-
Εμένα χθες μου το έκανε και το κατάλαβα αμέσως καθώς η αυτονομία από 740χλμ πήγε στα 640 σε 20 χλμ διαδρομής. Απλά όταν με το καλό μάθεις να την αντιλαμβάνεσαι,είναι καλο να μην διακόπτεις την διαδικασία για την υγεία του φίλτρου.
-
Μπραβο Kkostask για την σημαντικη λεπτομερεια που εγραψες.
Στα συστηματα αντιρυπανσης οπως αυτο της psa το adblue βοηθα στην γρηγοροτερη παθητικη αναγεννηση σε συνεργασια με τον καταλυτη του dpf (cdpf) οταν αυτη συντελειται υπο την απαιτουμενη θερμοκρασια καυσαεριων.
Απο την άλλη ομως δυσκολευει σε μικρες αποστασεις τα καυσαερια να φτασουν σε θερμοκρασια παθητικης αναγεννησης.Δηλαδη, εχει και θετικα αλλα και αρνητικά.
Η ουρια στα blue hdi ψεκαζεται πριν το dpf. Στα tdi μετα το dpf οπως και σε αλλες εταιριες.Σε ολες τις περιπτωσεις οταν απαιτηθει υπαρχει το προγραμμα ενεργητικης αναγεννησης με εξτρα καυσιμο αν κυκλο καυσης.
-
Ας τα κάνουμε λιγότερο σαλάτα:
Adblue/urea = κατά των NOx μέσω SCR
Eolys: Αναγέννηση dpf -
Οταν πηγαινες γυρναγα απο φεγγαρι.
Ψαξε, διαβασε και γραψε
-
Χαίρομαι που είσαι πολυταξιδεμένος
-
Ευχαριστω
-
Η Peugeot βάζει το SCR πριν το DPF πάντως.
-
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... &start=120
-
Πού λέει ότι το Adblue λειτουργεί στην υλοποίηση της PSA ως καταλύτης στα σωματίδια; Είναι άλλο να πεις ότι το μοτέρ θα δουλεύει με υψηλότερη θερμοκρασία καυσαερίων (που μειώνει τα σωματίδια αλλά αυξάνει τα NOx) επειδή θα έχει Adblue για τα NOx κι άλλο να λέμε ότι επειδή έχει Adblue, δεν χρειάζεται αναγέννηση ή το ότι το Adblue το έχει για υποβοήθηση σε αυτήν.
Ο χρήστης syphonen έγραψε:
Καλησπέρα, το 208 1.6 bluehdi του 2018 που έχω, έχει σύστημα με ουρία. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αναγέννηση.Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επέτρεψε μου την διόρθωση...εννοείται ότι κάνει αναγέννηση, την ουρία την έχει για υποβοήθηση. Για να καταλάβεις πότε το κάνει θα διαπιστώσεις ότι η αυτονομία ελαττώνεται σχετικά γρήγορα,ο ήχος του κινητήρα γίνεται πιο τραχύς και αν πιάσεις τους καθρέπτες θα δεις ότι καίνε.
ΕΕΠ, οι καθρέπτες (και το πίσω θερμαινόμενο τζάμι) ζεσταίνονται γιατί σε περίπτωση ενεργητικής αναγέννησης το σύστημα θέλει να αυξήσει όσο γίνεται το φορτίο στον κινητήρα ούτως ώστε να ανέβει κι η θερμοκρασία των καυσαερίων. Πολλοί συνδέουν ένα λεντάκι στις επαφές του θερμαινόμενου καθρέπτη για να βλέπουν πότε γίνεται ενεργητική και να μην την σταματάνε.
-
Δεν χρειαζεται να κατσει η psa να σου πει πως και γιατι. Σου λεει χρησιμοποιει αποτελσματικη παθητικη αναγεννηση.
Εμεις εδω το αναλυουμε παραπανω.Η τεχνοτροπια αυτη δεν ειναι ιδιοκτησία της psa, ειναι γνωστή στον χωρο εδω και αρκετα χρονια απο τα φορτηγα.
-
Τι μας λέει το γράφημα που έβαλες σε σχέση με τα PM;
-
Οτι η γη ειναι επιπεδη.
-
Αυτοί εδώ αλλιώς τα λένε,
The influence of SCR activity on soot regeneration was investigated using engine test measurements with and without urea dosing on a SCRF, also known as a SCR coated diesel particulate filter...
The extent and rate of passive soot regeneration is significantly reduced in the presence of SCR activity especially at high temperatures (>250 °C). The reduction in soot regeneration is because some of the NO2, which would otherwise react with the soot, is consumed by SCR reactions and consequently the rate of soot regeneration is lower when urea is dosed.
link ίσως αργότερα.
-
-
Εγώ που έχω το 1.6 bluehdi δεν έχω καταλάβει πότε κάνει αναγέννηση. Είναι και S/S, οπότε θεωρητικά κατά την διάρκεια της αναγέννησης δεν θα δουλεύει. Και όμως δεν έχει συμβεί ποτέ, όπως δεν έχω παρατηρήσει διαφορά ούτε στην κατανάλωση ή χροιά του κινητήρα. Στον 1.4 d-4d που είχα πριν, ήταν εμφανής η διαφορά στον ήχο όταν έκανε αναγέννηση.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
-
Η αλήθεια είναι ότι τόσο το S/S όσο και το γενικότερο σύστημα αναγέννησης της PSA είναι από τα πιο διακριτικά και αποτελεσματικά που υπάρχουν. Λογικό να μην γίνονται αμφότερα αντιληπτά.
-
-
It is also important to point out that passive soot oxidation (i.e., C+NO₂) in a SCRoF will be considerably lower than in a catalyzed soot filter (CSF). Passive regeneration capability is inhibited due to SCR reactions competing for NO₂.
Και το 2018 φτάνουν σε ίδιο συμπέρασμα.
-
Όντως. Έχω κάπου πηγές για το αντίθετο με πίνακες. Αυριο αν έχω χρόνο θα ψάξω και ίσως βρω τίποτα.
Μου κέντρισε το ενδιαφερον -
Εδω με επιστρωσεις καταλυτων και nh3 , ενδιαφερουσα πηγη.
Peugeot 208