-
- Υπάρχει και μοτέρ με 225 άλογα.
- Δεν θα το κάνουν γιατί εκοξεύει τον Μ.Ο των εκπομπών CO2 και τα πρόστιμα είναι μεγάλα. Δεν είναι BMW/Mini που μπορεί να τα απορροφήσει τόσο έυκολα στις τιμές (που και αυτοί ζορίζονται τώρα πια).
- Δεν υπάρχιε ζήτηση για τέτοια αυτοκίνητα πλέον, οπότε εμπορικά είναι άκυρη κίνηση και σε συνδυασμό με το Νο.2 είναι τελείως ασύμφορη.
-
Ακρίβως επειδή δεν κάνουν όγκο πωλήσεων νομίζω είναι αδιάφορο το γεγονός των ρύπων. Όπως πχ κάνει η Χόντα με το τάπερ. Έχει όλα τα σαπάκια της υβριδικοποιημένα (λιγότερο ή περισσότερο) και έτσι την παίρνει να βγάλει και ένα 2λτ τούρμπο. Τέσπα θεωρητική κουβέντα...αυτοί ξέρουν καλύτερα γιατί δεν το κάνουν.
-
@stefan147 said in Peugeot 208:
Ακρίβως επειδή δεν κάνουν όγκο πωλήσεων νομίζω είναι αδιάφορο το γεγονός των ρύπων.
Νομίζω δεν ισχύει αυτό για μαζικό κατασκευαστή (μετράει όταν ο συνολικός όγκος είναι πολύ χαμηλός)...ακόμα και λίγε πωλήσεις να κάνει, χαλάει τον Μ.Ο. Έτσι μου είχαν εξηγήσει παλαιότερα.
-
Στο πλαίσιο δεν θα έβαζε καμία ενίσχυση, ίσως στο υποπλαίσιο της ανάρτησης.
Κατά τα άλλα όντως θα ήταν ωραίο με μια 200αρα άλογα Αυθεντικό σπορ γαλλικόΓενικά η θέση οδήγησης με εκνευρίζει. Θέλει γυμνασμενη πλάτη για να κάθεσαι κάθετα. Αν καθεσε ελαφρως ξαπλωτα δεν βλέπεις το καντράν.
Το οποίο είναι ωραίο ιδιαίτερα στο 3d είναι και γαμω -
@fanis75 said in Peugeot 208:
@stefan147 said in Peugeot 208:
Ακρίβως επειδή δεν κάνουν όγκο πωλήσεων νομίζω είναι αδιάφορο το γεγονός των ρύπων.
Νομίζω δεν ισχύει αυτό για μαζικό κατασκευαστή (μετράει όταν ο συνολικός όγκος είναι πολύ χαμηλός)...ακόμα και λίγε πωλήσεις να κάνει, χαλάει τον Μ.Ο. Έτσι μου είχαν εξηγήσει παλαιότερα.
κι εγώ αυτό ξέρω... Ο μ.ο. των ρύπων των μοντέλων που κυκλοφορεί η κάθε εταιρεία παίζει ρόλο. Αυτός είναι και ο λόγος για το mazda yaris 2κι ας μην πουλήσει καθόλου.....
-
-
Αντικατέστησε το Τέσλα 3 με το e 208....
Γενικα δεν έχω δει κάποιο αυτοκίνητο ακόμα να έχει τόσο ωραίο πίνακα οργάνων. Εχουν περάσει 2 έτη από τότε που βγήκε.
-
This post is deleted! -
Ναι οκ εκτός του 2008.
Ακόμα και του 308 .....χμμμμ δεν έχει τα ανοίγματα στα άκρα. Αν και είναι μεγαλύτερος νομίζω στο 308
Αλλά όποιος θέλει ας δει στο βιντεάκι πιο πάνω εκεί με το navi και το βελάκι σε 3d απεικόνιση. Οκ λεπτομέρεια, αλλά μέχρι σήμερα κανένα δεν το έχει. Και μιλάμε ούτε η s class δεν έχει τέτοιο.
