-
Το θέμα είναι ότι επιλέγει γυναίκα ... που θα κοιτάξει και τις γραμματοσειρές στο πίνακα οργάνων, ή τις ραφές και τα χρώματα στα καθίσματα ... Οπότε απο τα 2 ... μάλλον το 500 με 2ο το Yaris. Αντί για Polo πιο πιθανό να κοίταζε το Ibiza ...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
...την 9 σερί overall πρωτιά της Lexus στην έρευνα της JD Power, τ
συνιστώ εσείς οι γιαπονεζόφιλοι να διαβάζετε ολόκληρη την επισημη ετήσια ανακοίνωση αποτελεσμάτων της JD Power, ή οποία μάλιστα έχει πολλά ευρωπαικά γνωστά βαριά ονόματα μεταξύ άλλων ιαπωνικών και τα τελευταία χρόνια μάλιστα η τουότα έχει χάσει και θέσεις στο συνολικό της rank order λόγο δυο μοντέλων της, ενα εκ των οποίων είναι το υβριδικό της (Prius)...
κάπιοι δημοσιογραφικοί εγχώριοι παράγοντες φροντίζουν να προβάλουν μέρη της αυτής ανακοίνωσης εκθιάζοντας έτσι τα των φίλων αντιπροσώπων τους και να κρατούν καλές σχέσεις με την ελληνική αγορά.
Eγώ τουλάχιστον, την διάβασα την ανακοίνωση και γι'αυτό μίλησα για Lexus και made in Japan.Eκπρόσωπος της JD Power ήταν αυτός που είπε πως,' το να κερδίζεις ως εταιρεία την πρώτη θέση σε μια κατηγορία είναι πολύ σημαντικό.Το να κερδίζεις 9 φορές σερί την γενική βαθμολογία, είναι κάτι σχεδόν ακατόρθωτο'.Επίσης εγώ, ούτε εδώ, ούτε στο φόρουμ γενικότερα, δεν έθαψα συλλήβδην τα ευρωπαικά αυτοκίνητα.Παρακάτω όμως λες, πως έχει χάσει θέσεις η Τοyota λόγω και του Prius.Πως γίνεται αυτό όταν στην περυσινή αντίστοιχη έρευνα, το εν λόγω αυτοκίνητο πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στα χρονικά του θεσμού;Τέλος λες, πως κάποιοι εγχώριοι δημοσιογράφοι τα γράφουν μισά, για να εκθειάσουν τα αυτοκίνητα που πουλάνε οι φίλοι τους αντιπρόσωποι.Ονόματα, διευθύνσεις, στοιχεία από δημοσιευμένα ρεπορτάζ των εν λόγω κυρίων, για να τους κράξουμε μαζί.Αλλιώς, φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις με τι φλερτάρει το συγκεκριμένο κομμάτι της δημοσίευσής σου.
μάλλον άλλη έρευνα διαβάζεις εσύ άλλη εγώ...
το: ονόματα, διευθύνσεις, στοιχεία και εμένα κάτι μου θυμίζει... ο καθείς διαβάζει και καταλαβαίνει δεν χρειάζεται αστυνομικό ρεπορτάζ για να βγάλει κανείς άκρη. ας το κλείσουμε εδω γιατί μάλλον διαφωνούμε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
because a)είναι άσκημο b) πανάκριβο
a)υποκειμενικότατο
b)υποκειμενικότατοbecause a)είναι άσκημο b) πανάκριβο
Ενώ το Yaris είναι όμορφο και φτηνό ε;
Το Polo, κι αυτό ακριβό είναι. Θα έλεγα πως στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού, το 500 έχει ανταγωνιστικότατη τιμή μεταξύ των άλλων δύο....Θα μας τρελάνετε εσείς...
Το 500 ΕΙΝΑΙ ακριβό καθώς είναι αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας. Οδηγήστε το και θα καταλάβετε. Έχει το ίδιο πάτημα και οδικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως το Polo ή το Yaris; Μην λέμε ότι νά 'ναι. Μην ξεχνάτε πως στην τιμή του παίρνει κανείς πλούσια έκδοση G.Punto (ειδικά στα 1.4 η τιμή του φτάνει στα επίπεδα του G.Punto T-Jet).
