-
Στο mazda cx-7 ,απο την αρχη που το πηρα, λιγο μετα το ξεκινημα νιωθω ενα τριξιμο κατω απο τα πενταλ και εναν κραδασμο μαλλον στο πενταλ του φρενου.Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι θα τον παρακαλουσα να μου πει γιατι δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η αν ειναι προβλημμα.Επισης να σημειωσω οτι το κανει μια φορα αμεσως μετα το πρωτο ξεκινημα και δεν το ξανακανει οσα χιλιομετρα και αν κανω στη συνεχεια.Ευχαριστω.
-
Στο mazda cx-7 ,απο την αρχη που το πηρα, λιγο μετα το ξεκινημα νιωθω ενα τριξιμο κατω απο τα πενταλ και εναν κραδασμο μαλλον στο πενταλ του φρενου.Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι θα τον παρακαλουσα να μου πει γιατι δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η αν ειναι προβλημμα.Επισης να σημειωσω οτι το κανει μια φορα αμεσως μετα το πρωτο ξεκινημα και δεν το ξανακανει οσα χιλιομετρα και αν κανω στη συνεχεια.Ευχαριστω.
-
-
Hλεκτροβάνες στην μονάδα του ABS/ESP. Μην ανησυχείς, νορμάλ είναι.
-
Ο χρήστης sorocos έγραψε:
Στο mazda cx-7 ,απο την αρχη που το πηρα, λιγο μετα το ξεκινημα νιωθω ενα τριξιμο κατω απο τα πενταλ και εναν κραδασμο μαλλον στο πενταλ του φρενου.Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι θα τον παρακαλουσα να μου πει γιατι δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η αν ειναι προβλημμα.Επισης να σημειωσω οτι το κανει μια φορα αμεσως μετα το πρωτο ξεκινημα και δεν το ξανακανει οσα χιλιομετρα και αν κανω στη συνεχεια.Ευχαριστω.Δες εδω viewtopic.php?f=15&t=15651&p=1544891&hilit=cx7#p1544891
για περισοτερες πληροφοριες
CX-7 τριξιμο και κραδασμος στο πενταλ