-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Μπορει να μην εχουμε οδηγικη κ οχι μονο παιδεια,αλλα σε μια τετοια περιπτωση πιστευω οτι ολοι θα εκαναν το σωστο.
Ναι, επειδή ο Έλληνας έχει φιλότιμο και ψυχάρα Το σωστό είναι να μην χρησιμοποιούμε την ΛΕΑ, τελεία και παύλα.Το να αδειάζεις την ΛΕΑ όταν προκύπτει ανάγκη είναι σαν να βάζεις ζάχαρη στα σκ@τά.
Δεν διαφωνώ οτι πολλοί μπαίνουν στην ΛΕΑ απλως για να κάνουν προσπέραση σαν καφροι,αλλα σε περιπτώσεις μποτιλιαριςματος χλμτρων γιατι να μην χρησιμοποιούνται;
Επισης συμφωνώ με τον Βασίλη οτι σε τέτοια περιπτωςη όλοι έτσι θα κάναμε.Όλοι; Μόνο αν είσαι του ορθόδοξου, παλιού ΠΑΣΟΚ δικαιούσαι να τα κάνεις αυτά.
Δεν νομίζω οτι κατάλαβες οτι το ´όλοι αυτο θα κάναμε ´,πηγαίνει στο οτι θα κάναμε στην άκρη οπως οι Κορεάτες
Διάβασε προσεκτικοτερα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ετσι εξηγουνται και τα ποσταρισματα του απο πανω, στα πολιτικης φυσεως θεματα.Μπορείς να αναλύσεις παραπάνω;
Οχι γιατι θα φαω κ αλλο ban.
-
Το να φτασει ενα ασθενοφόρο έστω και ενα λεπτο νωρίτερα μπορεί να καταστεί σωτήριο για τη ζωή ενος τραυματια. Καταλαμβάνοντας εσύ τη ΛΕΑ όσο και γρήγορα να παραμερίσεις, κατα τη γνώμη σου, ο χρονος που θα χαθεί περιμένοντας εσένα και τους αλλους να κανεται στην ακρη θα χαθεί πολύ ζωτικός χρονος. Τα μποτιλιαρίσματα δημιουργούνται λόγω οτι οι αστικοί οδοί δεν μπορούν να δεχθούν παραπανω απο ενα ορισμένο αριθμο αυτοκινήτων οποτε όσα ρεύματα και να δημιουργηθούν εαν δεν μπορούν να διοχετεύσουν τα εισερχόμενα αυτοκινητα θα δημιουργείται μποτιλιαρισμα. Εξου και το όνομα του, πάρε το παράδειγμα του στομιου του μπουκαλιού, πάρε 2 μπουκάλια με το ίδιο στόμιο αλλά διαφορετικού φαρδους για να κάνουμε την προσομοίωση πχ 2 και 3 λωριδων κυκλοφοριας. Γέμισε τα με νερό και αναποδογύρισε τα και θα δεις οτι και απο τα 2 μπουκάλια θα έχει περάσει η ίδια ποσότητα νερου σε ενα ορισμενο χρονο. Τελειωντας το πείραμα αυτό για ατομα δημοτικού βλέπεις οτι καταλαμβάνοντας την Λεα δεν κερδίσεις κάτι παρα μονο σου δημιουργηται η αίσθηση οτι κινησαι πιο γρήγορα καθώς τα αυτοκίνητα θα μοιραστούν σε μεγαλυτερο πλάτος αλλά απο το σημείο εξόδου θα περνάει ο ίδιος αριθμός αυτοκινήτων.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απλά κλέβουν από την «ουρά» tedd. Μην σου πω ότι όσοι μπαίνουν ΛΕΑ επιδεινώνουν το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος γιατί πολύ απλά (καλά, όχι και τόσο απλά για τα ζώα της ΛΕΑ) κάποτε (π.χ. στην επόμενη έξοδο) και αυτές μαζεύονται στις κανονικές και εκεί καθυστερούν και τους λογικούς ανθρώπους. Είναι σαν να είσαι σε δύο ουρές στην τράπεζα, ο άλλος ο κάφρος να έρθει από δίπλα και να μπει μπροστά καθυστερώντας σε, ακόμα και αν δεν διαμαρτυρηθείς γιατί δύο είναι οι υπάλληλοι έτσι κι αλλιώς...
