-
λολ..οξω ρε
-
Από πάνω προς τα κάτω:- Lounge
- 4x4
- Trekking
-
τα ιδια ειναι πλαγια ε...μπροστα ομως αλλαζει το μουτρο του ΤΖΙΠ
-
το trekking τι διαφορες εχει απο το 4χ4?
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
το trekking τι διαφορες εχει απο το 4χ4?Είναι 4Χ2 με look 4Χ4
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
το trekking τι διαφορες εχει απο το 4χ4?
Είναι 4Χ2 με look 4Χ4
«Το Panda Trekking είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στις εκδόσεις 4x2 και 4x4, συνδυάζοντας εμφανισιακά χαρακτηριστικά «εκτός δρόμου» με ένα σύστημα έξυπνης μπροστινής κίνησης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Traction+. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, που βελτιώνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε ολισθηρές επιφάνειες όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα μέχρι 30 km/h. Συνδυάζεται με ειδικά σχεδιασμένα εκτός δρόμου (M+S) λάστιχα διαστάσεων 175/65 R15, που είναι στάνταρ εξοπλισμός για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γι' αυτό το λόγο η έκδοση αυτή είναι εξαιρετικά φιλική σε όσους θέλουν να αισθάνονται τη μέγιστη ευελιξία αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια στην πόλη, αλλά θέλουν να διασκεδάζουν με τις συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης που μπορεί να βρουν στο δρόμο τους και να είναι πάντοτε έτοιμοι για εκτός δρόμου οδήγηση σε κάποιες από τις αναζητήσεις και δραστηριότητές τους στη φύση.»
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
τα ιδια ειναι πλαγια ε...μπροστα ομως αλλαζει το μουτρο του ΤΖΙΠTo TZIΠ που κολλαει με το παντα;
-
ενταξει suv 4x4!
-
Οι πιο σκούρες ανθρακί ζάντες που έχει ο τύπος στο βίντεο είναι απ την βρώμα ή βγαίνουν by default έτσι απ το εργοστάσιο; Λευκά έχω δει 2 και μου άρεσε πολύ σαν απόχρωση. Επίσης αυτά τα παστέλ μπλε και κόκκινο είναι όλα τα λεφτά και στο 4x4 με την μαύρη ποδιά μάλλον θα δείχνει όμορφα
-
Σαν του τύπου είναι, by default.
Δεν έχω προλάβει να το βρομίσω τόσο πολύ ακόμα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Σαν του τύπου είναιOops Sorry Sinanai
-
Σιγά ρε, τι sorry;
-
-
Στο σημερινο AutoBild εχει δοκιμη του Panda 4x4!! Το πηρε κανεις να μας μεταφερει τι περιπου εγραψε??
-
Εγώ. Το Πάντα, όχι το Ότο Μπιλντ.
-
Δεν το πήρα, αλλά αντιγράφω από το μυαλό μου:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...το μικρό ιταλικό 'κατσίκι' είναι σίγουρα ένα από τα αυτοκίνητα που θα συζητηθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς σαν μια λύση οικονομική και δυναμική σε θέματα πρακτικότητας και τετρακίνησης. Ωστόσο, η επιλογή μας παραμένει σε αυτήν την κατηγορία και σε κάθε άλλη το Tiguan που με τους νέους κινητήρες έχει κερδίσει τις εντυπώσεις...
-
Το συμπέρασμα του περιοδικού είναι το εξής:
Όσο μπόι του λείπει, τόσο τσαγανό έχει σε εκτός δρόμου περιηγήσεις! Το τετρακίνητο Panda μπορεί να μην είναι και το πιο ευχάριστο αυτοκίνητο στην άσφαλτο, αλλά μόλις πατήσει χώμα, μοιάζει να μην έχει αντίπαλο!Για εμένα τα άρθρα του Ελληνικού οτομπιλντ είναι αντικειμενικότατα, κάτι που δεν ισχύει όμως για τα μεταφρασμένα από το Γερμανικό άρθρα.
-
http://www.gocar.gr/news/feed/9443,Fiat ... frica.html
-
-
Προσωπικα,αν και ημουν παντοτε εναντιον των ιταλικων αυτοκινητων,αυτο το μικρο τετρακινητο θα ηταν η πρωτη επιλογη μου
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)