-
Φίλος με Megane έπαθε το ίδιο. Πήρε τηλ στην αντιπροσωπία, του ζητήσαν μόνο αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και άμεσα του είπαν τηλεφωνικά τον κωδικό.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα μεσα στο αυτοκινητο ειναι ο κωδικος του μαμισιου ραδιοκασετοφωνου.Αν μπορει καποιος ας ριξει τα φωτα του τον παρακαλω!
Μέσα στο αυτοκίνητο αν υπάρχει, θα είναι ο αριθμός παραγωγής του προς μοντάρισμα μαμακισιου ηχωσυστήματος.-
Διάβασε τι έχω γράψει να κάνεις και δεν υπάρχει τίποτα άλλο φίλε μου με τέτοια ζέστη……
Αντωνηςςςςςςςκαι μπλουμ…….Φιλε μου μεσα στο αμαξι πρεπει να εχει τον κωδικο του μαμισιου.Και εγω του μαμισιου ψαχνω.Και δεν ειναι του ραδιοκασετοφωνου το λεει απανω στη πηγη.Θελω τον κωδικο για να ακουσω μουσικη να στο πω κι ετσι!
-
Δεν πρόκειται να βρεις τον κωδικό έτσι όπως το σκέφτεσαι. Δεν πρόκειται να είναι κάπου στο αμάξωμα, εκτός αν κάποιος τον έβαλε κατά λάθος, οπότε και κανείς δε μπορεί να σου πει πού είναι, μόνο τυχαία θα τον βρεις. Τόσες μέρες όμως γιατί δεν πήρες στη ford να σου πουν τι γίνεται; Κλεμμένο είναι το αυτοκίνητο;; Άδικα χάνεις τον χρόνο σου, με ένα τηλεφωνάκι το πρωί θα βρεις τη λύση.
-
Να ταν και δικο μου θα το ειχα τελειωσει αλλα χωρις μουσικη δε παλευεται μεσα στο αμαξι.... Κανονικα θα επρεπε το δικο μου τον εχει.
-
Παρακολούθησα τη συζήτηση σας..... τελικα είναι γραμμένος ο κωδικός στο αμάξι??
λογικά απευθύνομαι στον giorgo -
Τελικα οχι δεν τον βρηκαμε καπου στο αμαξι αλλα πηραμε τηλεφωνο τη φορντ και δωσαμε τον κωδικο πλαισιου αριθμο κυκλοφοριας και το πηραμε.
Εύρεση κωδικου σε ραδιοκασσετοφονο