-

Πολύ μ αρέσει να βλέπω το αρνητικό του σχεδίου!

-
Αυτό το κομμάτι εργασίας είναι εξίσου ενδιαφέρον και δημιουργικό με το στάδιο της σχεδίασης!
Youtube Video -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:

Κωνσταντίνε επιτέλους κάτι που κινείται κοντά σε αυτό που σκεφτόμουν (έχω κάνει άπειρα σχέδια αλλά είναι όλα χάλια και δεν τα ανεβάζω - θα κάνω κάποιο που να βλέπεται, που θα πάει)
Αυτό το τελευταίο σου σχέδιο πάντως είναι στη λογική που ακολουθώ και εγώ.
-
'Επιφάνεια' εργασίας!...

Έχουμε παρόμοια επιφάνεια εργασίας αλλά ο καπνός είναι κίτρινος, η κούπα πολύ πιο μεγάλη και τα σχέδια πολύ χειρότερα
Το κάτω αριστερά μου αρέσει
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:

Κωνσταντίνε επιτέλους κάτι που κινείται κοντά σε αυτό που σκεφτόμουν (έχω κάνει άπειρα σχέδια αλλά είναι όλα χάλια και δεν τα ανεβάζω - θα κάνω κάποιο που να βλέπεται, που θα πάει)
Αυτό το τελευταίο σου σχέδιο πάντως είναι στη λογική που ακολουθώ και εγώ.
Ανέβασε κάποια και που ξέρεις....μπορεί να βελτιωθούν!...
-
-
Θα περιμένουμε να δούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους τι ετοιμάζουν.....
Εγώ αύριο θα ανεβάσω κανένα σχεδιάκι....έγινε κατάληψη στο γραφείο!.... -
Μετά από μια μικρή 'αποχή' έμα σκιτσάκι ακόμα...

Απεργία κάνετε ρε?! -
-
Θάνο δεν μπορούμε να τα δούμε...κάτι γίνεται
ΟΚ...άκυρο φαίνονται! -
-
Το Renault είναι λίγο άσχετο! Και τα δύο έγιναν στο διάλειμμα και το renault προέκυψε όταν ο καθηγητής μου είπε ότι έχει ένα Megan RS F1 (προηγούμενη γενιά). Αύριο θα επιστρέψω με καλύτερα γιατί σήμερα απογοητεύτηκα λίγο από την φόρμα μου
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
:lol: Το Renault είναι λίγο άσχετο! Και τα δύο έγιναν στο διάλειμμα και το renault προέκυψε όταν ο καθηγητής μου είπε ότι έχει ένα Megan RS F1 (προηγούμενη γενιά). Αύριο θα επιστρέψω με καλύτερα γιατί σήμερα απογοητεύτηκα λίγο από την φόρμα μουΚάτι έχεις κάνει και σου βγαίνουν πολύ κάθετα οι πλευρικές επιφάνειες....
-
Τέλος ημέρας!

-
-
Ωχ, ωχ, ωχ!!! Με πρόσοψη που φερνει σε GPunto Evo? (Μπες στο συγκεκριμένο θεμα να διαβασεις σχολια!!!)
Το Coupe πάντως θα μπορούσε να είναι πρόταση για την Αμερική που συμπαθεί ιδιαίτερα τα 2θυρα.
-
Αξιότιμοι κύριοι,
δεν μου είναι ευχάριστο , δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεσή σας κλπ κλπ (κόλπα του marketing)....αλλά είπαμε να σχεδιάσουμε για το 2012, πράγμα που σημαίνει ότα τα αρχικά σχέδιά μας πρέπει να είναι σχετικά τολμηρά!
Θάνο θα ήθελα να δεις ξανά την πρότασή σου. -
Τέλος ημέρας!

Κωνσταντίνε κάθε φορά που πάω να αλλάξω γραμμή, σκας μύτη με μια αντίστοιχη ιδέα πριν καν τελειώσω το σκίτσο μου. Μου έχεις βάλει κάμερα;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τέλος ημέρας!

Κωνσταντίνε κάθε φορά που πάω να αλλάξω γραμμή, σκας μύτη με μια αντίστοιχη ιδέα πριν καν τελειώσω το σκίτσο μου. Μου έχεις βάλει κάμερα;
Μπορεί να μην έχουμε Αυτοκινητοβιομηχανία...αλλά διαπρέπουμε στην Αυτοκινητοκατασκοπεία!
(θα δούμε κανένα σχέδιο.... )
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου