-
Audi A5 Sportback Caught Completely Undisguised at Photo Shoot
http://www.worldcarfans.com/109062420131/audi-a5-sportback-caught-completely-undisguised-at-photo-shootΠολύ όμορφο είναι αλλά έχω απορίες ...
_ Αυτό δεν θα το έλεγαν Α7?
_ Είναι ο ανταγωνιστής της BMW 5GT ... και της CLS?
_ Βασίζεται στο Α5 που βασίζεται στο Α4 και όχι στο Α6? -
Audi A5 Sportback Caught Completely Undisguised at Photo Shoot
http://www.worldcarfans.com/109062420131/audi-a5-sportback-caught-completely-undisguised-at-photo-shootΠολύ όμορφο είναι αλλά έχω απορίες ...
_ Αυτό δεν θα το έλεγαν Α7?
_ Είναι ο ανταγωνιστής της BMW 5GT ... και της CLS?
_ Βασίζεται στο Α5 που βασίζεται στο Α4 και όχι στο Α6? -
Και το PAS μια liftback 5αρα είναι αλλά ασχολούμαστε εδώ και χρόνια.
-
Κάτι που έχω δει εδώ και χρόνια στα γαλλικά και ιαπωνικά 5θυρα liftback μοντέλα και όχι στα καινούρια της Audi και της BMW είναι ότι δεν έχουν πίσω υαλοκαθαριστήρα. Δεν τον χρειάζονται?
Αισθητικά ποτέ δεν μου άρεσαν αφού ήταν σαν ... κέρατα στο πίσω τζάμι αλλά φαντάζομαι ότι ήταν απαραίτητα.(Παραπονα έχω ακούσει και απο κατόχους του Civic 3d/5d που δεν έχουν έστω έναν μικρούλι ...)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάτι που έχω δει εδώ και χρόνια στα γαλλικά και ιαπωνικά 5θυρα liftback μοντέλα και όχι στα καινούρια της Audi και της BMW είναι ότι δεν έχουν πίσω υαλοκαθαριστήρα. Δεν τον χρειάζονται?
Αισθητικά ποτέ δεν μου άρεσαν αφού ήταν σαν ... κέρατα στο πίσω τζάμι αλλά φαντάζομαι ότι ήταν απαραίτητα.(Παραπονα έχω ακούσει και απο κατόχους του Civic 3d/5d που δεν έχουν έστω έναν μικρούλι ...)
σε εναν ιδεατό (και όχι τόσο μακρινό) κόσμο τα τζάμια θα είχαν nano-επιστρώσεις και δεν θα χρειαζόμασταν υαλοκαθαριστήρες πουθενά
κατα 90% τον χρειάζονται αν θές να έχεις καλή ορατότητα σε συνθήκες βροχής
στη φώτο του kostis20 κάτι δεν μου κάθεται καλά
το πίσω παράθυρο πως ανοίγει
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Και το PAS μια liftback 5αρα είναι αλλά ασχολούμαστε εδώ και χρόνια.Ουσιαστικά ναι...εμφανισιακά και σχεδιαστικά εντός και εκτός, καμία (μα καμία) σχέση.
Άλλωστε αυτό δεν είναι ένα Α6 (αντίστοιχη 5άρα δηλαδή) liftback...αλλά Α5 (3άρα Coupe δηλαδή). Είναι ίδιο με ένα Α5...καμία αλλαγή, καμία διαφορετική σχεδίαση.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στη φώτο του kostis20 κάτι δεν μου κάθεται καλά
το πίσω παράθυρο πως ανοίγειΠιθανόν να μην κατεβαινει όλο μεχρι τέρμα κάτω κάτι που συμβαίνει σε αρκετά 4θυρα/5θυρα που δεν έχουν το μικρότερο τζάμι με το μαυρο κολονάκι που διαχωρίζει το κινούμενο με το σταθερό τζάμι (... σαν φινιστρίνι).
Γι΄αυτό το λόγο πχ στην καινούρια Mercedes E coupe έκαναν στην πίσω άκρη ένα μικρό φινιστρίνι. -
ακριβώς γι αυτό το έγραψα
οπως φαινεται στη φωτο το τζάμι μοιαζει να μην έχει χώρο να κατέβει
εκτός και αν χρησιμοποιούν κανένα διαφορετικό μηχανισμό
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ουσιαστικά ναι...εμφανισιακά και σχεδιαστικά εντός και εκτός, καμία (μα καμία) σχέση.