Επίσης ναι μεν το Yaris από αξιοπιστία είναι από τα καλύτερα, αλλά μην το θεοποιούμε κιόλας. Το Yaris (προηγούμενης γενιάς) της πρώην μου έκανε από τα 15.000km σαν κουδουνίστρα στο εσωτερικό, και έτσι το αποκαλούσε και η ίδια αστειευόμενη. Δεν έλεγε το αυτοκίνητό μου, αλλά η κουδουνίστρα μου.
-
Εγώ λέω να πάρει 500 να γλιτώσει την κρεβατομουρμούρα. Αμα η συμβία θέλει Mini ας της πάρει και Mini. Άσε που το 500 είναι πρίμιουμ και άρα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω και ας είναι μικρότερο το δε πάτημα του είναι εξαιρετικό. Είναι σαν αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας
-
Το τωρινό Yaris είναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα συναρμογής από το παλιό όμως.
-
To facelifted εννοεις ή το μοντελο γενικως(2006-εως σημερα);
Γιατι εγω ημουν προσκειμενος θετικα στην προηγουμενη γενια,σχεδον το λατρευα,αλλα οταν μπηκα περσι στο καινουργιο στην αντιπροσωπεια τα εχασα.Τα πλαστικα ειχαν ακομη τα γρεζια τους και γενικα μου φανηκε πολυ κακοφταγμενο και μιας που σαν σχημα δεν με προσελκυε και πολυ το εγκατελειψα ως προταση. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ λέω να πάρει 500 να γλιτώσει την κρεβατομουρμούρα. Αμα η συμβία θέλει Mini ας της πάρει και Mini. Άσε που το 500 είναι πρίμιουμ και άρα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω και ας είναι μικρότερο το δε πάτημα του είναι εξαιρετικό. Είναι σαν αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίαςΕπειδή το έχω οδηγήσει αρκετά το 500, δεν θα συμφωνήσω σ' αυτό.
Η τιμή είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένη και στο δρόμο όταν πας να κινηθείς λίγο γρήγορα σου υπενθυμίζει την κατηγορία στην οποία ανήκει.
-
Μιας και εχω το 500 θα συμφωνησω μαζι σου.Η τιμη ειναι αρκετα πανω αλλα στοχευουν σε μερικους που θελουν και τα δινουν(κατι σαν fashion victims-και εγω μεσα σ αυτους )
Ασε που στα xtra γελας με κατι ψιλολογια που πανε την τιμη στον ουρανο χωρις να το καταλαβεις...
Το πατημα ομως δεν εχει και χαωδη διαφορα...με την αμεσως επομενη κατηγορια παντως...
ενταξει καποια πραγματα ειναι αισθητα για τις δυνατοτητες του αμαξιου,γι αυτο και ειναι η επιλογη ως δευτερο ή τριτο οχημα στην οικογενεια. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ λέω να πάρει 500 ...ας της πάρει και Mini..Ο άνθρωπος και στις δύο επιλογές του σαφώς αναφέρει για 5 πόρτες.... κι εμείς εδώ και κάμποσες δημοσιεύσεις του λέμε για τα τρίπορτα... τι να μας πώ;!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ λέω να πάρει 500 ...ας της πάρει και Mini..
Ο άνθρωπος και στις δύο επιλογές του σαφώς αναφέρει για 5 πόρτες.... κι εμείς εδώ και κάμποσες δημοσιεύσεις του λέμε για τα τρίπορτα... τι να μας πώ;!
γιατι ρε Onyx... εσυ θα τα βαζες με τα γουστα της γυναικα σου δλδ?
Προσπαθουμε να τον γλυτωσουμε τον ανθρωπο απο μουρμουρα, φαγωμαρα, κλπ κλπ...Δεν ειδα ομως να γινετε νυξη απο τον ενδιαφερομενο για αναγκη 5-θυρου (εκτος αν μου διεφυγε κατι). Αν και τελος παντων, καλο θα ηταν αυτος που θα κληθει να το οδηγησει να το επιλεξει κιολας!
νέο polo 1.2 5θ ή νέο yaris 1.3 5Θ?