-
Βλεπω διαφορα TVR στη Γερμανικη αγορα τα οποια παιζουν γυρω στα 25.000 και μαλιστα μοντελα 2005-06.Αξιζει η αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου?Ανταλλακτικα?
-
Βλεπω διαφορα TVR στη Γερμανικη αγορα τα οποια παιζουν γυρω στα 25.000 και μαλιστα μοντελα 2005-06.Αξιζει η αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου?Ανταλλακτικα?
-
-
Ανταλλακτικά θα πρέπει να τα παραγγέλνεις μόνος σου και θα υπάρχει καθυστέρηση μέχρι να τα έχεις.
Αλλά κυρίως, δεν σε ενοχλεί που θα είναι δεξιοτίμονο; -
Από τα πιο ζημιάρικα sportscars! Εξαιρετικά δύστροπα, χωρίς καθόλου υποστήριξη και ακατάλληλα για Ελλάδα. Α και η εταιρεία βρίσκεται σε ύπνωση αν και δεν έχει κλείσει επίσημα (έχει σταματήσει να παράγει εδώ και χρόνια βέβαια).
-
ρωσικα,τι περιμενεις...
-
Ήχος:
Youtube VideoTest του Sagaris απο Top Gear
Youtube VideoΓενικώς μ' αρέσουν αρκετά. Φοβερός ήχος και πάντα η TVR κοίταζε να διατηρεί το βάρος χαμηλά 1000-1100 κιλά
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Βλεπω διαφορα TVR στη Γερμανικη αγορα τα οποια παιζουν γυρω στα 25.000 και μαλιστα μοντελα 2005-06.Αξιζει η αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου?Ανταλλακτικα?Ό ορισμος του εγγλεζικου ροουστερ, ελαφρυ, με μακρια μουρη ,πολυ γκαζι +τρομακτικη συμπεριφορα...
Το αυτοκινητο ειναι φτιαγμενο μονο για να βγαζει γουστα, χαλια ποιοτητα,απουσια ηχομονωσης.για λατρεις
Της εγγλεζικης αυτοκ κουλτουρας +νοσταλγους των σκληρων(στα ορια του μαζοχισμου) αυτοκινητωνΛα
-
δεξιοτιμονα?Ακομα και αυτα που κυκλοφορουν στη γερμανια?
Τα ανταλλακτικα παντως δεν πρεπει να κοστιζουν πολυ.
Παντως εφανισιακα ειναι απαιχτα ιδιαιτερα στο πισω μερος -
Ενα TVR που μ' αρέσει είναι το Chimaera. Μου φένεται ότι κυκλοφορεί και ένα άσπρο εδώ

Μικρό σχετικά σε διαστάσεις με 4000κεκ και 4500κεκ V8. Πρέπει να'ναι τρέλα να το οδηγάς Αυτό όμως που μ'αρεσει περισσότερο σε αυτό το μοντέλο είναι το εσωτερικό του..

-
Δεν ξέρω τι λένε σαν αυτοκίνητα αλλά είναι πανέμορφα . Θυμάμαι αυτό που οδηγούσε ο travolta στην ταινια κωδικος swordfish
-
Ο χρήστης παπ73 έγραψε:
Δεν ξέρω τι λένε σαν αυτοκίνητα αλλά είναι πανέμορφα . Θυμάμαι αυτό που οδηγούσε ο travolta στην ταινια κωδικος swordfishTuscan! Εμφανισιακά δεν παίζεται.
Αλλά απ' ότι διάβαζα για να το οδηγήσεις πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα @@
Χαρακτηριστικό είναι ότι 80-90% των ατυχημάτων με TVR δεν περιλαμβάνει άλλο αυτοκίνητο, κοινώς οι ιδιοκτήτες τα βγάζουν σε τίποτα ερημικούς κωλόδρομους για να ξεκ@υλώσουν και το αυτοκίνητο καταλήγει 'στου χαντάκ'...
Επίσης, παίζει μία Alfa 35 ετών να είναι πιο αξιόπιστη...
Αλλά από εμφάνιση γ@μ@νε! Ιδίως για εμένα το Tuscan!
Την εταιρεία την είχε ένας Άγγλος (που πέθανε πρόσφατα - Γουόκινσω), αλλά την πούλησε σε έναν 22χρονο Ρώσο (προφανώς ο μπαμπάς του αγόρασε κάτι να παίζει) και μετά από ένα χρόνο το μαγαζί έκλεισε... Κάτι ακούγεται για παραγωγή σε άλλη χώρα (Ν. Αφρική), αλλά χλωμό το κόβω να νεκραναστηθεί...
-
οντως το Chimaera ειναι το αγαπημενο μου απο θεμα εμφανισης.Τι κινητηρες φορανε?Rover?
