-
Πωλειται το DMC USB-SD-AUX,ειναι ενα μαραφετι που το συνδεεις στο εργοστασιακο ραδιοσιντι στη θυρα του cdchanger(ολα εχουν)και παιζει κανονικα mp3 και WMA,απο USB στικακι η σκληρο,απο καρτουλα SD η με συνδεση εξωτερικου player(Ipod κλπ) με καρφακι(το απλο μονο καλωδιο ηχου).Ο χειρισμος των τραγουδιων-φακελλων γινεται κανονικα απο το ραδιοσιντι η απο τα χειριστηρια του τιμονιου.Αν υπαρχει ηδη εγκατεστημενη σιντιερα(cdchanger)λειτουργουν και τα δυο κανονικα,απλα βαζεις το διακοπτη σε τι απο τα δυο θες να χρησιμοποιησεις εκεινη την στιγμη.
Η εγκατασταση ειναι αστεια,απλα βαζεις το καλωδιο του cdchanger στην πισω υποδοχη του ραδιοσιντι και ακουμπας/βιδωνεις καπου σε μετταλικα αντικειμενα(πανω στο σασι του ραδιοσιντι) την γειωση.Ο λογος που το δινω ειναι οτι δεν ταιριαζει στο δικο μου,το ειχα δει απο την αρχη οτι δεν υποστηριζεται αλλα ειπα να δοκιμασω γιατι δεν θελω να αλλαξω το εργοστασιακο(εχω grundig σε smart roadster,οτι ναναι δηλαδη )
Αν θελετε να δειτε την λιστα με αυτα που υποστηριζει η να δειτε περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω
http://cgi.ebay.fr/DMC-Car-Radio-MP3-pl ... 3001r26394
Το πηρα 70 και κατι ευρω την προηγουμενη βδομαδα και το δινω 55ευρω.
-
Πωλειται το DMC USB-SD-AUX,ειναι ενα μαραφετι που το συνδεεις στο εργοστασιακο ραδιοσιντι στη θυρα του cdchanger(ολα εχουν)και παιζει κανονικα mp3 και WMA,απο USB στικακι η σκληρο,απο καρτουλα SD η με συνδεση εξωτερικου player(Ipod κλπ) με καρφακι(το απλο μονο καλωδιο ηχου).Ο χειρισμος των τραγουδιων-φακελλων γινεται κανονικα απο το ραδιοσιντι η απο τα χειριστηρια του τιμονιου.Αν υπαρχει ηδη εγκατεστημενη σιντιερα(cdchanger)λειτουργουν και τα δυο κανονικα,απλα βαζεις το διακοπτη σε τι απο τα δυο θες να χρησιμοποιησεις εκεινη την στιγμη.
Η εγκατασταση ειναι αστεια,απλα βαζεις το καλωδιο του cdchanger στην πισω υποδοχη του ραδιοσιντι και ακουμπας/βιδωνεις καπου σε μετταλικα αντικειμενα(πανω στο σασι του ραδιοσιντι) την γειωση.Ο λογος που το δινω ειναι οτι δεν ταιριαζει στο δικο μου,το ειχα δει απο την αρχη οτι δεν υποστηριζεται αλλα ειπα να δοκιμασω γιατι δεν θελω να αλλαξω το εργοστασιακο(εχω grundig σε smart roadster,οτι ναναι δηλαδη )
Αν θελετε να δειτε την λιστα με αυτα που υποστηριζει η να δειτε περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω
-
-
up
-
εγώ που έχω cd changer σε Audi A3 μέσω ποιού διακόπτη θα αλλάζω από cd σε mp3?
-
Αμα δεις στο λινκ εχει πανω στο καλωδιο ενα κομβο με ασπρο διακοπτη,απο εκει το γυρνας στα αριστερα και λειτουργει το cd changer και στα δεξια λειτουργει αυτο το μαραφετι(η το αντιθετο δε θυμαμαι)
-
Ok...
Βλέπω πως έχει ξεχωριστό καλώδιο ανάλογα με την μάρκα του αυτοκινήτου.
εσύ για ποιο έχεις? -
Επειδη βλεπω να ανοιγουμε διαλογο σου απαντησα με πμ,για να μην γεμισει η αγγελια
-
περιοχη η ενα τηλεφωνο.
-
Eχεις πμ
-
UP στα 50 ευρω,και για να ξεκαθαριστει εχει μεσα το vw 8pin (8 Pin Mini ISO στην πιατσα),ταιριαζει με ολα τα group vag 1998-2005 και με πολλα aftermarket,γενικα αν εχεις πισω αυτην την θυρα
και το υποστηριζει και το site στο λινκ εισαι οκ
-
-
-
-
Εαν κανει για το εργοστασιακο radio cd ( Blaupunkt 937 high ) το οποιο ειχαν οι Alfa Romeo 156 του 2003-2005, το θελω.
-
καλησπερα κ μια ερωτηση κ απο μενα..ταιριαζει σε ολα τα radiocd?εγω πχ εχω ενα που δε θελω να αλλαξω αλλα θα ηθελα κ το usb...μπορεις να με κατατοπισεις η να μου δωσεις καποιο λινκ?
ευχαριστω
-
Πρεπει παιδες να βγαλετε την προσοψη να δειτε απο πισω αν υπαρχει η υποδοχη,επαναλαμβανω στη συσκευασια ειχε το VW 8 pin,σας δινω λινκ καθως το παλιο δεν δουλευει.
Dardo λεει οτι δουλευει και με blaupunkt αμα δεις κατω,αλλα δεν λεει με ποια,πρεπει να δεις αν εχει την υποδοχη απο πισω
Αν δεν σας ελυσα τις απορειες ρωτηστε οτι θελετεhttp://cgi.ebay.co.uk/MP3-car-player-fo ... 3ca6bc012a
Και απο οτι βλεπω η τιμη ειναι πανω απο 70 ευρω,45λιρες + 20 λιρες μεταφορικα
-
εχις πμ.
-
Up
USB θυρα για εργοστασιακα ραδιοσιντι