-
Δεν νομίζω οτι ισχύουν αυτα που γράφετε,στο μεγαλύτερο μέρος το μποτιλιάρισμα στην εθνική οφείλεται στην καθυστέρηση στα διόδια. Αμέσως μετα των διοδίων το μποτιλιάρισμα τελειώνει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ετσι εξηγουνται και τα ποσταρισματα του απο πανω, στα πολιτικης φυσεως θεματα.
Μπορείς να αναλύσεις παραπάνω;
Οχι γιατι θα φαω κ αλλο ban.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια περιπτωςη αρκεί να εισαι κοσμιος.
-
Δυστυχως σε αυτο το φορουμ το να εισαι πραγματιστης θεωρειται ως 'μη κοσμιος'.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Επαναλαμβάνω το ερώτημα μου,τοςο εξωπραγματικό σας φαίνεται αυτο που έκαναν οι Κορεάτες;Ελα ντε κ εμενα απλο κ φυσιολογικο μου φανηκε αυτο ειπα κ ο καθενας παει την κουβεντα σε αλλο επιπεδο,εννοειται πως ειναι καταδικαστεο να κλεινεις την ΛΕΑ.
Μπορει να τους φανηκε περιεργο γιατι αυτοι που θα ειναι στα δεξια θα χασουν χρονο κ θα ασχολουνται με το να κραζουν αυτους που ειναι στη ΛΕΑ,απο το ανοιξουν τον δρομο οπως οι Κορεατες. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δυστυχως σε αυτο το φορουμ το να εισαι πραγματιστης θεωρειται ως 'μη κοσμιος'.Παντως και στην συζήτηση σχετικά με τα μνημόνια ειμαι απο τους λίγους που εχουν δηλώσει τι ψήφισαν,οπότε δεν ειναι μυστικό, αλλα μάλλον δεν το έχεις συγκρατήσει και μάλλον δεν ειναι αυτο που νομίζεις.
-
Δεν διαφωνώ οτι πολλοί μπαίνουν στην ΛΕΑ απλως για να κάνουν προσπέραση σαν καφροι,αλλα σε περιπτώσεις μποτιλιαριςματος χλμτρων γιατι να μην χρησιμοποιούνται;
Επισης συμφωνώ με τον Βασίλη οτι σε τέτοια περιπτωςη όλοι έτσι θα κάναμε.Γιατί απαγορεύεται και για σοβαρό σκοπό κιόλας;;; Να εύχεσαι να μην έχεις πάθει κάτι και δε μπορούν να έρθουν διασώστες στην ώρα τους επειδή άλλοι ανεγκέφαλοι κλείνουν τη ΛΕΑ για 'τις περιπτώσεις μποτιλιαρίσματος' όπως τόσο αφελέστατα το σκέφτεσαι. Όλοι θέλουμε να πάμε γρήγορα εκεί που πάμε, δεν είναι εξυπνάδα να πηγαίνεις στη ΛΕΑ, δε βοηθάει κανένα. Το μόνο που καταφέρνει ο εκάστοτε βλαμμένος στη ΛΕΑ είναι να καθυστερούν τους πάντες όπως πολύ σωστά περιέγραψε ο emil και ο tedd και μπλοκάρουν την απαραίτητη βοήθεια από τα σωστικά, αλλά τόσο μάγκες και 'έξυπνοι' που είμαστε στο ελλαδιστάν τόσα καταλαβαίνουμε και κάνουμε. Και να είσαι σίγουρος δε μπορείς να κάνεις άκρη να περάσουν τα σωστικά όταν έχεις καταλάβει τη ΛΕΑ. Επιτόπου το δίπλωμα θα έπρεπε να τους παίρνουν.
Δε νομίζω να κάναμε το ίδιο στο τούνελ, όχι γιατί δε θα θέλαμε αλλά θα είχαν ήδη χωθεί οι εξυπνάκηδες και δε θα υπήρχε χώρος για καμία μανούβρα. Ίδιο αποτέλεσμα, κάποιος που θα είχε άμεση ανάγκη θα άφηνε εκεί τα κοκκαλάκια του. -
Δεν νομίζω οτι ισχύουν αυτα που γράφετε,στο μεγαλύτερο μέρος το μποτιλιάρισμα στην εθνική οφείλεται στην καθυστέρηση στα διόδια. Αμέσως μετα των διοδίων το μποτιλιάρισμα τελειώνει.Καλό είναι να παραδεχόμαστε καμιά φορά ότι γράφουμε χοντράδες.