-
Τα τελευταία μοντέλα φωρούσαν κινητήρες 100% TVR. In-line 6 3600-4000cc. Τα παλαιότερα (Griffith, Chimaera, Cerbera) μου φένεται Rover V8 και Ford 5.0 V8 (ο κινητήρας του Mustang GT/LX δεκαετίας 80). Φυσικά με ανάλογες τροποποίησεις πάντα. Ο 4,5λτ V8 δεν ξέρω απο ποια εταιρεία είναι
-
Χωρις να εχω ονειρευτει ή ποθησει ποτε ενα TVR οφειλω να παραδεχτω οτι το καλοκαιρι που σουλατσαριζε ενα χαμελαιων TVR (μην με ρωτησετε μοντελο δεν εχω ιδεα...) στην παραλια της Καλαματας ηταν απλα απιστευτα εντυπωσιακο...Αλλα ξερω κι εγω...? Πολυ extravaganza μου κανει...! Δεν επαιρνε καλυτερα μια Lotus...? Σπανιο αμαξι και η Lotus, καθαρα οδηγοκεντρικο και καιει και στοιχιζει και λιγοτερα...Μονο απο ηχο πασχει...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Τα τελευταία μοντέλα φωρούσαν κινητήρες 100% TVR. In-line 6 3600-4000cc. Τα παλαιότερα (Griffith, Chimaera, Cerbera) μου φένεται Rover V8 και Ford 5.0 V8 (ο κινητήρας του Mustang GT/LX δεκαετίας 80). Φυσικά με ανάλογες τροποποίησεις πάντα. Ο 4,5λτ V8 δεν ξέρω απο ποια εταιρεία είναιOι οποίοι ΤVR κινητήρες είναι μια απελπισία και μισή από άποψη αξιοπιστίας και ένας από τους λόγους που φαλήρισε η εταιρεία.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Tuscan! Εμφανισιακά δεν παίζεται.
Αλλά απ' ότι διάβαζα για να το οδηγήσεις πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα @@
Χαρακτηριστικό είναι ότι 80-90% των ατυχημάτων με TVR δεν περιλαμβάνει άλλο αυτοκίνητο, κοινώς οι ιδιοκτήτες τα βγάζουν σε τίποτα ερημικούς κωλόδρομους για να ξεκ@υλώσουν και το αυτοκίνητο καταλήγει 'στου χαντάκ'...
Επίσης, παίζει μία Alfa 35 ετών να είναι πιο αξιόπιστη...
Αλλά από εμφάνιση γ@μ@νε! Ιδίως για εμένα το Tuscan!
Την εταιρεία την είχε ένας Άγγλος (που πέθανε πρόσφατα - Γουόκινσω), αλλά την πούλησε σε έναν 22χρονο Ρώσο (προφανώς ο μπαμπάς του αγόρασε κάτι να παίζει) και μετά από ένα χρόνο το μαγαζί έκλεισε... Κάτι ακούγεται για παραγωγή σε άλλη χώρα (Ν. Αφρική), αλλά χλωμό το κόβω να νεκραναστηθεί...
Πραγματικα η TVR ήταν ότι ναναι. Μου φένεται ότι οι εμπνεύσεις τους έρχονταν την ώρα που θα παιζαν ξύλο εξώ απο καμία Pub φουλ μεθυσμένοι..Αλλά γιαυτό μ' αρέσει η TVR: τα αμάξια της ήταν προϊόν αυθορμητισμού. Δεν θα έκαναν έρευνες μάρκετινγκ ούτε πόσο θα κόστιζε το εγχηριμα ούτε τπτ
Η διαδικασία επιλογής για εξέλιξη ενος νέου μοντέλου θα πήγαινε κάπως έτσι
'Φάση δεν θα'χε να χουμε ένα ελαφρύ ροουντστερ μ'εναν απ'αυτούς τους αμερικάνικους V8'
'Ναι.'
Result: Griffith, ChimaeraTVR: 'Ολοι οι κατασκευστες φλωρέψαν και βγάζουν gay κινητήρες.'
Λογιστής: 'Δεν έχετε τους απαραίτητους πόρους για να εξελιξετε δικο σας κινητηρα'
TVR: 'Στα @@ μας. Και κινητήρα θα φτιάξουμε και καινούργιο μοντέλο'
Result: TVR Tuscan'Αυτή η Z3 M roadster καλή είναι αλλά θέλω κάτι πιο άγριο '
Result: Tamoradefinition of Cult
-
θα τα χαρακτηριζα μια μεγενθυση απο Λοτους με ακριβοτερο κοστος συντηρησης μεν αλλα ταυτοχρονα καλυτερες επιδοσεις και μεγαλυτερη ευχρηστια δε.Παντως εχουν οντως μεγαλους κινητηρες και χαμηλο βαρος.Το θεμα ειναι οτι εφ οσον εχουν κινητηρες φορντ κτλ ενδεχομενως να υπαρχουν ανταλλακτικα και σε προσιτες τιμες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Oι οποίοι ΤVR κινητήρες είναι μια απελπισία και μισή από άποψη αξιοπιστίας και ένας από τους λόγους που φαλήρισε η εταιρεία.
δυστυχώς.
όπως και να το κάνουμε όμως ο ήχος ήταν τρομοκρατικός
http://www.youtube.com/watch?v=TSlkKO-E ... re=related -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
θα τα χαρακτηριζα μια μεγενθυση απο Λοτους με ακριβοτερο κοστος συντηρησης μεν αλλα ταυτοχρονα καλυτερες επιδοσεις και μεγαλυτερη ευχρηστια δε.Παντως εχουν οντως μεγαλους κινητηρες και χαμηλο βαρος.Το θεμα ειναι οτι εφ οσον εχουν κινητηρες φορντ κτλ ενδεχομενως να υπαρχουν ανταλλακτικα και σε προσιτες τιμες.Kαι τραγική οδική συμπεριφορά
Βέβαια έχουν πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
@Pathos
Εχω ακούσει live στο Λονδίνο...Τρελό ρισπέκτ
TVR.Τι λένε?