Άλλωστε αυτό δεν είναι ένα Α6 (αντίστοιχη 5άρα δηλαδή) liftback...αλλά Α5 (3άρα Coupe δηλαδή). Είναι ίδιο με ένα Α5...καμία αλλαγή, καμία διαφορετική σχεδίαση.
Είσαι σίγουρος ότι σχεδιαστικά δεν θα έχουν σχέση; Εγώ δεν είμαι καθόλου. Ειδικά το εσωτερικό θα είναι εντελώς (μα εντελώς) ίδιο.
Και η κατηγορία τι σχέση έχει; Αφού θα το κάνει και η Bmw με την 3άρα το ίδιο. Το θέμα είναι αν θα βασίζεται στη sedan ή την κουπέ;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ουσιαστικά ναι...εμφανισιακά και σχεδιαστικά εντός και εκτός, καμία (μα καμία) σχέση.
Είσαι σίγουρος ότι σχεδιαστικά δεν θα έχουν σχέση; Εγώ δεν είμαι καθόλου. Ειδικά το εσωτερικό θα είναι εντελώς (μα εντελώς) ίδιο.
Και η κατηγορία τι σχέση έχει; Αφού θα το κάνει και η Bmw με την 3άρα το ίδιο. Το θέμα είναι αν θα βασίζεται στη sedan ή την κουπέ;
Βασικά κάπου διάβασα ότι η BMW ακύρωσε το project για τη 3er GT.
Το παραπάνω Α5 sportback είναι ίδιο μα ολόιδιο με το Α5 Coupe, καμία διαφορά. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τη BMW 5-Series GT. Αν και 5άρα, δε έχει καμία σχέση ούτε με τη τρέχον 5άρα ούτε με τη 3άρα ούτε με τη Coupe.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αν και 5άρα, δε έχει καμία σχέση ούτε με τη τρέχον 5άρα ούτε με τη 3άρα ούτε με τη Coupe.Τι σχέση να έχει με την τρέχουσα 5άρα; Αντικαθίσταται σύντομα αυτή με (μάντεψε...) την sedan έκδοση της 5 GT (πρώην PAS)
-
-
ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου???Ο ίδιος με κάθε liftback εκδοχή οποιουδήποτε άλλου μεσαίου (Avensis, Mondeo, Insignia, Mazda6) δηλαδή η αυξημένη πρακτικότητα και η επίφαση σπορ χαρακτήρα. Και η πρόθεση της Bmw να βγάλει αντίστοιχη 3άρα.
-
Εμενα μου αρεσει!
-
ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου???Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει το passat cc
-
το passat cc ομως εξωτερικα ειναι πιο ομορφο απ το απλο ενω αυτο δεν ξερω αν ειναι πιο ωραιο απ το Α4 γιατι με το Α5 δεν μπορει να συγκριθει αφου εν τελει ειναι τελειωςσ διαφορετικα αυτοκινητα...παντως κακο δεν ειναι...
-
ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου???Αν και μου αρέσει ... είναι η premium σπορ εκδοχή που συνδυάζει την πρακτικότητα των 5 θυρών και δεν είναι SW.
Μια Audi και μια BMW που τώρα θα κάνουν την 'αλλαγή', ενώ τόσα χρόνια πάλευαν οι Γάλλοι με τα Laguna, Xantia έως και Safrane, ή οι εκδόσεις liftback των 626, Corolla, Carina των Ιαπώνων και των μόνων Γερμανών με το Vectra που το 5θυρο τους μέχρι και Opc βγήκε αλλά πάντα ο κόσμος 4θυρες κούρσες ήθελε ... -
Το θεμα είναι αν θα το αγοράσουν οι Γερμαναράδες που προτιμάνε κούρσες και station και σνομπάρανε τα 5θυρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το θεμα είναι αν θα το αγοράσουν οι Γερμαναράδες που προτιμάνε κούρσες και station και σνομπάρανε τα 5θυραυπάρχουν και οι αγγλάρες(η μεγαλύτερη ξενη αγορά των Γερμανών στην Ευρώπη και δεύτερη συνολικά) που γουστάρουν τα ιδιαίτερα...
πάντως εδώ όλο και κάποιος θα το πάρει το 'όμορφο' αφού πληρεί τα δύο σημαντικότερα κριτήρια ελληνάρα, μεγάλο και ακριβο να δείχνει.
Audi A5 Sportback