-
Παίδες θα αποσύρω το αυτοκίνητο μέχρι τέλος του έτους ΑΛΛΑ σε λίγη ώρα περνάω ΚΤΕΟ...
ΕΙΝΑΙ απαραίτητο να περάσω ; μου ζητάνε το χαρτί απο το κτεο στην παραλαβή του αποσυρόμενου;;; -
Παίδες θα αποσύρω το αυτοκίνητο μέχρι τέλος του έτους ΑΛΛΑ σε λίγη ώρα περνάω ΚΤΕΟ...
ΕΙΝΑΙ απαραίτητο να περάσω ; μου ζητάνε το χαρτί απο το κτεο στην παραλαβή του αποσυρόμενου;;; -
Από όσο ξέρω χαρτί ΚΤΕΟ δεν ζητουν κατα την απόσυρση.
-
Πάντως το ΚΤΕΟ που ρώτησα σήμερα είπαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση για το θέμα της απόσυρσης και συνεπώς δεν ξέρουν τίποτα περισσότερο από ό,τι όλοι μας από τα ΜΜΕ!
-
Πήρα 4-5 τηλεφ. σε ικτεο και δεν ήξερε κανείς τίποτε, το θέμα ειναι οτι μέχρι το Δεκεμβρη πρέπει να πάρω αυτοκίνητο καινούριο(δε σκοπευω να πληρώσω τέλη του `10 για το αποσυρόμενο),
και λογικό είναι να μη ζητήσουν χαρτί απο το κτεο, αλλά επειδή είναι πολύς ο καιρός μέχρι το Δεκέμβρη θα πάω να το περάσω...χαλάλι τα 50(ελπίζω...)
KTEO και...απόσυρση