-
Επίσημες ;
-
Αν ισχύουν δε μ' αρέσει καθόλου.
Στεναχωριέμαι που το 'πριμιοποιούν' με 'πολυτελή' στοιχεία.
Επίσης γιατί το τιμόνι να μην είναι κυκλικό; Πόσο το έχουν χάσει;
Μετά το Grande Punto, άλλο ένα χαντακωμένο στο μακιγιάρισμα ωραίο αυτοκινητάκι απ' τη Fiat.
-
Το εσωτερικό συμβαδίζει με το εξωτερικό , απλά νομίζω οτι το παράκαναν (για να μην πω το παρά#εσαν).
Πάντως το τιμόνι μου θυμίζει τη φάτσα του Μίκυ Μάους -
Δεν θυμάμαι άλλο αυτοκίνητο που να έχει συγκεντρώσει τόσα άχρηστα σχεδιαστικά ψιψιψόνια σε τόσο μικρό μέγεθος. Απαράδεκτο.
-
αν σας πω ότι εξωτερικά με τρελαίνει...θα με πείτε περίεργο;
μέσα μέτριο προς το μπλιαχ
-
Δεν είναι άσχημο, θυμίζει με 'τη μία' το προηγούμενο σε στρογγυλεμμένο περιτύλιγμα. Επίσης, μάλλον βλέπουμε μια 'φορτωμένη' εξοπλιστικά έκδοση, για λόγους εντυπωσιασμού ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Επίσημες ;
Nαι
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
0,9 twinair ατμοσφαιρικός 65 Cv
0,9 twinair turbo 85 Cv (βενζίνη και μεθάνιο)
1.2 FIRE 69 Cv
1.3 mjet II 95 Cv.10 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος από το Panda II
Ο Μultiair με τους 105 ίππους έχει μπει στο ψυγείο?Ούτε φωνή ούτε ακρόαση στο καινούριο Πάντα και στο Ύψιλον
Όχι.Θα πρωτοεμφανσιθεί στη MiTo
-
http://www.youtube.com/watch?v=DXLKPxVt ... r_embedded
-
Πολύ ωραίο (αν και μεγαλούτσικο πλέον ...) !!
Η σημαντική αύξηση των διαστάσεων (...11 cm στο μήκος και 6 cm στο πλάτος) κάνουν καμμιά διαφορά στο χώρο αποσκευών και στο εσωτερικό (ιδίως για τους καθήμενους πίσω) ;(ελπίζω να μην αυξάνεται και πολύ το βάρος, αν και οι νέοι κινητήρες βοηθούν στον τομέα αυτόν...)
-
Ως εκπρόσωπος της πλέμπας που απευθύνεται το μοντέλο, δηλώνω ότι μ'αρέσει
-
Και μενα μου αρέσει.
-
Για πιο ζωηρό κινητήρα μάλλον θα περιμένουμε ε;
_
-
Εξαιρετικό! Κάτι Ιαπωνοκορεάτικα καβουρδιστήρια που είναι ο κυρίως ανταγωνισμός του θα φαίνονται μουσειακά μπροστά του. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το εσωτερικό με τα τετράγωνα μοτίβα παντού (αν και μου θυμίζει λίγο το RX-8 με το σχήμα του ρότορα παντού). Μόνο φάουλ η αύξηση των διαστάσεων που φαντάζομαι θα συνοδεύεται και από ανάλογη αύξηση βάρους και τα αναιμικά ατμοσφαιρικά θα έχουν πάλι δύσκολο έργο.
-
Δεν μου αρεσε το εσωτερικο του νεου panda,τουλαχιστον η συγκεκριμενη εκδοση και η αδιαφορη διχρωμια,το δε τιμονι πως το εχουν κανει ετσι,λες και ειναι παραμορφωνη σαμπρελα δειχνει. Eξωτερικα ειναι σχετικα καλο ομως.
-
Κάτι που παρατήρησε φίλος και όντως ήταν λάθος μου...
Το τιμόνι πρέπει να είναι κυκλικό, απλά η ραφή στρέφεται γύρω του με τρόπο που σου δημιουργεί οφθαλμαπάτη ότι πρόκειται για 'στρογγυλοποιημένο' τετράγωνο.
-
Ωραίο και μ' αρεσει αλλά υπαρχει λόγος τόσο ... προσεγμένη εμφάνιση μεσα και έξω? Κατι πιο απλό θα το προτιμούσα μάλλον!
Γενικά πάντως αισθητικά μ' αφήνει κάτι το θετικό! -
Θα συμφωνήσω με την κοινή γνώμη... δεν είναι καθόλου κακό για αυτό που είναι (ψηλό μίνι)! Από κάτι άλλους κουβάδες 1000 φορές καλύτερο.
-
To εσωτερικο ειναι αρκετα καλογουστο σχεδιο για τετοιο αυτοκινητο, το εξωτερικο μια χαρα κουτι ειναι με οκ φωτα. Αν εβγαινε και σε rosso competizione ακομα καλυτερα
-
Εξωτερικά μου αρέσει πολύ .
Εσωτερικά μπορώ να διακρίνω από την μέση του ταμπλό και κάτω και στις πόρτες ακριβώς τα ίδια υλικά με την προηγούμενη 10ετία . Ακόμα και η υποτιθέμενη θήκη στην θέση του συνοδηγού από το σχέδιο του cinquecento .
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)