν ήταν παράνομοι έτσι??
-
Ειναι οπως το παραδειγμα που ειπαν προηγουμενος,ερχεσαι με προκαλεις και μετα με γραφεις γιατι σου ριχνω δυο χαστουκια.Βλακώδες παράδειγμα. Δεν ήθελα να το σχολιάσω αλλά αφού ξανααναφέρετε θα εξηγήσω. Όταν ο άλλος σε πλακώσει στα χαστούκια θα αμυνθείς, δε θα κάτσεις να τις φας.
Όταν σε προκαλέσει για παντιλίκια ή για κόντρα γιατί θα κάνεις τα ίδια ?? Για να του δείξεις ότι είσαι πιο μάγκας?? -
Δηλαδη ειχανε πληροφοριες για το φιλο μου οτι ειναι κοντρακιας(που δεν ειναι ουτε κατα διανοια)και πηγαινε πανω κατω τον ΒΟΑΚ το octavia για να του τη στησει.Απο τη στιγμη που δεν ειχε διακριτικα το αυτοκινητο κανανε κοντρες και οι 2,οσο παρανομος ηταν ο φιλος μου το ιδιο παρανομος ητανε και ο μπατσος.Σωστο η λαθος;Εκτος και αν εκρεμουσε κανα ενταλμα συλληψης εις βαρος του και ειχανε στησει επιχειρηση για να τον πιασουνε.
Θες να μου πεις δηλαδή ότι αστυνομικοί της δίωξης που είχαν συναντηθεί με εμπόρους και πήραν μια ποσότητα όσο τα μετέφεραν ήταν παράνομοι έτσι??
Συγκρινεις τελειως ανομια πραγματα,για τους εμπορους ξερανε ποιοι ειναι και τι κανουν.Ενω στο δρομο απλα προκαλουν καποιο τυχαιο και αν τσιμπησει τον γραφουν.Ειναι το ιδιο;
-
Εστω οτι ειναι βλακωδες το επιχειρημα και εξηγησε μου γιατι ειναι το ιδιο να πιανεις επαυτοφωρο εναν εγκληματια και το ιδιο να προκαλεις τυχαιους οδηγους στο δρομο με σκοπο να τους γραψεις για ταχυτητα μετα.Το ξανατονιζω αν δεν το καταλαβες ΤΥΧΑΙΟΥΣ.
-
αν τη ποσοτητα τη καταναλωσαν η την πουλησαν τοτε ηταν.
ο μπατσος κανει κοντρα μαζι σου το οποιο ειναι επικινδυνο. -
Ο τυχαίος τσίμπησε στα παντιλίκια??
-
Ο τυχαίος τσίμπησε στα παντιλίκια??Δεν εκανε ποτε παντηλικια ο συγκεκριμενος τυχαιος,απλα τρεχανε με 150-160 και ο μπατσος κολλημενος πισω του και τον προσπερασε κι ολας σε μια φαση.
Δεν απαντας ομως,ειναι η ιδια η μια περιπτωση με την αλλη και τις συγκρινεις. -
Το επιχείρημα 'Μα κύριε πρόεδρε μου κόλλαγε, τι να κάνω να μην πατήσω;' σε αίθουσα δικαστηρίου για κλήση για επικίνδυνη οδήγηση μόνο σε πολύ κιτς τηλεταινία θα μπορούσε να παίξει.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4