-
έχω ένα mercedes sportscoupe c230 1ος 2004, με 100.000 περίπου χιλιόμετρα, μαύρο, όλο γυαλί πάνω, ηλεκτρική οροφή, άσπρο του πάγου σε δέρμα σαλόνι, μηχανικό 6αρι κιβώτιο, πακέτο evolution (17αρες, χαμηλωμένο και μεγαλύτερα δισκόφρενα), φώτα xenon aftermarket, parktronic aftermarket, αισθητήρες φωτός/βροχής και του έχω βάλει πίσω τα φώτα του facelift. ατρακάριστο και χωρίς καμία μηχανική βλάβη.
πόσο με συμβουλεύετε να το δώσω χέρι με χέρι σε ιδιώτη;
-
έχω ένα mercedes sportscoupe c230 1ος 2004, με 100.000 περίπου χιλιόμετρα, μαύρο, όλο γυαλί πάνω, ηλεκτρική οροφή, άσπρο του πάγου σε δέρμα σαλόνι, μηχανικό 6αρι κιβώτιο, πακέτο evolution (17αρες, χαμηλωμένο και μεγαλύτερα δισκόφρενα), φώτα xenon aftermarket, parktronic aftermarket, αισθητήρες φωτός/βροχής και του έχω βάλει πίσω τα φώτα του facelift. ατρακάριστο και χωρίς καμία μηχανική βλάβη.
-
-
Για δες αυτο το site , μπορει να σε βοηθησει.
-
Ο χρήστης dinko έγραψε:
έχω ένα mercedes sportscoupe c230 1ος 2004, με 100.000 περίπου χιλιόμετρα, μαύρο, όλο γυαλί πάνω, ηλεκτρική οροφή, άσπρο του πάγου σε δέρμα σαλόνι, μηχανικό 6αρι κιβώτιο, πακέτο evolution (17αρες, χαμηλωμένο και μεγαλύτερα δισκόφρενα), φώτα xenon aftermarket, parktronic aftermarket, αισθητήρες φωτός/βροχής και του έχω βάλει πίσω τα φώτα του facelift. ατρακάριστο και χωρίς καμία μηχανική βλάβη.πόσο με συμβουλεύετε να το δώσω χέρι με χέρι σε ιδιώτη;
Eσυ ποσα θα εδινες να το αγορασεις??
-
Αν ήταν τζιτζι και μου άρεσε θα σου έδινα μέχρι και 9000
-
Nομιζω πως 5000 ευρω ειναι καλη τιμη.Αν θες το παιρνω και γω
Περα απ την πλακα καπου στα 19-21k πιστευω πως ειναι καλα.
-
delete
-
Ο χρήστης dinko έγραψε:
έχω ένα mercedes sportscoupe c230 1ος 2004, με 100.000 περίπου χιλιόμετρα, μαύρο, όλο γυαλί πάνω, ηλεκτρική οροφή, άσπρο του πάγου σε δέρμα σαλόνι, μηχανικό 6αρι κιβώτιο, πακέτο evolution (17αρες, χαμηλωμένο και μεγαλύτερα δισκόφρενα), φώτα xenon aftermarket, parktronic aftermarket, αισθητήρες φωτός/βροχής και του έχω βάλει πίσω τα φώτα του facelift. ατρακάριστο και χωρίς καμία μηχανική βλάβη.πόσο με συμβουλεύετε να το δώσω χέρι με χέρι σε ιδιώτη;
Πέτα το στη θάλλασα πριν καεί ακόμα ένας.....
-
γιατι δεν πετας εσυ το δικο σου;
ακου πετα το.....
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι δεν πετας εσυ το δικο σου;ακου πετα το.....
Οταν θα δεις το ανάλογο πόστ μου (δεν έχω την όρεξή σας ΤΩΡΑ) στους κλαψούρηδες περί αναξιοπιστίας ML θα καταλάβεις το γιατί.
Θα σας έρθει σαν κεραυνός εν αιθρία για τα τριμπόυρδελα αλλά υπομονή..... -
να το πετάξετε κύριε. Ακούς εκεί θέλει να πουλήσει το χρεπι το mercedes του ts ts ts
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Πούλησέ την στον aakris ...
Θα τον βρείς σ' αυτό το thread viewtopic.php?f=15&t=36913&start=0
Σοβαρά τώρα, μια τιμή γύρω στα 20k, την θεωρώ ρεαλιστική ...20K ξυστό λαχείο
-
1E σου δινω και ειμαστε μπαμ!!!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
προτού το πετάξει στην θάλασσα να το βάψει μπλε για να μη μολυνθεί το περιβάλλον.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
προτού το πετάξει στην θάλασσα να το βάψει μπλε για να μη μολυνθεί το περιβάλλον.
Και αμα ειναι ηδη μπλε????
-
Offtopic τελος!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Offtopic τελος!!Επιτέλους, ένας ιταλόφιλος μοντερέϊτορ...
Δεν άντεχα άλλο τους εκ Θεσσαλονίκης, γαλλοτραφείς, είναι γνωστοί εγκάθετοι , σουβλακοφάγοι... -
γιατί τώρα πού αρχίσαμε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
γιατι δεν πετας εσυ το δικο σου;
ακου πετα το.....
Οταν θα δεις το ανάλογο πόστ μου (δεν έχω την όρεξή σας ΤΩΡΑ) στους κλαψούρηδες περί αναξιοπιστίας ML θα καταλάβεις το γιατί.
Θα σας έρθει σαν κεραυνός εν αιθρία για τα τριμπόυρδελα αλλά υπομονή.....ΠΙΠΕΡΙ στην γλώσσα του G60 άκου τριμπουρδελα τα λαμπρά άστρα.
πόσο να πουλήσω το mercedes μου;