-
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ FORD FIESTA 1.6 SPORT ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΡΥΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕςΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
-
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ FORD FIESTA 1.6 SPORT ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΡΥΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕςΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δεν έχει σημασία το πατήμα του συμπλέκτη.
Για να το λεει η εταιρια κατι παιζει ομως!
Αυτό το λένε οι κατασκευαστές όλων των οχημάτων (από μοτοσυκλέτες μέχρι άρματα μάχης - όσα έχουν χειροκίνητο κιβώτιο). Ο λόγος είναι απλούστατος: απομονώνοντας τον συμπλέκτη, η μίζα δεν αναγκάζεται να γυρίσει και τον δίσκο-πλατό μαζί, δηλάδη λιγότερη πίεση στην μίζα αλλά κυρίως στην μπαταρία. Άσχετο με το θέμα μας εδώ όμως.
-
Το ιδιο ακριβως προβλημα μου παρουσιάζει και εμένα από τον Ιούλιο που το πήρα. Πήγα και εγω στην αντιπροσωπεία, το έβαλαν στον εγκέφαλο και δεν βρήκαν τίποτα. Εσύ βρήκες καμία λύση?
-
Αγφαπητέ IngoGr θα σου πω να γυρίζεις τον διακόπτη στην αρχή να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα ,5 με 10 και μετά να γυριζεις την μίζα.
Μην πατάς το γκάζι καθόλου.
Ισως εχει να κάνει με τον χρόνο πλήρωσης του μειγματος στα μπεκ και στο κύκλωμα της αντλίας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχει σημασία το πατήμα του συμπλέκτη.
Για να το λεει η εταιρια κατι παιζει ομως!
Αυτό το λένε οι κατασκευαστές όλων των οχημάτων (από μοτοσυκλέτες μέχρι άρματα μάχης - όσα έχουν χειροκίνητο κιβώτιο). Ο λόγος είναι απλούστατος: απομονώνοντας τον συμπλέκτη, η μίζα δεν αναγκάζεται να γυρίσει και τον δίσκο-πλατό μαζί, δηλάδη λιγότερη πίεση στην μίζα αλλά κυρίως στην μπαταρία. Άσχετο με το θέμα μας εδώ όμως.
σωστή η παρατήρηση του γιώργη..
τα άρματα θέλουν συμπλέκτη και ζέσταμα , ή βάζεις μπρός και σκοτώνεις άμεσα?
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑ
και σε μενα συνεβει το ιδιο και το πηγα στην αντιπροσωπεια και μπλα μπλα και μαλλον.. ηταν απο κακη βενζινη.......
το αλλο που μου εβγαλε..ειναι που κολλησε το bluetooth και ολο το voice control.
αποτελεσμα; μλοκαρε ολο το αμαξι. μπηκε λεει σε safe mode.... με λιγα λογια μου αλλαξανε καποια πλακετα στη ηλεκτρονικη...; δεν ξερω ακριβως πως μου το ειπε... μη με παρεξηγειτε... :
λεει εφταιγε το κινητο μου.... καλο ε; -
Ο χρήστης mairi_s έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑκαι σε μενα συνεβει το ιδιο και το πηγα στην αντιπροσωπεια και μπλα μπλα και μαλλον.. ηταν απο κακη βενζινη.......
το αλλο που μου εβγαλε..ειναι που κολλησε το bluetooth και ολο το voice control.
αποτελεσμα; μλοκαρε ολο το αμαξι. μπηκε λεει σε safe mode.... με λιγα λογια μου αλλαξανε καποια πλακετα στη ηλεκτρονικη...; δεν ξερω ακριβως πως μου το ειπε... μη με παρεξηγειτε... :
λεει εφταιγε το κινητο μου.... καλο ε;Γειά σου κοπέλα
έκτοτε όλα καλά?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑ
και σε μενα συνεβει το ιδιο και το πηγα στην αντιπροσωπεια και μπλα μπλα και μαλλον.. ηταν απο κακη βενζινη.......
λεει εφταιγε το κινητο μου.... καλο ε;Γειά σου κοπέλα
έκτοτε όλα καλά?
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο μαυρος μου ιπποτης με βγαζει ασπροπροσωπη!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Mηπως στο κανει οταν εχει ηλιο(περισσοτερο απο 30 βαθμους)?
Μου εκανε ακριβως το ιδιο στο παλιο μου αμαξι (Grande Punto 95) οταν το αφηνα στον ηλιο για πολυ ωρα.Συγκεκριμενα μολις το εβαζα μπροστα δουλευε στις 400-500 rpm (σαν να ειχε την ταση να σβησει) και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα το ρελανι επανερχονταν στα φυσιολογικα επιπεδα δηλαδη 800 rpm.Παρολαυτα οταν δεν το αφηνα στον ηλιο το αυτοκινητο επαιρνε κανονικα μπροστα.Mήπως δίνει λανθασμένη μέτρηση θερμοκρασίας αέρα περιβάλλοντος ο αντίστοιχος sensor μέχρι να ρουφήξει κανονικό 'κρύο' αέρα απ' έξω;
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑκαι σε μενα συνεβει το ιδιο και το πηγα στην αντιπροσωπεια και μπλα μπλα και μαλλον.. ηταν απο κακη βενζινη.......
λεει εφταιγε το κινητο μου.... καλο ε;πες τους οτι μαλλον εφταιγε το δικο μου κινητο το οποιο και διοτι....
-
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!!
-
Mα πως γίνεται ορισμένα αυτοκίνητα να έχουν πρόβλημα με κινητά και κακή βενζίνη..
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Mα πως γίνεται ορισμένα αυτοκίνητα να έχουν πρόβλημα με κινητά και κακή βενζίνη..Η κακη βενζινη μη σου κανει καμια εντυπωση....Ολα μα ολα τα καινουργια αυτοκινητα ειναι ευαισθητα στην κακη ελληνικη βενζινη..
-
λεει εφταιγε το κινητο μου.... καλο ε;Ναι μπορεί να έφτεγε το κινητό και σε εμένα το έχει κάνει κανά δυο φορές. Τα παλιά κινητά που έχουν Bluetooth 1.0 μερικές φορές κολάνε με τον συγχρονισμό και κολάει όλο το σύστημα.
Έχω δοκιμάσει με δύο κινητά. Με ένα siemens s65 με το οποίο έχει θεματάκια όπως σου είπα και με ένα Sony Ericsson k510i με το οποίο συνεργάζεται τέλεια.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΝΕΟ FORD FIESTA 1.6 SPORT