-
Έπαιρναν επίδομα καυσίμων οι πελάτες της Ρολς για αυτό είχε μόνο βενζίνη
-
To αμάξι είναι υπέροχο τι λέμε τώρα; Προσωπικά dieselάκι μόνο σε τέτοιο σκάφος, και όσο το δυνατόν περισσότερα κυβικά. Ο ήχος του βενζινοκίνητου είναι σαφώς ανώτερος αλλά μιλάμε για hardcore-ίλα offroader που το τελευταίο που θα κοιτάξει κάποιος ειναι το πόσο ευχάριστος είναι ο ήχος. Μακάρι να είχαμε λεφτά να λέτε αν και θα ήταν κλαυσίγελος να ψάχνεις με αυτό πάρκινγκ στη Γλυφάδα.
-
@diego1960 said in Toyota Land Cruiser (2010):
To αμάξι είναι υπέροχο τι λέμε τώρα; Προσωπικά dieselάκι μόνο σε τέτοιο σκάφος, και όσο το δυνατόν περισσότερα κυβικά. Ο ήχος του βενζινοκίνητου είναι σαφώς ανώτερος αλλά μιλάμε για hardcore-ίλα offroader που το τελευταίο που θα κοιτάξει κάποιος ειναι το πόσο ευχάριστος είναι ο ήχος. Μακάρι να είχαμε λεφτά να λέτε αν και θα ήταν κλαυσίγελος να ψάχνεις με αυτό πάρκινγκ στη Γλυφάδα.
δεν ειναι για σκληρα ή μαλλον για πολυ σκληρα
ειναι απλα ενα πραγματικο σουβ που παει εκτος
ακομη και οι nestle εκδοσεις (απο κατω) δεν φτανουν το ρανγκλερ - οκ μεχρι να το πηδηξουν οι γαλλοιαλλα με το κρουζερ κανεις ταξιδαρες με πυξιδα και 'παμε προς τα δω να δουμε τι εχει' αντι για gps και κοκοκοκο στο ψηλο πριμιοδικουνητο
-
Σε εμπιστεύομαι απόλυτα, απλά το λέω βλέποντας τι χαρακτηρίζεται SUV αυτές τις μέρες, δλδ κάτι ψηλωμένα Corsa, Polo και Fiesta, αυστηρά προσθιοκίνητα και με λάστιχα δρόμου, αυτό μπροστά τους φαίνεται τανκ.
Ακόμα και τα premium όπως λες δλδ οι GLC και οι X3/5, είναι της πλάκας SUV.
-
Μία χαρά diesel έχουν BMw/Mercedes/Mazda για πανάκριβα μοντέλα..δεν είναι ηλίθιοι.. ακόμη και η Toyota βλέπουμε εδώ, σε πολλές αγορές δεν προσφέρει καν βενζίνη..
-
Το σύστημα που έχει το crawl ( πως το λέει ) , είναι πραγματικά εντυπωσιακό , οι γνωστοί Ισπανοί με το νταμάρι παραμιλούσαν ..... Δεν παύει να είναι βέβαια απλά ένα σύστημα ελέγχου πρόσφυσης , όταν το jeep ( και η G ) , κλειδώνουν 3 διαφορικά....
Από την άλλη εγώ ,τελευταία χαζεύω και με αυτό : https://ineosgrenadier.com/en/gb/ .
ΑΝ ισχύει ( γιατί μου ακούγεται λίγο μπαρούφα.....) , ότι βγήκε από το πείσμα ενός ζάμπλουτου λάτρη των defender , σε απάντηση της φλωρο-κατάντιας των νέων defender , είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Πάντως σύγκριση δε μπορεί να γίνει , ενός προϊόντος μιας πρωτοεμφανιζόμενης εταιρίας με τη μηχανολογική εμπειρία των L.c.
-
Land cruiser για την ελληνική αγορά
-
@civil357 said in Toyota Land Cruiser (2010):
ΑΝ ισχύει ( γιατί μου ακούγεται λίγο μπαρούφα.....) , ότι βγήκε από το πείσμα ενός ζάμπλουτου λάτρη των defender , σε απάντηση της φλωρο-κατάντιας των νέων defender
Τα οποία νέα Land Rover είναι πολύ ικανότερα από τα παλιά εκτός δρόμου...
-
Tις προάλλες πέρασε από μπροστά μου ένα toyota fj cruiser τίγκα στη λάσπη! Μιλάμε μέχρι τον ουρανό καφέ ήταν!
Αυτό τι λέει; Πολύ σπάνιο γενικά... -
Οτι θα βούλιαξε στην λάσπη και θα το έβγαλε κανένα βιτάρα...
-
@xenos said in Toyota Land Cruiser (2010):
Tις προάλλες πέρασε από μπροστά μου ένα toyota fj cruiser τίγκα στη λάσπη! Μιλάμε μέχρι τον ουρανό καφέ ήταν!
Αυτό τι λέει; Πολύ σπάνιο γενικά...6 κυκλοφορουν στην ελλαδα
ειναι ενα prado 120 με αλλο σουλουπι, πολυ πιο ομορφο, και πισω μπλοκε.
φυσικα γινεται ενα εξαιρετικο εκτος δρομου οχημα.
αλλα κανενα ελληνικο δεν εχει γινει, ειναι ολα κοντα στο μαμα.
οποτε εχουν μετριες δυνατοτητες εκτος αλλα το πετενσιαλ να γινουν αρματα.
εαν εβρισκα ενα σε λογικη τιμη (<30000) το χτυπαγα.
αλλα δεν.... -
@pgp737ng said in Toyota Land Cruiser (2010):
@gatoz said in Toyota Land Cruiser (2010):
αλλα δεν....Σου βάζω τα έξτρα χρήματα πάνω από τα 30.000 για να σε πάρω μια φωτογραφία να οδηγείς τουοτα!!!!
Πρόσεχε τι εύχεσαι!
-
@pgp737ng said in Toyota Land Cruiser (2010):
@gatoz said in Toyota Land Cruiser (2010):
αλλα δεν....Σου βάζω τα έξτρα χρήματα πάνω από τα 30.000 για να σε πάρω μια φωτογραφία να οδηγείς τουοτα!!!!
προσεξε τι λες οπως σου γραφει και ο ξαδερφος της μαριαννας....
εαν ειχε ετοιμοπαραδοτο 3d nestle και οχι σε 2.5 χρονια.....
Toyota Land Cruiser (2010)