-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπαίσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.Δηλαδη δεν μπορει να τον γραψει ποτε η τροχαια???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπαίσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.
Δηλαδη δεν μπορει να τον γραψει ποτε η τροχαια???
Xαλαρά τους γράφουν. Εχω πολλά παραδείγματα από γνωστούς και συγγενείς.
-
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπαίσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.
Δεν υπάρχει 'δεν μπορώ', υπάρχει 'δε θέλω'
-
Μπορεί, αλλά αντί για το κλασσικό 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ;' λένε είμαι/ήμουν ένστολος* και λόγω καλής θέλησης, καθαρίζουν.
*αστυνομικός, στρατιωτικός, κτλ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα ο πατέρας μου έχει γλιτώσει κάνα 3-4 κλήσεις (για ταχύτητα πάντα. βασικά ποτέ δεν τον γράψαν. χαιρετούρα μόλις βλέπαν την ταυτότητα και αντίο) λόγω επίδειξης της στρατιωτικής ταυτότητας.
-
Αυτό με την ταυτότητα το παθαίνω και εγω.
Και χωρίς να ήµουν ποτέ ενστολος. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εμένα ο πατέρας μου έχει γλιτώσει κάνα 3-4 κλήσεις (για ταχύτητα πάντα. βασικά ποτέ δεν τον γράψαν. χαιρετούρα μόλις βλέπαν την ταυτότητα και αντίο) λόγω επίδειξης της στρατιωτικής ταυτότητας.
Αυτό ακριβώς γίνεται. Συναδέλφους δεν γράφουν...
-
Αλλά ακόμα και να τον γράψουν,σίγουρα γλυτώνει τα χειρότερα την μέγιστη ποινή δηλαδή
-
Εκτός και αν στο μπλόκο έχει και Στρατονομία όπως συνηθίζεται εις τον εξωτικό Νομό Εβρου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκτός και αν στο μπλόκο έχει και Στρατονομία όπως συνηθίζεται εις τον εξωτικό Νομό Εβρου.Εκεί όντως ζορίζουν τα πράγματα. Αλλά πάλι Αξ/κους πολύ δύσκολα γράφουν. Οι οπλίτες (μέχρι και Αλχίας) την πληρώνουν συνήθως. Βέβαια επειδή είναι ΣΝ, η βεβαίωση αποστέλεται στην Μονάδα και έχεις κακά ξεμπερδέματα...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Αλλά ακόμα και να τον γράψουν,σίγουρα γλυτώνει τα χειρότερα την μέγιστη ποινή δηλαδήΕλεεινά πράγματα.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά ακόμα και να τον γράψουν,σίγουρα γλυτώνει τα χειρότερα την μέγιστη ποινή δηλαδή
Ελεεινά πράγματα.
Ελεεινά αλλά και στους πολίτες γίνονται, μερικά ποστ πιο πάνω έχει περιπτώσεις.
Δεν είδα εκεί αντίστοιχη ευαισθησία.
Ή δεν σου έχει τύχει εσένα να την «γλυτώσεις»; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελεεινά πράγματα.
Ελεεινά αλλά και στους πολίτες γίνονται, μερικά ποστ πιο πάνω έχει περιπτώσεις.
Δεν είδα εκεί αντίσοιχη ευαισθησία.
Ή δεν σου έχει τύχει εσένα να την «γλυτώσεις»;Οχι, δεν έχει τύχει να γλυτώσω κάτι αφενός, αφετέρου είναι ελεεινό να χρησιμοποιεί κανείς την ιδιότητά του για να γλυτώσει τις συνέπειες. Διαφωνείς;
Ακόμα χειρότερο να ξερει ότι δεν πρόκειται να πάθει κάτι λόγω αυτής.Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οχι, δεν έχει τύχει να γλυτώσω κάτι αφενός, αφετέρου είναι ελεεινό να χρησιμοποιεί κανείς την ιδιότητά του για να γλυτώσει τις συνέπειες. Διαφωνείς;
Ακόμα χειρότερο να ξερει ότι δεν πρόκειται να πάθει κάτι λόγω αυτής.Sent from my Tab using a pigeon.
Ε τότε πρέπει να είσαι ο μοναδικός έλληνας που συμβαίνει αυτό. Να μην σε πετύχει τροχαίος να διαπράτεις παράβαση.
Για την ιδιότητα, σου ξαναλέω ότι αφενός δεν την χρησιμοποιεί, απλά η τροχαία λόγω 'συναδελφικότητας' τους αφήνουν, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ αφετέρου τι διαφορά έχει το να δει ότι είσαι ένστολος μέσω της ταυτότητας που θα δώσεις με τα χαρτιά σου και να σε αφήσει με το να το παίξεις Μάρθα Βούρτση και να επικαλεστείς δέκα δικαιολογίες και τελικά να μην σε γράψει;
-
Γιατί, ποιος σου είπε ότι το είναι λιγότερο ελεεινό να κλαίγεται κανείς στο όργανο;
Do the crime, do the timeSent from my Tab using a pigeon.