Εσύ δε βλέπω να το καταλαβαίνεις και συνεχίζεις.Μπορει να τους φανηκε περιεργο γιατι αυτοι που θα ειναι στα δεξια θα χασουν χρονο κ θα ασχολουνται με το να κραζουν αυτους που ειναι στη ΛΕΑ,απο το ανοιξουν τον δρομο οπως οι Κορεατες.
Αυτό που γράφεις δε βγάζει νόημα. Στην περίπτωση της Κορέας ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΕΑ.
Αν υπήρχε, λόγω της οδηγικής τους παιδείας, δεν θα ήταν κανένας εκεί οπότε δεν θα χρειάζονταν να κάνουν τίποτα.
Θα πέρναγαν οι διασώστες απο τη ΛΕΑ, χωρίς κόπο.... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δυστυχως σε αυτο το φορουμ το να εισαι πραγματιστης θεωρειται ως 'μη κοσμιος'.Ρε συ ξέρεις τι κάνω εγώ;
Βλέπω τα θέματα, απαντώ στο μυαλό μου και πλέον δεν γράφω στο φόρουμ...
Ειδικά σε θέματα 'αυτοκινήτου' δεν είναι να γράφεις απόψεις. Είναι άσκοπο εντελώς. Πολυφωνία τέλος.Ας μείνουν στο φόρουμ να γράφουν 4 άτομα. No Problem...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δυστυχως σε αυτο το φορουμ το να εισαι πραγματιστης θεωρειται ως 'μη κοσμιος'.
Ρε συ ξέρεις τι κάνω εγώ;
Βλέπω τα θέματα, απαντώ στο μυαλό μου και πλέον δεν γράφω στο φόρουμ...
Ειδικά σε θέματα 'αυτοκινήτου' δεν είναι να γράφεις απόψεις. Είναι άσκοπο εντελώς. Πολυφωνία τέλος.Ας μείνουν στο φόρουμ να γράφουν 4 άτομα. No Problem...
+1000
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δυστυχως σε αυτο το φορουμ το να εισαι πραγματιστης θεωρειται ως 'μη κοσμιος'.Αν και οχι ακριβως σχετικο μ αυτα που συζητατε.
Το χω πει πολλακις. Μερικοι ενοχλουνται επειδη ειμαι βρωμοστομος καμια φορα. Και αυτο βεβαια συμβαινει επειδη τελειουνε τα επιχειρηματα στην ουσια οσων γραφω οποτε και ασχολουνται με το ατονικο που χρησιμοποιω ή αμα γραψω ''σκατα'' αντι ''κακα' -
αντί να συνετίζονται και να μην ασχολούνται με δαύτο όσο οδηγούν, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει
Πλεον ειναι πολυ σπανιο να δεις οδηγο να ΜΗΝ μιλαει στο κινητο,το οποιο βεβαια ειναι πρωτο στη λιστα για τροχαια ατυχηματα και ουτε το bluetouth-handsfree κτλ ειναι λυση γιατι μπορει τα χερια να ειναι ελευθερα,το μυαλο οχι!
-
Τι στο διάολο; Μακελειό στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας...
-
Στη μεγάλη ευθεία της Θήβας, στο Ύπατο. Σε ένα από τα νέα πάρκινγκ με τουαλέτα.
Πραγματικά απίστευτο...
Κρίμα τους ανθρώπους & τον πατέρα που έζησε αυτήν τη φρίκη... -
-
Απιστευτη τραγωδια τι να πεις ....ποσο ατυχη αυτη η οικογενεια....
Κανω μια υποθεση . Ο μακελαρης με την πορσε εκανε καγκουριλικι και μπηκε με φορα στο παρκιγκ ειτε για να κανει ελιγμο μαγκιας και οδηγικης επιδεξιοτητας στο/στην συνοδηγο ειτε ακομα μπορει να εκανε αυτο τον ελιγμο για να προσπερασει τους αργους μπροστινους τους....
Κανεις δεν θα μαθει παντως για να πηαν φωτια και τα δυο να βγηκαν μηχανες και να σκοτωθηκαν ολοι οι επιβαινοντες μιλαμε για συγκρουση με πολλα χλμ ενδεχομενως αρκετα πανω απο 100-120. Η πορσε διαβαζω ηταν νοικιασμενη που σημαινει οτι ο οδηγος δεν ηξερε πληρως τις δυνατοτητες και την συμπεριφορα του αμαξιου -
http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/V ... idi/703060
Και το βίντεο που εξηγεί πολλά.....κρίμα στις ζωές που χάθηκαν....έχω πάθει σοκ....κανά 200αρι πρέπει να πήγαινε η απόρησε....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#