-
Tι κουφα ειναι αυτα? Δηλ πως ακριβως εγιναν τα σκηνικα?
Να φοβομαστε μηπως μας γραψουν και για κρανος εμας τους οδηγους αυτοκινητων απο δω και περα δηλ? -
onboard καμερες και μαλιστα ΔΥΟ (μια για το δρομο και μια για εμας) βλεπω να 'χουμε, οπως στη Ρωσια αν αρχισουν τιποτα παρομοια σκηνικα διαφθορας της τροχαιας.... ε ρε γλεντια
-
kacey vs cop
1 τονος εναντιον 9mm -
εχουμε ξεφυγει. σκαρφιζοντε ψευτικες παραβασεις για να πληρωσουμε προστιμο?
-
[quote='lokatzis']Σήμερα άκουσα για δεύτερα φορά σε διάστημα δύο μηνών για περιστατικό όπου αστυνομικοί επιχειρούν να βεβαιώσουν παράβαση για ομιλία στο κινητό σε άτομο που δε μιλούσε. Και τα δύο περιστατικά είχαν ως 'θύματα' γυναίκες οδηγούς: την κοπέλα του αδελφού μου (στην Καλλιθέα) και την καλύτερη φίλη της κοπέλας μου (στην Κηφισιά)
Την 1η φορά η αντίδραση της κοπέλας δεν ήταν πολύ έντονη και δεν απέφυγε την κλήση. Τη 2η φορά (σήμερα) τους απείλησε με μήνυση κι αγωγή για ψυχική οδύνη, και την άφησαν να φύγει.
EDIT: Διόρθωσα το που συνέβησαν τα περιστατικά[/quote
Μαλλον για καμακι θα τις σταματησαν αμφοτερες..
-
κινουμε σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και βλεπω μπλοκο. μπροστα μου κινηται αυτοκινητο με αλβανικες
πινακιδες. στο μπλοκο ηταν 2-3 διας η ζηταδες. μολις βλεπει ο ενας αστυνομικος το αυτοκινητο με τις
αλβανικες πινακιδες τρεχει να ανεβει στη μηχανη. ανεβενει στη μηχανη, με περναει και κανει σημα στο
αυτοκινητο να κανει στην ακρη. τη στιγμη που ειναι διπλα στο αυτοκινητο με τις αλβανικες πινακιδες
μας προσπερναει ολους corsa opc χωρις πινακιδες. τιποτα δεν κανανε οι αστυνομικοι για τον απινακιδωτο
τυπο. -
Βασισου κ εσυ σε ενα τροχονομο για να κανει μια διασταυρωση πουτανα, δεν θα σε απογοητευσει...
Ποσο αχρηστοι μπορει να ειναι ρε πστ μου. Βαζουν ενα τροχονομο στο λιμανι του Πειραια για οταν αδειαζει πλοιο, ο οποιος κανει τοσο γαματα τη δουλεια του: απελευθερωνει το φαναρι που σε βγαζει απο το λιμανι (απο τις προβλητες στους δρομους του Πειραια) ωστε να ξεχυνονται 100 οχηματα καθε φορα, αλλα δεν υπαρχει κανενας στα υπολοιπα φαναρια
α) της ιδιας διασταυρωσης. Επειδη μιλαμε για πολυ μεγαλους δρομους, μπορει το καθετο φαναρι να ειναι 50μ πιο περα οπου φυσικα εσυ δεν μπορεις να δεις+ακουσεις τον τροχονομο που διωχνει τους αλλους με κοκκινο ενω εσυ εχεις πρασινο = χαμος.
β) των παρακατω διασταυρωσεων, οποτε ναι μεν βγαινουν απο το λιμανι αλλα μετα δεν εχουν που να πανε με αποτελεσμα να κλεινει ολος ο Πειραιας, 1 το βραδυ καθημερινης.
Γιδια.
-
ετσι ειναι και οταν δεν εχει καραβι..οταν μπαινει τροχονομος στον ηλεκτρικο και στον πυργο ο πειραιας γαμ..αναποδα
-
Τωρα τελευταια που κυκλοφορω με τη mercedes σχεδον σε καθε μπλοκο με σταματανε και μου ψαχνουνε το αυτοκινητο,πρεπει να τους ειπανε οτι κυκλοφορει πιτσιρικας με μαυρη μερσεντε και κουβαλαει οπλα δεν γινεται αλλιως.
Και κατι πιο σοβαρο,ειναι ενας τροχαιος με ασπρο πολιτικο octavia που κυκλοφορει στο ΒΟΑΚ και κανει κοντρες ουσιαστηκα με διαφορους και μετα τους σταματαει ο ιδιος η δινει σημα σε αλλα περιπολικα.
Κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο; -
Χρόνια εφαρμόζει αυτή την τακτική η ΕΛΑΣ για να πιάνει επαυτοφόρω τους κοντράκιδες. Δεν υπάρχει κάτι το παράνομο.
-
Απλως ειναι αδερφες ολοι τους.΄
-
Νομινο η οχι πουστια ομως σιγουρα.
-
Δηλαδή αν θέλουν να πιάσουν έναν βιαστή και βάλουν για πουτάνα μια αστυνομικίνα είναι πουστιά έτσι??
-
όχι. ταινία του χόλιγουντ.
-
Θες να πεις ότι ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο εδώ?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δηλαδή αν θέλουν να πιάσουν έναν βιαστή και βάλουν για πουτάνα μια αστυνομικίνα είναι πουστιά έτσι??Σου φαινεται της ιδιας σοβαροτητας/σημαντικοτητας..;;
Το να κανεις τον κοντρακια και να περιμενεις να βγαλεις λαβρακι ειναι μηπως μερος καποιας επιχειρησης οπως το να υποδυθει μια μπατσινα αυτην που λες;; -
Aπλα η διαφορα ειναι οτι για να πιασει καποιος να βιασει την μπατσινα πρεπει να ειναι βιαστης,αλλιως οποιοσδηποτε αλλιως δεν του περναει καν απο το μυαλο.
Ενω οταν καποιος σου κολλαει απο πισω και ειδικα αμα εχεις και ανοιχτο δρομο λες και τι εγινε να το πατησω λιγο και τσουπ σε γραφει για ταχυτητα.
Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως το ιδιο λοιπον. -
Δεν πάνε στον οποιονδήποτε. Και γιατί να το πατήσεις με κάποιον που θα σε προκαλέσει?? Ίδιας σοβαρότητας δεν είναι το ένα με το άλλο αλλά είναι ένας καλός τρόπος να αποτρέπουν κόντρες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν πάνε στον οποιονδήποτε. Και γιατί να το πατήσεις με κάποιον που θα σε προκαλέσει?? Ίδιας σοβαρότητας δεν είναι το ένα με το άλλο αλλά είναι ένας καλός τρόπος να αποτρέπουν κόντρες.Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο,η ενσταση μου ηταν στο οτι ειναι ιδιας σοβαροτητας.
-
Σίγουρα δεν είναι απλά το έθεσα ως παράδειγμα στο ότι χρησιμοποιούν δολώματα όταν θέλουν να βρουν κάποιον που παρανομεί.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4