-
Περιπολικό με εκτυφλωτικά φώτα ομίχλης και σβηστά τα φώτα πορείας προχτές το βράδυ στην παραλία Καλαμάτας.
-
Δε ξέρω πού αλλού να το γράψω. Επιτέλους κάποιος ας πάρει μια πρωτοβουλία ας μην κάθονται στα γραφεία τους να συμπληρώνουν μηνύσεις και καταθέσεις.
Μόνο στην εταιρία που εργάζομαι εγώ απο τον Απρίλιο μέχρι χθές μας έχουν 'ανοίξει' πάνω απο 40 Panda στην συντριπτική τους πλειοψηφία στα Χανιά. Και δεν πρόκειται για κάποιο μίσος πού έχουν κάποιοι πρός την εταιρία μου. Πολλά rent a car έχουν παράπονο ότι τους σπάνε αμάξια δλδ Panda. Είναι εκατοντάδες τα κρούσματα!! Δεν θέλω να γράψω πώς τα ανοίγουν αλλά είναι βέβαιο - φωνάζει απο μακριά - ότι είναι σπείρα. Ας πάρουν ένα Panda κι ας το παρκάρουν σε κάποιο απόμερο μέρος και ας βάλουν 2 νεαρές αστυνομικίνες ή ένα άντρα και μια γυναίκα να φανεί ότι είναι τουρίστες που το έχουν νοικιάσει. Κάποια στιγμή θα τους πιάσουν μαμώ το κέρατό μου.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι στα Χανιά. Έχουμε και μερικά κρούσματα έξω απο μουσεία του Ηρακλείου που πάνε οι επισκέπτες. Τα ίδια ισχύουν κι εδώ. Γιατί να περνάω εγώ την ώρα μου στο αστυνομικό μέγαρο - όταν μάλιστα έχω και πολλή δουλειά - να κάνω το μεταφραστή στους άτυχους τουρίστες? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι, δεν έχει τύχει να γλυτώσω κάτι αφενός, αφετέρου είναι ελεεινό να χρησιμοποιεί κανείς την ιδιότητά του για να γλυτώσει τις συνέπειες. Διαφωνείς;
Ε τότε πρέπει να είσαι ο μοναδικός έλληνας που συμβαίνει αυτό. Να μην σε πετύχει τροχαίος να διαπράτεις παράβαση.
Για την ιδιότητα, σου ξαναλέω ότι αφενός δεν την χρησιμοποιεί, απλά η τροχαία λόγω 'συναδελφικότητας' τους αφήνουν, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ αφετέρου τι διαφορά έχει το να δει ότι είσαι ένστολος μέσω της ταυτότητας που θα δώσεις με τα χαρτιά σου και να σε αφήσει με το να το παίξεις Μάρθα Βούρτση και να επικαλεστείς δέκα δικαιολογίες και τελικά να μην σε γράψει;
Αμα δεν ηθελε καποιος να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του , θα μπορουσε απλα να δειξει διπλωμα και οχι ταυτοτητα
Παντως κι εγω ακουω συγγενεις μου αστυνομικους να λενε οτι τρωνε κλησεις, αλλα το κοβω μουφια για μην τους ζητησουμε ποτε χαρες μιας και η συναδελφικοτητα υπερισχυει της οικογενειας
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αμα δεν ηθελε καποιος να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του , θα μπορουσε απλα να δειξει διπλωμα και οχι ταυτοτητα
Sent from my LG-P500
Παλιά δεν ζήταγαν ταυτότητα, πλέον ζητάνε σε όλους. 9 στις 10 φορές μαζί με ασφάλεια και δίπλωμα μου ζήτησαν και ταυτότητα. Αρα δεν ισχύει αυτό που λες.
Sent from my phone using Οpera Mobile
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το περίεργο στις παραπάνω ιστορίες είναι ότι σε έγραψαν έστω και μία φορά όντας ένστολος...ΥΓ: Μπορόυσες άνετα να το αποφύγεις αν είχες κάνει χρήση ιδιότητας από την πρώτη στιγμή.
΄Ημουν σίγουρος οτι θα χαλάρωναν αμα τη εμφανίσει στρατιωτικής ταυτότητας...αλλά στην αρχή με τον χοντροανθυπαστυνόμο τα χρειάστηκα γιατί ήταν πολύ επιθετικός και δεν μου άφησε να του εξηγήσω ότι είχα άδεια Λελε και η περίμενε να πάμε διακοπές.
Βέβαια το μεγάλο γέλιο έπεφτε πάντα με τον πατέρα μου, που μονίμως είχε ταυτότητα με 1-2 βαθμούς κάτω από τον πραγματικό, και τους συνοριακούς οι οποίοι συνήθιζαν να χαιρετούν δίνοντας πίσω την ταυτότητα και να λένε καλο δρόμο κ. Υπολοχαγέ π.χ...τότε θυμόταν ότι πρέπει να αλλάξει ταυτότητα
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4