Στην 1:01 λεπτό που το δείχνει το βράδυ φαίνεται. Όλα τα γράμματα και οι ενδείξεις είναι πιο μπροστά και 3d. Εγώ το έχω δει από κοντά σε τεστ και έπαθα πλάκα.Δεν παίζονται οι Γάλλοι σε αυτά.
-
@lap said in Peugeot 208:
Δεν παίζονται οι Γάλλοι σε αυτά.
Αχαχα! Χάλια ειναι…θα σου εξηγήσει ο γάτος!!
-
Ο γάτος τα βρίζει μου φαίνεται και είναι ο μόνος που αγοράζει όλα τα μοντέλα τους.
-
@lap said in Peugeot 208:
Ο γάτος τα βρίζει μου φαίνεται και είναι ο μόνος που αγοράζει όλα τα μοντέλα τους.
Λογικά μιλάει για εταιρικά. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω η Peugeot προωθείται πολύ από τις εταιρείες leasing. Προφανώς δίνει πολύ καλές τιμές. Το ίδιο και η Opel που είναι δίπλα μαγαζί (πλην του νέου Astra που ακόμη δεν έχει "φθηνές" εταιρικές εκδόσεις).
-
Κάποιο σχόλιο στην αρχική ερώτηση για το AdBlue?
Θα μπορούσε εστω να το βγάλει με τον υβριδικό κινητήρα των 225 αλόγων και δεν θα ανέβαζε πολύ τον Μ.Ο ρύπων θεωρώ. Τώρα δεν ξέρω για πωλήσεις, σίγουρα θα ήταν λίγες σχετικά, αλλά είναι και το πρεστίζ και το όνομα της εταιρείας που έδωσε GTi στον λαό από πολύ παλιά..! Ακόμα θυμάμαι την πρώτη βόλτα με το 106 Rallye φίλου. Από τις καλύτερες μπροστοκίνητες βόλτες που έχω πάει!
-
@babisstinson said in Peugeot 208:
Κάποιο σχόλιο στην αρχική ερώτηση για το AdBlue?
Θα μπορούσε εστω να το βγάλει με τον υβριδικό κινητήρα των 225 αλόγων και δεν θα ανέβαζε πολύ τον Μ.Ο ρύπων θεωρώ. Τώρα δεν ξέρω για πωλήσεις, σίγουρα θα ήταν λίγες σχετικά, αλλά είναι και το πρεστίζ και το όνομα της εταιρείας που έδωσε GTi στον λαό από πολύ παλιά..! Ακόμα θυμάμαι την πρώτη βόλτα με το 106 Rallye φίλου. Από τις καλύτερες μπροστοκίνητες βόλτες που έχω πάει!
Υπέροχο θα ήταν να έβγαζαν ολοι τέτοια αυτοκίνητα. Προφανώς και λατρευαμε όλοι τα παλιά αυτοκίνητα που λες.
Αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι μάλλον δεν θα πουλούσαν και ότι θα έμπαναν στο target αδερφης εταιρείας (κανιβαλισμός)
-
Καλημέρα στην παρέα, μιας και έφτασα τα 1500 χλμ και έρχονται κι άλλα ταξιδάκια οσονούπω, ήθελα να ρωτήσω, με το AdBlue τι παίζει; Θα ανάψει λαμπάκι όταν θα χρειάζεται απ' ότι είδα στο manual. Πόσο συμπληρώνω όμως; Γεμίζει σαν το ντεπόζιτο βενζίνης, δηλαδή μέχρι να το δω με το μάτι ότι γέμισε ή μετριέται σαν τα λάδια πχ με κάποιον δείκτη; Πρέπει να έχω μαζί μου δοχείο για να γεμίσω ή κάνεις κάποια χιλιόμετρα μέχρι να πας βενζινάδικο;
Επίσης, όλα τα AdBlue που πωλούνται στα βενζινάδικα είναι κατάλληλα ή πρέπει να παραγγείλω από ανταλλακτικάδικο κάποιο συγκεκριμένο πχ;Οταν αναψει το λαμπακι μπορεις να βαλεις ενα 5λιτρο ISO22241 απο βενζιναδικο η αλλιως να πας σε μια αντλια AdBlue και να το γεμισεις πιστευω οτι και 10 λιτρα μπορει να τα παρει απο λαμπακι...
