-
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι ακράνωτοι και αυτοί-ές με τα χύμα παιδιά μου ανεβάζουν την πίεση όποτε τους βλέπω στο δρόμο. Η αστυνομία θα πρέπει κανονικά να τους ξεσκίζει όπου τους πετυχαίνει όσο και να κλαίγονται.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Εφυγα μπροστα και εψαχνα για κανα μπλοκο να τους ενημερωσω,αλλα,ηταν τυχερη...
Το να μην πετύχεις μπλόκο στην Ε.Ο δεν θέλει και τόσο τύχει...
Και αύριο να την έκλειναν την Τροχαία, δεν πιστεύω πως θα βλέπαμε ορατή διαφορά στον δρόμο. Εκτός και αν κανείς από εδώ μέσα ανήκει στους Επισήμους!Θα διαφωνησω μιας και δυστυχως εχω πλουσιο παλμαρε για υπερβασεις οριου ταχυτητας
Ειμαι και γκαντεμης,δεν λεω.
Απο την αλλη,θα ελεγα οτι λειτουργησαν σωφρονιστικα.
Μονο μην μας παρουν τους στριφτερους επαρχιακους. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι ακράνωτοι και αυτοί-ές με τα χύμα παιδιά μου ανεβάζουν την πίεση όποτε τους βλέπω στο δρόμο. Η αστυνομία θα πρέπει κανονικά να τους ξεσκίζει όπου τους πετυχαίνει όσο και να κλαίγονται.Εδω τα βαζουν ακρανωτα στα megascooter τους
Ειμαστε απαραδεκτοι ως χωρα.
-
Απο μπροστα τους περνανε και τους βλεπουν...η τροχαια ειναι αχρηστη και επικινδυνη..να καταργηθει.. τσαμπα πληρωνουμε...
-
-
Ο χρήστης ignatio1983 έγραψε:
http://www.alfavita.gr/arthron/σοβαρό-τροχαίο-με-3-παιδιά-και-συνολικά-7-τραυματίες-στο-ναύπλιο. κόβω τι κεφάλι μου ότι τα παιδιά δεν φορούσαν ζωνη, συνήθης αμέλεια των γονιών που πληρώνεται ακριβά. ..Πριν το κόψεις ίσως να κοίταγες τα πιο πισω ποστ που το συζητάμε
-
σωστος bill.Αφού δεν κόπηκε σε κάποιο τροχαίο γιατί κ οι δικοι μου γονείς τα ίδια κάνανε όταν νοίκιαζανε αυτοκίνητο και ήμασταν μικροί. ..ευτυχώς δεν είχαμε αυτοκίνητο. ..
-
κλασσικος mr bean
παει και αυτη η mclaren
-
Ε καλά, όχι και πάει.
-
Τουλαχιστον,αυτος τα παει στα ορια και οχι πρωτη θεση μπουζουκια...
-
αν είναι να τα φέρνεις όλα τούμπα σε δημόσιο δρόμο και να πάρεις και καμία φαμίλια στο λαιμό σου, άστο παλίκαρε, καλύτερα αργά και δεξιά μέχρι τα μπουζούκια και μετά αργά και δεξιά πάλι πίσω στο γκαράζ...
-
-
Κανένα πρόβλημα. Θα ανακατασκευσθεί με οποιοδήποτε κόστος κανονικά όπως του Bean πίσω στα κεντρικά της McLaren (έτσι δεν χάνουν και σε αξία). Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν πιάσει πλέον τα 6-8 εκατ. +
(η ασφάλεια του Ατκινσον-Bean πλήρωσε 1,2 εκατ. ευρώ στη δικιά του περίπτωση). -
Για όλα τα ζώα που μεταφέρουν παιδιά με σκούτερ και αυτοκίνητα δεν συγκρίνονται με αυτούς που κάνουν το ίδιο ΑΛΛΑ...... οι ίδιοι φοράνε κράνος ή ζώνη άλλα τα πιτσιρίκια χύμα.....Ας ξεσκίσει η τροχαία έναν και ας μη το δω ζωντανά... Έστω να μου το μεταφέρει ένας γνωστός ή από εδώ και τι στον κόσμο....
Ξέρω ζητάω πολλά. Όταν θα γίνει κάτι τέτοιο και θα είναι ο κανόνας πραγματικά θα αρχίζω να ελπίζω για το μέλλον. Ως τότε εκπαίδευση στα παιδιά μου να αποφεύγουν αυτά τα ζώα εκεί έξω....Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... scany.html απιστευτα επικινδυνη η τοσκανη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2641834/Mr-Bean-saves-day-Rowan-Atkinson-helped-save-McLaren-F1-drivers-life-horror-crash-Tuscany.html απιστευτα επικινδυνη η τοσκανη!Θυμάμαι πολύ καλά ότι τη δικιά του την είχε στουκάρει και κάπου το 1999-2000, ήμουν Αγγλία και το είχα δει σε tabloid.
-
Την έχει στουκάρει 2 φορές! Η πρώτη που λες ακούμπησε ένα Μέτρο ή κάτι παρόμοιο με μικρή ζημιά η δεύτερη όμως ήταν και πανάκριβη που ανέφερα πιο πάνω.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
Για όλα τα ζώα που μεταφέρουν παιδιά με σκούτερ και αυτοκίνητα δεν συγκρίνονται με αυτούς που κάνουν το ίδιο ΑΛΛΑ...... οι ίδιοι φοράνε κράνος ή ζώνη άλλα τα πιτσιρίκια χύμα.....Ας ξεσκίσει η τροχαία έναν και ας μη το δω ζωντανά... Έστω να μου το μεταφέρει ένας γνωστός ή από εδώ και τι στον κόσμο....
Ξέρω ζητάω πολλά. Όταν θα γίνει κάτι τέτοιο και θα είναι ο κανόνας πραγματικά θα αρχίζω να ελπίζω για το μέλλον. Ως τότε εκπαίδευση στα παιδιά μου να αποφεύγουν αυτά τα ζώα εκεί έξω....Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
πολλες περιπτώσεις, δυστυχώς... -
Δείτε στην πεμπτη φωτό με τι λάστιχο κινούσαν το λεωφορείο τα ρεμάλια του ΚΤΕΛ
-
ενταξει φαινονται τα λαστιχα απο φθορα,απλα στο ενα εχει αποκολληθει το πελμα απο το σκελετο.
το θεμα ειναι βεβαια εαν το πελμα αποκολληθηκε πριν η μετα το τρακαρισμα.Μετα πολυ δυσκολο παντως.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#