-
-
Το benchmark της κατηγορίας. Εμένα σαν πρώην κάτοχο Panda MKII 1.2 μου αρέσει αρκετά σε όλα τα επίπεδα. Το εσωτερικό θα ήθελα να το δω live. Δείχνει υπερβολικά αναβαθμισμένο και δεν το πιστεύω.
Πιστεύω ότι θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στις πωλήσεις. -
καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί...
μοιάζει σαν φυσική εξέλιξη του προηγούμενου με καταπληκτικό εσωτερικό
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί...μοιάζει σαν φυσική εξέλιξη του προηγούμενου με καταπληκτικό εσωτερικό
+1000000000000000000
-
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
Στα λεφτά που είναι το σημερινό panda δεν υπάρχει κανένα αμαξι που να το συναγωνίζεται!Το twingo..
Καλο το νεο panda..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στα λεφτά που είναι το σημερινό panda δεν υπάρχει κανένα αμαξι που να το συναγωνίζεται!
Το twingo..
Καλο το νεο panda..
..εκτός κι αν χρειάζεται άλλες 2 πόρτες...
-
Εχουμε μαθει στα 2πορτα εμεις κυριος..
Λεπτομερειες.. (μεταξυ μας το ξεχασα τελειως) -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το εσωτερικό θα ήθελα να το δω live. Δείχνει υπερβολικά αναβαθμισμένο και δεν το πιστεύω.Όπως πολλές φωτογραφίες των Ιταλών, είναι τίγκα στο photoshop.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το εσωτερικό θα ήθελα να το δω live. Δείχνει υπερβολικά αναβαθμισμένο και δεν το πιστεύω.
Όπως πολλές φωτογραφίες των Ιταλών, είναι τίγκα στο photoshop.
Γι' αυτό ολα τους τα αυτοκίνητα είναι πιο όμορφα από κοντά απ' ότι στις φωτογραφίες?
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Και επειδή κάποιος ρώτησε: ψευτοσπόρ έκδοση σε στυλ Panda 100HP (άρα κάποιος ισχυρότερος κινητήρας από τους διαθέσιμους) δεν προβλέπεται για το Panda III.Εγώ ρώτησα, να πω την αλήθεια ήλπιζα σε κάποιο σχόλιό σου επ'αυτού.
Μία διευκρίνηση, δεν προβλέπεται τώρα, που δε σημαίνει οριστικά ότι αυτό δε θα αλλάξει στο μέλλον, σωστά;_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και επειδή κάποιος ρώτησε: ψευτοσπόρ έκδοση σε στυλ Panda 100HP (άρα κάποιος ισχυρότερος κινητήρας από τους διαθέσιμους) δεν προβλέπεται για το Panda III.
Εγώ ρώτησα, να πω την αλήθεια ήλπιζα σε κάποιο σχόλιό σου επ'αυτού.
Μία διευκρίνηση, δεν προβλέπεται τώρα, που δε σημαίνει οριστικά ότι αυτό δε θα αλλάξει στο μέλλον, σωστά;_
Σε δυο τρία χρόνια δεν μπορώ να αποκλείσω μια έκδοση με τον 0,9 των 105 ίππων .Αυτή τη στιγμή όμως δεν προβλέπεται ως ενδεχόμενο ούτε κάτι τέτοιο.
Δεν υπάρχει σίγουρα πάντως ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ποτέ έκδοση Abarth (ή μη)του μοντέλου,εξοπλισμένη με το 1,4 tmair...γιατί θα την έφερνε στα χωράφια του 500. -
Οπως και το τωρινό, έτσι και αυτό θα κάνει (εύχομαι μόνο προς το παρόν), ένα βήμα πίσω για να περάσει το (κατα τα άλλα συμπαθέστατο) 500, μπροστά.
Κρίμα γιατί είναι σαφώς πιο πρακτικό το Panda.Στο νέο Panda η μόνη ένστασή μου έχει να κάνει με εκείνο το άνοιγμα μπροστά από το συνοδηγό που θα μπορούσε να είναι ένα 2ο ντουλαπάκι στα πρότυπα του 1ου Yaris.
Και φυσικά, εύχομαι να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του εργοστασιακού RCD...
_
-
Μου αρέσει τρελά έξω!!! Όμορφο και το μέσα αλλά κάτι δεν μου κολλάει στο τιμόνι.
-
'Ελεος. Παει το απλό σχήμα του αρχικού και το σχετικά απλό τετράγωνο σχήμα του νεώτερου Παντα. Σα στραβοχυμένος λουκουμας. Τιμή και δόξα στον αρχισχεδιασταρά. Τιμή και δόξα στον Ιταλικό σχεδιασμό. Σαχλαμάρες.
Αλμπα, οι Ιταλοί με αυτό κοιτάνε προς Κίνα μεριά? Γιατί τέτοιο φαμφαρο-δυσαμρμονικό σχήμα ΜΟΝΟ εαν θέλουν να μπουν και τη Κινεζική αγορά μπορώ να το καταλάβω.
-
ποτε βγαινει παραγωγη-ερχεται ελλαδα?
δηλαδη 900Τ δε περιμενουμε αμεσα? -
Ο 85άρης 0.9 είναι τούρμπο...
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
'Αλμπα, οι Ιταλοί με αυτό κοιτάνε προς Κίνα μεριά? Γιατί τέτοιο φαμφαρο-δυσαμρμονικό σχήμα ΜΟΝΟ εαν θέλουν να μπουν και τη Κινεζική αγορά μπορώ να το καταλάβω.
Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.Κάνε οικονομία στους χαρακτηρισμούς για το νέο μινιπολυμορφικό L0/L1 που έρχεται....
'Τιμή και δόξα στον Ιταλικό σχεδιασμό. Σαχλαμάρες.
Σε μια εποχή που τα χέρια των σχεδιαστών είναι δεμένα από πολύ αυστηρότερους σε σχέση με το παρελθόν περιορισμούς (τεχνικούς,οικονομικούς,ασφαλείας),το δε προσωπικό των σχεδιαστικών κέντρων (όχι μόνο οι πριομαντόνες,αλλά ολόκληρες σχεδιαστικές ομάδες)ανακυκλώνονται στις αυτοκινητοβιομηχανίες με γοργότερους ρυθμούς από όσο οι συνάδελφοι τους χαρτογιακάδες,τέτοιοι όροι δεν στέκουν ως παρωχημένοι.
Το μόνο που μπορεί να υφίσταται είναι μια εταιρική ταυτότητα,έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ο εκάστοτε πεφωτισμένος δεσπότης.....που στη Fiat έχει και την ιδότητα του αρχιλογιστή.'Ελεος. Παει το απλό σχήμα του αρχικού και το σχετικά απλό τετράγωνο σχήμα του νεώτερου Παντα. Σα στραβοχυμένος λουκουμας.
Την πρωτοποριακή απλότητα των λύσεων και τη γοητεία της δωρικότητας των γραμμών του Panda I δεν την είχε ούτε το Panda II.
Toύτο εδώ δεν το θεωρώ υπόδειγμα σχεδιασμού,ούτε κουασιμόδο.Το μυστικό του νομίζω ότι κρύβεται στο ότι είναι καλοκατασκευασμένο και αρκετά προσεγμένο στις λεπτομέρειες του.Πράγμα ασυνήθιστο για την κατηγορία και ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους από τους αγοραστές του,που θα το επιλέξουν όχι σαν δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο,αλλά ως το μοναδικό τους (και είναι πολλοί αυτοί).
Το project του είναι πολύ πιο καλοσχεδιασμένο και σωστά εκτελεσμένο από το αντίστοιχο του νέου Ypsilon....γι αυτό προσοχή στις επιλογές. -
Προσωπικά ο σχεδιασμός μου θυμιζει Uno (2011). Που αν σκεφτει κανείς που απευθύνεται το ενα, και που το αλλο, μάλλον καλο δεν είναι.....
-
Εμένα μου αρέσει. Ήταν ευχάριστη έκπληξη γιατί το Uno (με το οποίο έχουν αρκετές ομοιότητες) συνεχίζει να μου φαίνεται τραγικό.
Το Panda IIΙ από την άλλη μου φαίνεται ανώτερο ποιοτικά σαν σχέδιο και από το Uno και από τον προκάτοχό του, που πάντα μου φαινόταν ότι σχεδιάστηκε στο πόδι. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.Κάνε οικονομία στους χαρακτηρισμούς για το νέο μινιπολυμορφικό L0/L1 που έρχεται....
Σε μια εποχή που τα χέρια των σχεδιαστών είναι δεμένα από πολύ αυστηρότερους σε σχέση με το παρελθόν περιορισμούς (τεχνικούς,οικονομικούς,ασφαλείας),το δε προσωπικό των σχεδιαστικών κέντρων (όχι μόνο οι πριομαντόνες,αλλά ολόκληρες σχεδιαστικές ομάδες)ανακυκλώνονται στις αυτοκινητοβιομηχανίες με γοργότερους ρυθμούς από όσο οι συνάδελφοι τους χαρτογιακάδες,τέτοιοι όροι δεν στέκουν ως παρωχημένοι.
Το μόνο που μπορεί να υφίσταται είναι μια εταιρική ταυτότητα,έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ο εκάστοτε πεφωτισμένος δεσπότης.....που στη Fiat έχει και την ιδότητα του αρχιλογιστήΤην πρωτοποριακή απλότητα των λύσεων και τη γοητεία της δωρικότητας των γραμμών του Panda I δεν την είχε ούτε το Panda II.
Toύτο εδώ δεν το θεωρώ υπόδειγμα σχεδιασμού,ούτε κουασιμόδο.Το μυστικό του νομίζω ότι κρύβεται στο ότι είναι καλοκατασκευασμένο και αρκετά προσεγμένο στις λεπτομέρειες του.Πράγμα ασυνήθιστο για την κατηγορία και ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους από τους αγοραστές του,που θα το επιλέξουν όχι σαν δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο,αλλά ως το μοναδικό τους (και είναι πολλοί αυτοί).
Το project του είναι πολύ πιο καλοσχεδιασμένο και σωστά εκτελεσμένο από το αντίστοιχο του νέου Ypsilon....γι αυτό προσοχή στις επιλογές.Alba, γνωρίζω τους περιορισμούς απο μαρκετινγ, τους κατασκευαστικούς κλπ κλπ και τη διάρθρωση σε σχεδιαστικά κέντρα. Εχεις δίκο πάντως έπρεπε να πω Αρχιλογισταρά παρά Αρχισχεδιασταρά... .Δε πειράζει όμως. Πρεπει να παραδεχθώ οτι το 99% της αυτοκ/χανίας διοικήται όπως άλλες βιομηχανίες όπως των λευκών συσκευών (που μεταξύ μας ειναι πολύ πιο καινοτόμες απο τις αυτο/νίες).
Περιμένω με αγωνία, λαχτάρα να δω το μοντέλο που αναφέρεις.
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)