Νομιζω οτι απο οταν αναψει το λαμπακι εχεις αλλα 1500-2000 χλμ μεχρι να συμπληρωσεις, μην το αφησεις να μηδενισει ομως γιατι μετα δεν ξανα παιρνει μπροστα ο κινητηρας.
Ενδειξη σταθμης εμενα εχει στο καντραν αλλα δεν εχω Peugeot. -
Να πάει στην αντιπροσωπεία και να βάλει το Αντμπλού και να κρατήσει την απόδειξη.
Επίσης αν και δεν είναι γνωστό πότε θα χαλάσει το δοχείο, εμένα μου χάλασε στα 28000 χλμ, είδα ερώτηση κατόχου Πικάσο του 2015 που του έβγαλε το δοχείο, σε πάνω από 100000 χλμ, δεν θυμάμαι ακριβώς και η εταιρεία του είπε να πληρώσει το ποσό των 600 ευρώ. Είναι γύρω στα μισά και βέβαια το αμάξι είναι ΕΚΤΟΣ εγγύησης.
Τα κράζουμε λοιπόν που χαλάει το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ προιόν του δοχείου Αντμπλού, αλλά δεν νομίζω κανένα γερμανικό αμάξι να κάνει εκπτώσεις 50-60 % στις βλάβες που βγάζουν και μάλιστα για παλιά αμάξια. Θα μου πεις εδώ δίνουν μόνο 2 χρόνια εγγύηση, έναντι 5 των γάλλων που μπορεί να είναι και 100000 χλμ.
-
@criuser said in Peugeot 208:
Τα κράζουμε λοιπόν που χαλάει το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ προιόν του δοχείου Αντμπλού, αλλά δεν νομίζω κανένα γερμανικό αμάξι να κάνει εκπτώσεις 50-60 % στις βλάβες που βγάζουν και μάλιστα για παλιά αμάξια.
Έτσι μπράβο! Μόνο αλήθειες να λέμε εδώ!
Για όλα φταίνε οι Γερμανοί! Ακόμη και για τα γαλλικά αυτοκίνητα, όταν χαλάνε. 🤪 -
Φυσικα και κανουν και τα γερμανικα. Τα μεκατρονικ πως νομιζεις τα αλλαζουν? Με 50-60-70% εκπτωση αναλογα την περιπτωση. Οπως και το γνωστο θεμα με τα ελατηρια πιστονιων στα προηγουμενης γενιας 2λτ το αντιμετωπιζαν ετσι. 6-7Κ ειχε το rebuild σε αντιπροσωπεια, 2.5 με 3Κ πληρωνε ο πελατης.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το αμάξι είναι εταιρικό με leasing, οπότε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω και λογικά θα περάσω από το συνεργείο της AVIS να συμπληρώσω για να μην έχω κάποιο θέμα.. Αντλία AdBlue δεν έχω ιδέα που έχει και αν έχουν όλα τα βενζινάδικα..!
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το αμάξι είναι εταιρικό με leasing, οπότε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω και λογικά θα περάσω από το συνεργείο της AVIS να συμπληρώσω για να μην έχω κάποιο θέμα.. Αντλία AdBlue δεν έχω ιδέα που έχει και αν έχουν όλα τα βενζινάδικα..!
Και να μην έχουν αντλία, έχουν δοχεία! Όλα, μην ανησυχείς. Θα προειδοποιήσει νωρίτερα πολύ και θα έχεις, δεν θυμάμαι ακριβώς, ή 1.500 ή 2.500χλμ να βάλεις. Στις 29.000χλμ έχουμε βάλει 3 φορές. Στην αρχή μάλλον είχε έρθει με μισό, γιατί ζήτησε περίπου στις 7.000χλμ.
Peugeot 208