-
Έτσι θυμάμαι μια φορά κυνηγούσα βυτιοφόρο-βοθρατζή στην Πεντέλη, που ντρίφταρε το ρυμουλκούμενο βυτίο σε ΚΑΘΕ στροφή στο αντίθετο ρεύμα...
-
Ο Κορίνθου-Επιδαύρου είναι μια πολύ γραφική διαδρομή, αλλά έχει ύπουλες στροφές που αλλάζουν ακτίνα ή κλίση. Και είναι εύκολο να χαζεύεις τη θέα κι όχι να κοιτάς τον δρόμο...
-
-
O άλλος έφαγε λάχανο την οικογένεια και εξαφανίστηκε...
αλήθεια, υπάρχει σε άλλες χώρες ο κανόνας του Αυτοφόρου, που μετά 2 μέρες μπορείς να αράξεις να πίνεις τον καφέ σου στην πλατεία ανενόχλητος;
-
-
Ή ήταν σε «τυφλή» στροφή με ανύπαρκτη ορατότητα, ή ο μακαρίτης ήταν στον κόσμο του, και «βούτηξε» να πιάσει το μπουλόνι, χωρίς να δει ή ακούσει το αυτοκίνητο.
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ή ήταν σε «τυφλή» στροφή με ανύπαρκτη ορατότητα, ή ο μακαρίτης ήταν στον κόσμο του, και «βούτηξε» να πιάσει το μπουλόνι, χωρίς να δει ή ακούσει το αυτοκίνητο.
Οι συνθήκες ήταν λίγο διαφορετικές από αυτές που αναφέρουν τα διάφορα "ενημερωτικά" site.
Πλησιάζεις πάντως πολύ και με τις δύο υποθέσεις που έκανες.
Αυτός που τον παρέσυρε ήθελα να ήξερα τι φταίει να τραβιέται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, συν το ψυχολογικό... -
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
O άλλος έφαγε λάχανο την οικογένεια και εξαφανίστηκε...
αλήθεια, υπάρχει σε άλλες χώρες ο κανόνας του Αυτοφόρου, που μετά 2 μέρες μπορείς να αράξεις να πίνεις τον καφέ σου στην πλατεία ανενόχλητος;
Δεν ξέρω για τις άλλες χώρες, αλλά και το αυτόφωρο δεν είναι απαραίτητα λύση. Αν π.χ. θέριζες πεζό που πήδηξε το διάζωμα και πέρασε την εθνική, δεν είναι άδικο το αυτόφωρο?
Η μαλακία είναι ότι σε αυτόν που έφαγε την οικογένεια, κανείς δεν θα μπορέσει να αποδείξει ότι ήταν μεθυσμένος. Και η εγκατάλειψη θύματος τροχαίου δεν τιμωρείται όσο θα έπρεπε. Θυμάται κανείς τι έπαθε εκείνος που θέρισε γιαγιά και παιδάκι με τη BMW πριν λίγο καιρό? Κανείς.
-
@georgekn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Οι συνθήκες ήταν λίγο διαφορετικές από αυτές που αναφέρουν τα διάφορα "ενημερωτικά" site.
Πλησιάζεις πάντως πολύ και με τις δύο υποθέσεις που έκανες.
Αυτός που τον παρέσυρε ήθελα να ήξερα τι φταίει να τραβιέται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, συν το ψυχολογικό...Έχει αρκετές στροφές το κομμάτι αυτό , αν ήταν στην πλευρά προς Τρίπολη έχει κάποιες αρκετά κλειστές με μικρή ορατότητα αλλά πρέπει να πηγαίνεις με 160+ για να μην προλάβεις να αντιδράσεις έγκαιρα , και λόγω ανηφόρας είναι δύσκολο να κρατάς τόσο υψηλή ταχύτητα.
Προς Κόρινθο στην κατηφόρα ανάλογα πρέπει να είσαι και πάλι με 160+ στις στροφές για να μην δείς τίποτα εγκαιρα.
Και με αυτοκίνητο του Μορέα που λόγω χρωμάτων και πινακίδας φαντάζομαι κάποια μέτρα πιο πριν τοποθετημένη που θα έδινε χρόνο να κόψει κάποιος με όσα και αν ερχόταν;
Μήπως ήταν σταματημένος αμέσως μετά απο κάποια σήραγγα ο άνθρωπος;
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Suvlakia και προσπεράσεις!! YC αναμονή και τροπετο
-
-
@manast said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ημαρτον!
Κάπως έτσι είχαν πυροβολήσει τον παππού όταν σκόνταψε, για να μην τους διαλύσει το σπίτι...
-
Ήμουν μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού σήμερα στη Μουδανίων…..οδηγός κινείται στην αριστερή προς Θεσσαλονίκη με 100-105 χλμ προσπερνώντας. Πίσω του μια παλιά Μερσεντές αλλά με καινούργιες πινακίδες Σερρών και εγώ 200 μέτρα πίσω του. Κολλάει, αρχίζει κόρνες φωτα κλπ. Κάνει δεξιά το προπορευόμενο, πάει δίπλα του η Μερσεντές και κάνει επίσης απότομη κίνηση δεξιά για να τον πετάξει έξω από τον δρόμο! Έκανε την ίδια κίνηση 3 φορές ώσπου του έπαιξα τα φώτα και του έδειξα το κινητό μου…ευτυχώς είχε αρκετή κίνηση και δεν τον έπαιρνε για περισσότερα και έληξε εκεί.
-
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ήμουν μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού σήμερα στη Μουδανίων…..οδηγός κινείται στην αριστερή προς Θεσσαλονίκη με 100-105 χλμ προσπερνώντας. Πίσω του μια παλιά Μερσεντές αλλά με καινούργιες πινακίδες Σερρών και εγώ 200 μέτρα πίσω του. Κολλάει, αρχίζει κόρνες φωτα κλπ. Κάνει δεξιά το προπορευόμενο, πάει δίπλα του η Μερσεντές και κάνει επίσης απότομη κίνηση δεξιά για να τον πετάξει έξω από τον δρόμο! Έκανε την ίδια κίνηση 3 φορές ώσπου του έπαιξα τα φώτα και του έδειξα το κινητό μου…ευτυχώς είχε αρκετή κίνηση και δεν τον έπαιρνε για περισσότερα και έληξε εκεί.
Φίλε εγώ θα έπαιρνα την αστυνομία και θα τον έδινα στεγνά, αυτό που έκανε αγγίζει κακουργηματική πράξη του ποινικού κώδικα ... να είσαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνει όσο μένει ατιμώρητος !
-
Ομολογώ ότι ήμουν έτοιμος να πάρω το 100 αλλά σκέφτηκα ότι και έναν κοντοχωριανό μου που έκλεψαν πριν μια εβδομάδα και ακόμα έρχονται....
-
Ομολογώ ότι ήμουν έτοιμος να πάρω το 100 αλλά σκέφτηκα ότι και έναν κοντοχωριανό μου που έκλεψαν πριν μια εβδομάδα και ακόμα έρχονται....
Καλα ενταξει......
Κατα τα άλλα παιζει να ειχαν προηγουμενα? Ή δεν του αρεσε που τον εμποδιζε και αντεδρασε ετσι?
-
Προηγούμενα αποκλείεται να είχαν...απλά ο Σερραίος βιάζονταν και τον καθυστέρησε 5 δευτερόλεπτα.
-
Σιγά μη σηκωθούν από το φρέντο τους...για τέτοιο λόγο οι δουλευταραδες της τροχαίας...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#