-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σωστό! Ας θέσουμε ένα νέο θέμα για να δουλέψουμε!
Εμείς οι δυο?!!
...λίγο 'σπαστικό' δεν είναι?Εσυ πως εξηγείς την τροπή αυτή του τόπικ?
Πρέπει να ερμηνεύσω κάτι?
-
-
Άντε λοιπόν άς κάνουμε μια στροφή...

-

-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:

αυτο το συστημα κατω στις ροδες το θυμαμαι σε concept της renault .....μεσα δεκαετιας του 90
-
Ρακούν
-
ακριβως................

και μαλιστα θυμαμαι ειχε εναν εκπληκτικο τροπο να διωχνει τα νερα απο το παρ-μπριζ!!!! -
κάπου έπαιζε ένα καταπληκτικό βιντεάκι μ αυτό το μοντέλο...
-

-
Μοιαζει με maybach exelero....
-

-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Άντε λοιπόν άς κάνουμε μια στροφή...

αυτό φαίνεται σοβαρό σχέδιο, έχουμε μπροστινή απεικόνιση?
-

-
χμμ το μπροστά δεν με ενθουσιάζει όπως το πίσω
2 προτάσεις.
1.στα φώτα ακολουθείς το μοτίβο που έχεις και πίσω και τα σπας σε δύο υποκατηγορίες
2.το καπό, εκεί που κάνει το σκαλοπάτι για το φτερό απο τη μεριά της πόρτας δεν μου αρέσει. φέρνει υπερβολικά, ΙΜΗΟ, σε buggy. καλύτερα να σβηστεί σχεδιαστικά. πρόσθεσα και μια κλίση στο μπροστά παράθυρο.
με όλο το θάρρος λοιπόν

-
Καλοδεχούμενες οι προτάσεις.
Αυτός εξ άλλου είναι ο σκοπός των σκίτσων , να βρεθεί η πρόταση που θα ενθουσιάζει.
Φυσικά για να γίνει αυτό απαιτείται η δημιουργία εκατοντάδων σκίτσων.
Παράδειγμα: Eνώ συμφωνώ για τα φώτα, προτιμώ να κρατήσω το φούσκωμα πάνω από τους θόλους.
Παράλληλα το 'σπάσιμο'-κατέβασμα της γραμμής στο παράθυρο της εμπρόσθιας πόρτας απαιτεί επανασχεδιασμό της γραμμής μέσης.

-

-
το σπάσιμο στο παράθυρο δεν μου αρέσει τελικά. μου φαίνεται αλλοιώνει το αρχικό σχέδιο.
πως σου φαίνεται να κάνουμε λίγο πιο τρισδιάστατο το καπό.
σηκώνεις λίγο πάνω απο τα φτερά και στο κέντρο πιο κάτω. στο μπροστά μέρος να σβήνει σαν πιο τετραγωνισμένο U
άλλαξα λίγο τα φώτα.
υποτίθεται το κομμάτι πάνω στο καπό είναι drl τα μεγάλα είναι για μεσαία και προβολείς και τα μικρά στάθμευσης
αν μπορούσαμε να βάλουμε κάτι ανάμεσα σε drl και κυρίως φώτα, όπως πίσω δεν θα με χάλαγε
οπότε πάμε πάλι με τα ορνιθοσκαλίσματα μου

-
-

-
Ο Θείος από την Αμερική!.....

Σχεδιασμός Αυτοκινήτου